Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BUDA > miskolc.
\"Never say never!\" W Churchill
(énsemaraggyakmánle a köszöngetésben)<#nyes>#nyes>
BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
GRAT!!!!! :o <#worship>#worship>
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
ugyhogy kezdtem 1et a Birmingham City-vel 😄DDD eddig jáccottunk 3 meccset elsõmeccsen sajna kikaptam Milvall - BC 2-1 😞((( aztán BC - Feeyenord 3-0,
most meg valami Backa nevû csapatot vertünk idegenben 1-4re 😄DDD ez a Julian Gray és Jesper Gronkjar két szélsõvel nagyot fogunk alkotni sztem, + Ott van elõl még Forssel + most vettem meg mellé Maxi Lopezt, ha kap munk.engedélyt - ugyérzem nagyon jó évünk lesz
BAN PLZ
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
ne itt reklámozz te kis kötsög
jah ek ha már reklámoztad akkor szavaztam hogy mijen az oldal<#vigyor1>#vigyor1>
u.i.: ték😛
Avanti Crociati!