Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
húhh....Tegnap raktam be róla is, és még 7 tehetségemrõl 😄 kicsit visszább megtalálod 😉
CSAK a Fradi
rájöttem zaki magic boy alregje de közben megtanult írni..<#ravasz1>#ravasz1>
BUDA > miskolc.
😄DDDDDDDDDDDDDD
Guba-nak
pálinkás jó reggelt <#sniffles>#sniffles>
Csesza, ezt kinek mondtad? <#felkialtas>#felkialtas>
<#ravasz1>#ravasz1>
Csesza, ezt kinek mondtad? <#felkialtas>#felkialtas>
<#ravasz1>#ravasz1>
magyarbusz <#wave>#wave>
szerbusz all
BUDA > miskolc.
yó reggelt all!😄P
Reggelt!
A hétvégén nem volt idõm játszani, sajna még nem sikerült megkaparintani a L1 bajnoki címét.
A hétvégén nem volt idõm játszani, sajna még nem sikerült megkaparintani a L1 bajnoki címét.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
ez az év nagyon kijött,jól igazoltam és a rotáció is jól ment,akkora sérülések nem voltak úgyhogy az idei év nem volt olyan nehéz.
nyáron ingyen csak Hitzlsperger jön,aztán majd meglátjuk mennyi pénzt ad a vezetõség,mert az idei évben egyenlõre minuszban vagyok.de sok új ember nem is kell,ha együtt tudom tartani ezt a csapatot 😄DDDD
nyáron ingyen csak Hitzlsperger jön,aztán majd meglátjuk mennyi pénzt ad a vezetõség,mert az idei évben egyenlõre minuszban vagyok.de sok új ember nem is kell,ha együtt tudom tartani ezt a csapatot 😄DDDD
GRAT
véletlenül nem a francia bajnokság legjobb managerehez van szerenncsém ?? 😄DD
qrvajól nyomod hallod e

véletlenül nem a francia bajnokság legjobb managerehez van szerenncsém ?? 😄DD
qrvajól nyomod hallod e

nah 1 kis FM gyorstalpaló : Hogyan tegyünk 1 már lefutott meccset izgalmasáá?? - 6.fejezet
3:0 -ra vezettem de valszeg unták a meccset a skacok mert pikk-pakk benyalatak 3-at
jah azt még megjrgyezném hogy : campbell bácsi 34 esztendõs és gyorsulása és gyorsasága egyaránt 7, de úgy futotta le az én l kingemet gyorsulása, gyorsasága 16 hogy csak lestem

3:0 -ra vezettem de valszeg unták a meccset a skacok mert pikk-pakk benyalatak 3-at
jah azt még megjrgyezném hogy : campbell bácsi 34 esztendõs és gyorsulása és gyorsasága egyaránt 7, de úgy futotta le az én l kingemet gyorsulása, gyorsasága 16 hogy csak lestem

nah meek, yo8 mindenkinek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Majd megoldom valahogy.😊 Majd jáccunk keresztbe, kiskapura, oszt 3korner egy tizenegyes.😄DD
\"Never say never!\" W Churchill
Gyöhetnek a Szerbek meg a Montenegróiak. Eccere ketten is.😊))
Eztet mán lejáccom, pedig mán lasan hamarabb elalszok mint a lámpa.😊
Eztet mán lejáccom, pedig mán lasan hamarabb elalszok mint a lámpa.😊
Defoe nem nagyon hasít, Owen viszont annál inkább. Olaszok és most a spanyolok ellen is az õ 2góljával nyertünk.😊 Ügyes fijjú ez.😊)
Cép a gólkülömbség, meg a 102pont. Grat!
Kristiánsent én is ezé' szeretem, de nálam a tiziket is jól rúgja. Gyakoroltazsd edzésen többet.😊
Kristiánsent én is ezé' szeretem, de nálam a tiziket is jól rúgja. Gyakoroltazsd edzésen többet.😊
Kristiansen az egyik nagy kedvencem a gammában 😄D
eddig ha jól emlékszem mindegyik csapatomhoz leigazoltam,mert a középpályán mindenhol bevethetõ és nagyon hasznosan játszik.
csak 11est nem tud rúgni,pedig magas az értéke...
eddig ha jól emlékszem mindegyik csapatomhoz leigazoltam,mert a középpályán mindenhol bevethetõ és nagyon hasznosan játszik.
csak 11est nem tud rúgni,pedig magas az értéke...