Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#taps>#taps>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
hát,4bõl 2 már megvan(bajnokság,Liga Kupa)
ha a BL döntõt megnyerem a Liverpool ellen,akkor a Nantes elleni Francia Kupa döntõ már szinte kötelezõ.csak egy bug miatt ott már válogatott ,eccsek vannak,úgyhogy egy picit nehezebb lesz
ha a BL döntõt megnyerem a Liverpool ellen,akkor a Nantes elleni Francia Kupa döntõ már szinte kötelezõ.csak egy bug miatt ott már válogatott ,eccsek vannak,úgyhogy egy picit nehezebb lesz
lehet <#vigyor1>#vigyor1>
hajrá!! 4 cím nélkül ide vissza ne gyere 😄DDDDD 😛PPPPPPPPPPPP
nem ez volt az elõbb is???
hajrá!! 4 cím nélkül ide vissza ne gyere 😄DDDDD 😛PPPPPPPPPPPP
nem ez volt az elõbb is???
jah én már akkor tudtam mikor beszúrtál 1 képet hogy 5vagy 4 ponttal vezettél a bajnokságban de 3 meccsel le voltál maradva
hát de nem toom hogy nem unod meg ....<#fejvakaras>#fejvakaras>
nekem volt a legjobb keretem, jöttek az eredmények és mégis
ezért kezdtem újat a tottenhammel
nekem volt a legjobb keretem, jöttek az eredmények és mégis
ezért kezdtem újat a tottenhammel
jah és csendben megjegyzem, hogy menetelek a 7. olasz arany felé 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Plet bejött a 37.percben és hamar eldöntötte a meccset 😛

mentem aludni
(MÁR HA BÍROK EZEKUTÁN)
(MÁR HA BÍROK EZEKUTÁN)
20227!
mivel sikerült leikszelnem az újpesttel ezért megvan a szép kerek szám! 😮
de szeintem nem fog sokáig tartani nekem sem mert már nagyon inog a padló... 10 meccs, 6 gyõzelem, 4 döntetlen. Debrecen vezeti a bajnokságot 2 ponttal.
de szeintem nem fog sokáig tartani nekem sem mert már nagyon inog a padló... 10 meccs, 6 gyõzelem, 4 döntetlen. Debrecen vezeti a bajnokságot 2 ponttal.
köszi
20227!
hát van valami igazad,DE egy hét alatt egy bl-döntõ és a veretlenségi sorozat vége
meg vagyok halva ezen..
és a legszebb az egészben hogy a vidi meccs után azt mondtam magamban,hogy na ebbõl mára elég elmentem és húzok aludni,erre mit csinál a rohadt mocsok gép????
hát persze hogy lefagy...utolsó mentésem a bl-döntõ elõtt volt kb.10 nappal
azért SEM FOGOM újra játszani
kikaptam és kész,inkább kezdek egy teljesen új játékot holnaptól,bár még nem tudom hogy kivel
talán anglia a conf.
meg vagyok halva ezen..
és a legszebb az egészben hogy a vidi meccs után azt mondtam magamban,hogy na ebbõl mára elég elmentem és húzok aludni,erre mit csinál a rohadt mocsok gép????
hát persze hogy lefagy...utolsó mentésem a bl-döntõ elõtt volt kb.10 nappal
azért SEM FOGOM újra játszani
kikaptam és kész,inkább kezdek egy teljesen új játékot holnaptól,bár még nem tudom hogy kivel
talán anglia a conf.
20227!
2006 x.25. mtk-honvéd 1-0
2011 v.28. honvéd-fehérvár 1-2
közel 5 teljes év...
2011 v.28. honvéd-fehérvár 1-2
közel 5 teljes év...
20227!
BASSZAMEG AZ ELBUKOTT BL-DÖNTÕ UTÁN 141 VERETLEN MÉRKÕZÉSSEL A HÁTAM MÖGÖTT
KIKAPTAM A SZAR VIDITÕL OTTHON 2-1-RE................................
MEGAlol
kész vagyok
1 hét alatt kivégeztek....
rohadék szemét játék ez
KIKAPTAM A SZAR VIDITÕL OTTHON 2-1-RE................................
MEGAlol
kész vagyok
1 hét alatt kivégeztek....
rohadék szemét játék ez
20227!
sztem 6-8 év alatt össze lehet hozni egy nemzetközi szinten is ütõképes csapatot,én egy általam kitalált taktikával nyomulok,bár még csak a magyar bajnokságban probáltam ki de ott verhetetlen vagyok lssan 5! éve....
20227!
van 40 millió euróm a kasszában,de semmit nem érek vele,mi a lófaxot csináljak vele egy magyar bajnokságban??
elkeseredett..
elkeseredett..
20227!
nembaj, így is csoda, hogy ott lehettél a döntõbe... különben hogy lehet ilyen eredményeket elérni? pl milyen játékosokat lehet mo-ra hozni, mivel se pénz, se vonzerõ nincs itt? vagy egy jó taktikával csodákat lehet elérni? 😊
jelenleg itthon a két kezét össze tennék a fradinál, ha egy edzõ nemhogy az uefakupát, hanem egyáltalán a bentmaradást elérné 😄DD
NEM JÖTT ÖSSZE!!!!! GYÕZÕTT A CHELSEA 1-0-RA :-((((
SOSEM FOGom megnyerni ezt a szart....
SOSEM FOGom megnyerni ezt a szart....
20227!
hajrá!!!!
nekem a Fradival még csak UEFA kupa döntõn sikerült résztvennem, de azt meg is nyertük. Igaz én 2007-ben járok még...
nekem a Fradival még csak UEFA kupa döntõn sikerült résztvennem, de azt meg is nyertük. Igaz én 2007-ben járok még...
bár lehet h csak egyedül vagyok de 1 perc múlva indul a döntõ
20227!
nagyon helyes 😄DDDDDDDDD
na de félretéve a tréfát viszek neked zsepit 😄DDDDDDD
na de félretéve a tréfát viszek neked zsepit 😄DDDDDDD
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
ok de majd csak téged vigasztallak a 4:0-s zakó miatt 😄DDDDDDDDDDDDDDD
de söröd legyen 😛PPPPPPP
de söröd legyen 😛PPPPPPP
lefoglalok neked egy helyet a vállamon a milan bajnoki után majd ott sírhatsz😄DDDDDD
Avanti Crociati!
jah az nem az majd a Milan bajnoki után fog
<#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota>
na, én is jókor idõzítek mindnki megy aludni,pedig mindjárt kezdõdik a
Honvéd-cselszi bl döntõ!
Honvéd-cselszi bl döntõ!
20227!