Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
logot holnap megkapom? <#pardon1>#pardon1><#zavart1>#zavart1><#hawaii>#hawaii><#bohoc>#bohoc><#nevetes1>#nevetes1>
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"Never say never!\" W Churchill
20227!
20227!
inkább adtak volna ajándékot :-))
20227!
Mongyuk azé' a VIP-et hagyták meghosszabbítani, azé' ezek is a 100ft-ért megduknák a mamát.😊)) Faxányos mi?????😊))) Cigányozni nem lehet, de azé' a pénzem az kell. 😄DDDD
de ha van itt olyan, akivel játszhatnék a neten, akkor beszerzem <#nyes>#nyes>
BUDA > miskolc.
Felidegesített ez a buzi mod, de nagyon.😊 Milyen xarul nézek ki lógó nélkül, nem??😊) Eztet a lógót is gabber bátyó gyártotta.😊) Asszem ez nem úly infó.😄DDDDD
"úgyhogy csak ne hadjuk a mocskos cigánybandát a fejünkre nõni. Én sem vagyok rasszista, de az ember színe fehér!!!! "
😄DDDDDDDD
20227!
20227!
Sokat olvastam, keveset írtam.😊)))
Majd ha leszn megint lógóm, majd gyövök, mer ez bántya a szemem.😊)) Azé a Rennes menetel.😊)))<#nyes>#nyes>
BUDA > miskolc.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
BUDA > miskolc.
Mizu?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
BUDA > miskolc.