82686
-
#72153 Szasztok!
Itt van Neked ellensúly... -
#72152 kattints valamelyik gólra(mármint a percre ami ott van a gólszerző neve mellett). -
#72151 háj áll! -
#72150 Haliho managerz
Nállam Leandro jétszik bal szélső védőként meglepően jó lazán végigmegy a pályán oldalt és golpasszokat ad a szerelése is jó és nem gyüjt sárgát ill pirosat sűrűn. :)
este meglesz a BL döntő ugy érzem :) bár még nemtudom ki ellen játszom de istenkirály lenne, vezetőség már beigért stadion és edzés lehetőség bővítést is... Ha minden összejön meglesz a Serie A első hely az olasz kupa győzelem és a BL is :) -
#72149 :DDDDDDDDDDDDD -
R9 #72148 nemtudom csak teszem az ajánlatokat ilyen 35m-okat de nekem van 3 :D
legalább romlik a morálja a Barcánál és csökken az ára -
#72147 mennyi zsetonért adják? -
R9 #72146
-
#72145 szasztok emberek -
R9 #72144 Na abzz aug 31 23:15-kor megvettem De Jongot az ajaxtól...húúú meleg volt -
#72143 zsír gyülnek az Interesek -
Csesza #72142 námtom, velem még ilyen hála istennek nem fordúlt elő :P -
Csesza #72141 Dédé(talán), Heinze, Grosso,
yó reggelt all :P -
R9 #72140 Miért van az hogy 5:1-nél kiakadt a meccs?Nem ment tovább,5.0.5-s patchem van -
#72139 reggelt all -
R9 #72138 Na 1 év után újra elkezdtem managerezni :P
Interrel természetesen aztán eladtam pár embert:
Vieri,Favalli,C.Zanetti,Farinos,Davids,Fontana
És még elakarom adni:Kily Gonzales,Karagounis
Jöttek:Mascerano,Cavenhagi,Mokoena,Vanden Borre
Figo nem akart eljönni a mocsok tul sok pénzt kért :P
Szal vhogy most áll össze a csapat de ha vki tudna mondani egy jó bal védőt amxwellen és Evrán kívül meg R.Carlos meg ilyenek azt megköszönném.Olyan 6m fontig -
#72137 Jóreggelt kivánok minden kedves efemező társamnak :DD
[abba a hitbe volt hogy makell menni évnyitora,de apja felvilágositotta hogy nem :D] -
#72136 Reggelt! -
#72135 byebye, yó8 :) -
Costa #72134 nos én is megyek pilledni
yo8 all -
Costa #72133 yo8 -
Costa #72132 bár arra kiváncsi vagyok, mit fognak szólni hozzá a többiek... -
#72131 yo8 mindenkinek
holnap mennem kell évnyitóra -
#72130 nincs mit! :) -
Costa #72129 :D
köszi a tipeet :D
így már megtudom venni Fredet :D -
#72128 Hogyne...
Attól még ugyanúgy veszik, a többi meg senkit nem érdekel ;) -
Costa #72127 igen, de pénzt is szeretnék látni az üzletből
olyankor is kapok, ha magamraharagítom? -
#72126 Hát ha nem megy kisebb csapatba, az gáz :(
De ha van olyan embered, akit te el akarsz adni, ő meg nem menne, akkor haragítsd magadra, és máris elmegy :D (büntesd meg, szídd a médiában, esetleg tedd listára, csapat státuszt buheráld) -
Costa #72125 de volt már olyan, hogy a játékos nem akart elmenni
akkor mit tegyek?
mert én sem tudok eladni egy embert, akiért jöttek kisebb csapatok, de ő nem akar elmenni -
#72124 felajánlod viszonylag kis pénzért...és a nagycsapatok ajánlatát elutasítod, a kissebbekét meg nem. -
Costa #72123 de hogy tudod eladni, hogy ő is akarjon egy rosszabb scapatba menni?
mert bejelentkeztek kisebb csapatok is nagy(obb) játékosokért s nem fogadták el, mivel az nekik visszalépés lenne -
#72122 ja még valami:
Ha esetleg eladod vkinek, akkor tegyél a szerződésébe minél magasabb ,,következő eladásból származó bevételt'', vagy mit :) És akkor ha visszaveszed, akkor azt a szátalékot visszakapod. -
#72121 ok,megpróbálom -
#72120 Egy dolgot tudsz tenni: Vársz...
Ha minden meccsen játszatod, megdícséred néha, akkor talán marad :D
Ha ez nem jön össsze, akkor nekem van egy jó taktikám...
Gyorsan el kell adni vmi szar csapatnak...ottmarad fél évet, és örül, ha visszaveszed :D Nem egy pléjánál bejött.
Ha így sem akar maradni, akkor adj neki 1 éves szerződét, max pémzzel és max aláírásival. Ezt általában elfogadják, aztán meg már könnyebb hosszab időre lekötni :) -
Costa #72119 ha elengendő akkor biztos, hogy maradni fog
és nem feltétlenül kell neki nagyon sok
schweinsteiger szerződéshosszabbításánál 45,000£ akart
kapott 21,000 és boldogan aláírt 3 évre
szóval nem minden a pénz :D -
#72118 ja,gondolkodik,de nem tudok már több pénzt adni neki pedig nagyon kéne hogy maradjon (Kompany-ról van szó) -
#72117 yo8 -
#72116 na yo 8 all további jo fm-ezést -
Costa #72115 hát nemtom
szerintem ha egy nagyon jó szerződést adsz neki, akkor elgondolkodik rajta, hogy maradjon e
vagyis szerintem ez tűnik logikusnak -
#72114 Ha egy játékos azt mondja,hogy nem akar szerződést hosszabbítani,akkor semmi esélyem arra hogy maradjon?