Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
augusztus 25. 9:39
Vadócz Krisztián, a Budapest Honvéd válogatott labdarúgója a francia AJ Auxerre együtteséhez szerzõdött.
2.én nemtudok
1., Hol tudok updatet letölteni (2005-2006-os szezon)
2., Tud -e valaki FM szervert?
BUDA > miskolc.
kezdtem egy gémet az ajaxal
jó kis bl csoportot kaptam😄DDDDDDDDDD
juventus, chelsea, r.madrid
Avanti Crociati!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
mégegy off:A tavalyi hatodik Palermo is a Bajnokok Ligájába vágyik, legalábbis ezt hangoztatják elõszeretettel a rózsaszín-feketék vezetõi. Ehhez képest legalábbis meglepõ, hogy a szicíliaiak elengedték elsõ számú sztárjukat, Luca Tonit (a Fiorentinához), helyére pedig két kiesett csapat támadóját, Andrea Caracciolót és a nigériai Ayodele Makinwát szerzõdtették, akik kétségtelenül tehetséges játékosok, de egyelõre aligha képesek pótolni Toni idényenkénti húsz gólját.
A Fiorentina feladata a következõ szezonban nem kisebb, mint hogy elfeledtesse szurkolóival az elõzõ idényt, amelynek az elsõ hat közé kerülés reményében vágtak neki a lilák, aztán majdnem kiestek az élvonalból. A csapat célja ismét a nemzetközi szereplés kivívása, mely azonban ezúttal már igencsak reális elvárás lehet egy olyan gárdától, melynek kerete a nyáron többek között Tonival, valamint a Valenciából hazatért Stefano Fioréval, az AC Parmától elcsábított Sébastien Freyjel és az AC Milantól kiebrudalt trióval, Marco Donadellel, Giuseppe Pancaróval és Cristian Brocchival erõsödött.
forrás: origo.hu
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
nálam még sose crashelt a progi
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
roszz az aki rosszra gondol
nekem le se esett
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
egész eddig azt néztem kit fogok igazolni és most arra jutottam hogy senkit...
na yo8 mindenkinek
ez a szerencsétlen Bresciano nagy nehezen felépült a lábtörésbõl,erre most megsérült 1 hétre,szóval nem tud majd játszani a fináléban
transfer budget 9k powa 😄
jöhetnek a képek