82686

• sideris
    Hali mindenki! felkeltem... hajrá,hajrá!
  • gabber_saviola
    bőven jó itt a topikban, hisz ezért van ez a topik

emesenen Én nem igazán vagyok, mert rühellem azt a progit
  • saviola83
    Gabber tudsz nyomni egy msn elérhetőséget?És ott jobban meg tudjuk beszélni ha segítenél nekem.De ha nincs kedved segíteni nem baj.CSak megkérdeztem.Vagy itt az én cí[email protected]
  • GanXstaZoleeWrk
    grat !!!!!!!!

viszont mitől függ hogy felkérnek válogatotthoz? megnyertem eleg sok mindent (hamarosan duplázok) es meg semmi. Szivesen vinném Mo-t vagy olaszokat vbre, ebre.
  • gabber_saviola
    a másik meg az, hogy egy új edzést ne szezon közben váloztas
  • gabber_saviola
    hello,a nevem gabber

elég összetett a játék, nem igazán csak az edzésen múlik , hogy sikeres leszel-e ...
  • saviola83
    Srácok valamelyik hete a palermos-srác feltette az edzéstervét amivel nagy sikereket ér el.Én beállítottam ugyanúgy és én meg sorban kapok ki 3 meg 4 0-ra.Fogalmam sincs mmit csináljak.Már teljesen elment a kedvem a játéktól.Semmi nem jön össsze.Valak adjon hasznos tanácsot.Amikor az edzéstervet megcsinálom kölön posztoknak akkor a feladatoknál adjam meg minden embernek hogy melyik posztú edzést csinálja.Vagy hogy?
  • Sysfox
    Igen, de senki sem pótolhatatlan. Most egyedül csak Simon Davies hiányozna, mert 18 a szögletrúgó értéke és a szögleteiből sorban szerzem a gólokat. Ha ő nem játszik, akkor nem szerzünk egy gólt sem szögletből. Ez már ilyen taktikai fegyverem is lett időközben.
  • Sysfox
    A legnehezebb meccsem a szezonban. Legalábbis ezt hittem előtte. De nem volt olyen sima, mint ami az eredményből kiderül. Az első félidőben keményen támadott a MU, de szerencsére nem játszott Ronaldo és Giggs sem, Van Nistelrooy meg a cserepadon kezdett. Aztán amikor Davenport befejelte Davies szögletét... Benzema meg egy isten volt a meccsen.
    Davies és Benzema

• gabber_saviola
    szar az mikor egy meghatározó játékosod elmegy a csapattol
  • Sysfox
    Egy korszak lezárult...Ledley Kinget elvitte az Everton 15m dollárért. Átadólistán volt saját kérésére, és eladtam inkább most, minthogy ingyen elmenjen pár hónappal később. Helyette viszont megszereztem a dán Poulsent a Dortmundtól, jó értékei vannak.
  • gabber_saviola
    szevasz Sysfox
  • Sysfox
    Kicsit nehezen jött össze...Benzemát a 66. percben cseréltem be. Hihetetlen gólt rúgott. 25-ről bevágta a jobb sarokba, Given csak pislogott.

• Sysfox
    Most mondjátok meg van ilyen? Leakartam igazolni Podolskit. Kínáltam neki 460e fizut, nem fogadta el, sőt durván elutasított, mert 800e-t (!!!) akart. Ez hülye? Utána pár héttel leigazolta a Bayern. Mennyi ott a fizuja? 280e. Ezek után úgy gondolom, nem is kell Podolski, 28 milláért tudok több jó csatárt is. Igazoltam is egy francia csávót a Toulouse-tól. Podolski meg menjen az...
  • Sysfox
    Hali Gabber és mindenki!
  • gabber_saviola
    csoki!

• GanXstaZoleeWrk
    gabber látom megy ez neked hogy allsz a vb-n? :)
  • GanXstaZoleeWrk
    issey az a baj hogy hiába ajánlod fel a gyengébb játékosaid Honvédnak pl ha azok kurvára nem akarnak oda szerződni na meg annyi fizut se kapnának mint eddig :)

ja joreggelt managerz forza work
  • gabber_saviola
    hi

• báttyó02
    yo8
  • gabber_saviola
    nah csoki all, yo8
  • gabber_saviola
    a Palermo-t azt ki kell érdemelni :D
  • zaki
    csak hülyéskedik, megengedem, hogy a palermoval legyél
  • gabber_saviola
    te tudod .....
  • gabber_saviola
    csoki Franco

mizu veled? mikor tünnek má el a -k?
  • G.Freeman
    hat ez eleg buta szabalynak tunik, na mind1 nem letszukseglet ide irkalnom:)
  • franco
    különben del
  • gabber_saviola
    iratlan szabály itt a topikban: azzal a csapattal amivel vki játszik azzal a másik nem játszik
  • G.Freeman
    Palermo tul erosnek szamit vagy miert baj hogy azokat valasztottam?
  • gabber_saviola
    mé nem a Vicenza Calcio S.p.A.-val?
  • G.Freeman
    hello Palermo, en is kezdek egy uj jatekot Palermoval hatha bennt tudom tartani Seria A-ban :)
  • gabber_saviola
    csoki és yo8
  • sideris
    további sikereket! nájt!
  • gabber_saviola
    itt vok ragyogok , csak ezer1 dolgom volt a mh-n
  • szanics
    Mi van gabberrel? Látom eltűnt, mint szürke szamár a ködben...
  • sideris
    joéjt,azt mondtam,h tud nagyon gedva lenni,akármilyen jó is a keret és a taktika...szóval,papirformt simán felrugja 10ből 6szor is,hakell!
  • Trnoki koma
    jóccakát
  • asfa
    Milan 5 Ferencváros 0 nem baj majd otthon megcsinálja a fradi.amugy joccakát all
  • Trnoki koma
    "de sztem kiindulva a játék intelligenciájából"
    ezt mire érted???????
  • sideris
    nem rossz...de sztem kiindulva a játék intelligenciájából...izzadós lesz a szezon. szerintem...