82686
-
Costa #72073 hagyjuk hüje vagyok -
#72072 megint nem értelek...
Ha nem rakod fel a patchet, akkor nem kell miniimeg, az tuti...
-
Costa #72071 igen az a legtisztább :D -
Costa #72070 de akkor minek raknád fel a patchet és a mini imaget, ah újra felrakod azt a cracket, ami 5.0.0-t csinál a játékból?
bár leeht hogy én vagyok hüje? -
#72069 sztem inkább hagyjuk ezt a témát :PPP -
Costa #72068 akkor passz -
#72067 de bázze...az 5.0.0.-hoz adott crackkel sem jó, mivel a miniimage lényege, hogy eredeti játékot varázsol a virtuális meghajtódba. Eredeti játékhoz meg eredeti exe kell, nem? :D -
#72066 jaja, akkor 5.0-val indul a gém, de amint kezdenél egy új játékot, vagy betöltesz egy elmentést, elszáll a gém egy hibaüzivel -
Costa #72065 szóval ha peccs után visszarakod az eredeti alapjátékhoz való krekket, akkor újra 5.0.0 kapsz valószínűleg
ezáltal a mini imaget kell csak mountolni és semmit nem kell krekkelni -
#72064 Nem vagy egyedül...
-
#72063 na ezt most nemértem :P -
Costa #72062 ha vissza krekkeled, akkor az eredetit kapod meg nem? -
#72061 picsába :D
termi15.uw.hu\fm2005mini.rar -
#72060 persze. újrainstalláltam a játékot, szűz exe-re peccs, utána nem krekkeltem semmit. a linked nem jó :P -
#72059 nemsokára úgyis jön az új fm... -
#72058 Nekem ezzel a miniimage-el megy a játék. Alcoholba mountolom...
Ja és ugye az eredeti exét vissza kell másolni. Az is megvolt? -
Costa #72057 isten tudja mi van vele
azt tudom hogy sikerült megcsinálnom dalackraulnak, hogy menjen a robson féle izé, ezzel viszont nemtom
hát ez van marad a régi peccs -
#72056 bekapcsoltam mindent, persze, optionsnál minden onra tettem, de semmi... kipróbáltam mindent, hidd el, de nem akart elindulni a qrva anyját. pedig amikor franco elküldte a mentését, akkor feltettem a peccset, és játszottam is vele... de mikor legközelebb akartam játszani, már nem indult el a gém... mind1 -
#72055 nikefootball.com-on vannak tök jó hétterek (Rosicky, Klose, Fernando Torres, Makelele, Rooney, Cannavaro, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, van Nistelrooy, Roberto Carlos, Henry, Figo, Ronaldo), le is töltöttem mindet -
Costa #72054 zöld a jel, mikor a mini imaget bemountoltad?
mert sokaknál azért nem megy, mert nincs bekapcsolva -
#72053 505 a legjobb... ott már asszem van 1-2 újítás is :) -
#72052 nem tudom. letöltöttem a mini image fájlt, vagy kéri a cd-t, vagy rákattintok, és nem csinál semmit. olvasgattam külföldi fórumokat is a hatalmas angol tudásommal, de ott sem nagyon tudtak rá megoldást, hogy miért van ez sok embernél. szal marad a 5.0.2... eddig is azzal toltam, mert nem is tudtam, hogy van ennél újabb peccs is -
#72051 az oldalakat már nem tom, de mért nem megy a game az 5.0.3.-al? -
#72050 na, nyomtam egy hatalmas reinstallt. nekem az istenért sem akar menni az 5.0.3-as, és az 5.0.5-ös peccsekkel a gém, szal marad az 5.0.2. kezdek egy új játékot a Madriddal
nem tud vki egy jó oldalt, ahol szupi minőségű háttéreket (stadionok, szurkolók, játékosok, mind1, lénye,g hogy focis legyen) lehet letölteni? -
#72049 :)
Peti:
Nemszar...
Kanál: Nézegettem én mán számtalanszor a Robit :D Lehet elhozom :) -
#72048 illetve csak 1 :D -
#72047 ja már vágom mért van nálad ennyi fradista :D -
Kanál #72046 2007re gyorsaság gyorsulás 4,5 :D -
#72045 Lisztes 35 perc alatt 2 gólpasszt adott, jó kis csere...;-)
Lipcsei meg nagyon brutál értékkekel rendelkezik, csak a gyors..., azaz a lassúsága megkopott:P -
Kanál #72044 lipcsei petit nem leszólni nálam 3 évet lehúzott Lyonban Termi igazold le waltner robit -
#72043 :D Lipcsei meg Lisztes mit keres ott? :DDDDD Mokoena meg Ballack mellet :DDDD -
Kanál #72042 durva röid u np elnézem ^^ -
#72041 azthiszem azért a kapusomat így is megdicsérem :) a szerelésük azért nagyon dúrva, már sajnálom hogy kirúgták Mourinho-t, ha ő marad, akkor esélyünk is lett volna :) de azért ennek ellenére volt 1-2 kapufás mellénk :)
-
#72040 Deh...
Bayernes mentés, a Stuttgarttal játszom, sima 5-0. mondom oké, erre kilépek :S
Újra kellett játszanom, íme az eredmény:
Kiemelném a helyzetkihasználást :D
Ja és a Stuttgart ment 2-1-re az elején :) -
Kanál #72039 [három darab pont, lenéző tekintet] -
#72038 Egy kis off:Fredet megvette a Lyon!Egy kis sikerélmény e fórum scoutjainak :) :off vége és no ban please! -
#72037 a megengedett 325e es fizetés helyett 411e-t fizetek :/ -
#72036 zsír mi?
-
#72035 Várható volt hogy nemet mondanak... Nincs multad... -
#72034 jó van na ez csak poén volt hogy fel is vesznek... szerintem az everton managerének kicsivel több esélye volt, mivel sokáig vezették a listát