82686
-
#73873 Hali mindenki! felkeltem... hajrá,hajrá! -
#73872 bőven jó itt a topikban, hisz ezért van ez a topik
emesenen Én nem igazán vagyok, mert rühellem azt a progit -
#73871 Gabber tudsz nyomni egy msn elérhetőséget?És ott jobban meg tudjuk beszélni ha segítenél nekem.De ha nincs kedved segíteni nem baj.CSak megkérdeztem.Vagy itt az én cí[email protected] -
#73870 grat !!!!!!!!
viszont mitől függ hogy felkérnek válogatotthoz? megnyertem eleg sok mindent (hamarosan duplázok) es meg semmi. Szivesen vinném Mo-t vagy olaszokat vbre, ebre. -
#73869 a másik meg az, hogy egy új edzést ne szezon közben váloztas -
#73868 hello,a nevem gabber
elég összetett a játék, nem igazán csak az edzésen múlik , hogy sikeres leszel-e ... -
#73867 Srácok valamelyik hete a palermos-srác feltette az edzéstervét amivel nagy sikereket ér el.Én beállítottam ugyanúgy és én meg sorban kapok ki 3 meg 4 0-ra.Fogalmam sincs mmit csináljak.Már teljesen elment a kedvem a játéktól.Semmi nem jön össsze.Valak adjon hasznos tanácsot.Amikor az edzéstervet megcsinálom kölön posztoknak akkor a feladatoknál adjam meg minden embernek hogy melyik posztú edzést csinálja.Vagy hogy? -
#73866 Igen, de senki sem pótolhatatlan. Most egyedül csak Simon Davies hiányozna, mert 18 a szögletrúgó értéke és a szögleteiből sorban szerzem a gólokat. Ha ő nem játszik, akkor nem szerzünk egy gólt sem szögletből. Ez már ilyen taktikai fegyverem is lett időközben. -
#73865 A legnehezebb meccsem a szezonban. Legalábbis ezt hittem előtte. De nem volt olyen sima, mint ami az eredményből kiderül. Az első félidőben keményen támadott a MU, de szerencsére nem játszott Ronaldo és Giggs sem, Van Nistelrooy meg a cserepadon kezdett. Aztán amikor Davenport befejelte Davies szögletét... Benzema meg egy isten volt a meccsen.
Davies és Benzema
-
#73864 szar az mikor egy meghatározó játékosod elmegy a csapattol -
#73863 Egy korszak lezárult...Ledley Kinget elvitte az Everton 15m dollárért. Átadólistán volt saját kérésére, és eladtam inkább most, minthogy ingyen elmenjen pár hónappal később. Helyette viszont megszereztem a dán Poulsent a Dortmundtól, jó értékei vannak. -
#73862 szevasz Sysfox -
#73861 Kicsit nehezen jött össze...Benzemát a 66. percben cseréltem be. Hihetetlen gólt rúgott. 25-ről bevágta a jobb sarokba, Given csak pislogott.
-
#73860 Most mondjátok meg van ilyen? Leakartam igazolni Podolskit. Kínáltam neki 460e fizut, nem fogadta el, sőt durván elutasított, mert 800e-t (!!!) akart. Ez hülye? Utána pár héttel leigazolta a Bayern. Mennyi ott a fizuja? 280e. Ezek után úgy gondolom, nem is kell Podolski, 28 milláért tudok több jó csatárt is. Igazoltam is egy francia csávót a Toulouse-tól. Podolski meg menjen az... -
#73859 Hali Gabber és mindenki! -
#73858 csoki!
#73260 -
#73857 gabber látom megy ez neked hogy allsz a vb-n? :) -
#73856 issey az a baj hogy hiába ajánlod fel a gyengébb játékosaid Honvédnak pl ha azok kurvára nem akarnak oda szerződni na meg annyi fizut se kapnának mint eddig :)
ja joreggelt managerz forza work
-
#73855 hi
-
#73854 yo8 -
#73853 nah csoki all, yo8 -
#73852 a Palermo-t azt ki kell érdemelni :D -
#73851 csak hülyéskedik, megengedem, hogy a palermoval legyél -
#73850 te tudod ..... -
#73849 csoki Franco
mizu veled? mikor tünnek má el a -k? -
G.Freeman #73848 hat ez eleg buta szabalynak tunik, na mind1 nem letszukseglet ide irkalnom:) -
#73847 különben del -
#73846 iratlan szabály itt a topikban: azzal a csapattal amivel vki játszik azzal a másik nem játszik -
G.Freeman #73845 Palermo tul erosnek szamit vagy miert baj hogy azokat valasztottam? -
#73844 mé nem a Vicenza Calcio S.p.A.-val? -
G.Freeman #73843 hello Palermo, en is kezdek egy uj jatekot Palermoval hatha bennt tudom tartani Seria A-ban :) -
#73842 csoki és yo8 -
#73841 további sikereket! nájt! -
#73840 itt vok ragyogok , csak ezer1 dolgom volt a mh-n -
#73839 Mi van gabberrel? Látom eltűnt, mint szürke szamár a ködben... -
#73838 joéjt,azt mondtam,h tud nagyon gedva lenni,akármilyen jó is a keret és a taktika...szóval,papirformt simán felrugja 10ből 6szor is,hakell! -
#73837 jóccakát -
#73836 Milan 5 Ferencváros 0 nem baj majd otthon megcsinálja a fradi.amugy joccakát all -
#73835 "de sztem kiindulva a játék intelligenciájából"
ezt mire érted??????? -
#73834 nem rossz...de sztem kiindulva a játék intelligenciájából...izzadós lesz a szezon. szerintem...