Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Avanti Crociati!
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Ugye nem tevagya a játékos mint a fifában hanem te csak az edõ vagy!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
báz. UEFA kupában a Bronby-t kaptam. idegenben kikaptunk 1-0ra. viszont itthon(egy mákos meccsen) már 4-0ra vezettünk, és 4 perc volt hátra...amikor jött egy kibaszott áramszünet!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
most újra le kell játszanom. tuti kikapunk ezekután...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az itteni reklámozásért: további 2...
A honlapért magáért: halálbüntetés
Az elsõ félidõ végére 0:3-ra álltunk, a saját meccsemet már feladtam, szartam bele, semmit se változtattam :Ð, õk pedig 2:0-ra, egészen a 73. percig, amikor elõször szépített, majd a 79.-ben egyenlített a Cottbust! Nagyot ugrottam 😄😄 Ez maradt a vége, szal kurva mákosan, de feljutottunk 😊 Jövõre majd kiesünk úgyis a B1-bõl 😄
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Lécci segítsen már valaki.
Ehez a game-hez honnan tudnám leszedni a magyarosítást?
Válaszaitokat elõreis köszönöm.
\"Never say never!\" W Churchill
Avanti Crociati!
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

\"Never say never!\" W Churchill