Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
Divatcsapatok OLÉ!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hy olympus 😄DDD
Olasz kupában a romat kaptam 1. meccsen idegenben 2-2 lett most én leszek otthon ,, az Uefa elõdöntõbõl a Juve vert ki otthon 3-3 ,idegenben kikaptam 2-1 !
Rövid vonalakban ennyi nemsokáá jövök a képekkel
elég könnyû csoportot kaptál hozzám képest én a Juventus.Porto.Werder Bremen társaságot kaptam 5gyõzelem és 1 döntetlennel jutottam tovább 😛 <#nagyképû>#nagyképû> 😄DDDDD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Remélem joak!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Lehet kezdek egyet én is a párducokkal...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Kezdtem én is 1-et a Palermoval. 1. szezonban 3. lettem, és megnyertem az Olasz Kupát. A BL selejtezõ-ben az Olimpiakoszt kaptam, 8-1-el kiütöttem õket😄
Majd rakok be képet, ha van rá igény!
ez a gép kurva csíter ronálidinnyó értéke 30M € és odaadták a cselzinek 27M € ért! basszák ennyié vittem volna énis 😛

rég nem jártam/linkeltem be ide!
gabber ha vagy akkor majd gyere fel lévi msn-re!
Divatcsapatok OLÉ!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress