82686

• franco
  • robotnyk
    vatkenajszej?
  • Sysfox
    Nem rossz kis játékoskeret!
  • Kanál
    Perez papó már csak ilyen :c
  • Kanál
    szilyamilya all
    [gecijó kedve van]
  • franco
    próbaképp énis csináltam egy nyarat madriddal az ilyen beszámolók miatt
    se perez, se más nem rinyált

• derley
    hello all! végre van net itt is4
  • robotnyk
    hát ecséim, készen vagyok ettől a játéktól :D

gondoltam kipróbálom a Reallal a legfrisebb updatet. leigazoltam az alap csapat mellé még Podolskit (17M £), Cristiano Roanldot (16M £), és Sneijdert (8M £). az egy dolog, hogy _miután_ Podolski és Ronaldo megérkezett, Raul, Beckham és Roberto Carlos elkezdett panaszkodni, hogy a keret túl kicsi. (végülis az első kettőnek nem konkurencia jött, pff). majd kb egy héttel az átigazolási időszak vége előtt Perez csalódottan bejelentette, hogy nem elégedett az igazolásokkal, és ajánlatot tett Barajára és ragyás cassanora.
    ez egy siralom komolyan mondom! az egy dolog hogy ez a fosadék geci script nem figyeli az updateket, de könyörgöm, legalább a keretet figyelje, mert ez így nagyon hurka. már egyszer leírtam ezt, de most új updatelt keret, meg plusz igazolások után ez nagyon kretén helyzet.
  • robotnyk
    marking, heading, tackling, positioning
  • báttyó02
    egy középső védőnél melyik érték számit jobban? a szerelés,fejelés vagy melyik?
  • Sysfox
    Babel? Még nálam van, de idén kicsit visszafogottabban játszik, mint tavaly. Eddig kb. 8 gólt szerzett, ha jól emlékszem.
  • saviola83
    Srácok ti melyik patchel és milyen adatbázissal játszotok?Melyikkel érdemes játszani?
  • robotnyk
    mi a faszért panaszkodik egy játékos egy 23 fős keretre, hogy az túl kicsi?
  • dalackraul
    Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a magyar bajnoksághoz adatbázis frissítés lessz-e?

• báttyó02
    jonapot
  • zaki
    grat!!!!!!

Babel gyerekkel mi van? túladtál rajta?
  • asfa
    na cső all [végre hazajött a suliból]
  • Sysfox
    Mennyire erős csapat a PSV a játékban? Az UEFA kupában a Young Boys után ők jönnek (persze csak ha túljutok a svájciakon).
  • Sysfox
    Bejutottam a Liga Kupa döntöjébe. "Természetesen" az ellenfelem a Manchester United...
  • sideris
    attol függ sztem hogy a manager optionsban kihagyod e a a meccs utáni napon való pihenést!
  • Sheke
    haljátok szetek kell vasárnap edzés mer én csinálrtam a liverpoolnak vasnap. délutánara
  • sideris
    köszi...
  • GanXstaZoleeWrk
    Dehogy haragszik. Grat!!
  • GanXstaZoleeWrk
    nekem már világklasszis :) na mind1 :)

• Sysfox
    Engem sem kértek még fel válogatotthoz. Igaz, klubcsapathoz sem. Gondolom az ismertségtől, az eredményességtől függ. Pl. amikor elkezdtem a játékot, akkor az ismertségem "helyi" volt, most már "nemzeti". Gondolom ez is számít.
  • sideris
    Ja és ha nem haragszol Gabber.. :DDD

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • sideris
    értem,köszönöm,akkor hagyom én is. szép napot! viszlát este!
  • gabber_saviola
    mingyá megyek el itthonrol , de estefelé megcsinálom

de Zaki logója ma az első
  • gabber_saviola
    én egész szkint szoktam cserélgetni

az a gáz , hogy ha a szkinbe bele akarsz nyulni akkor kell egy kis xml tudás hozzá
  • sideris
    látom,elverted a tenyeres talpasokat:D ja és mé egy hatalamas kérés! tudnád nekem ha van időd ,ötvözni a logomat és a másik logot,amit csináltál-a görög zászlósat-felesbe,plusz a felirat legyen olyan graffitis? ha nem,nem baj? :))
  • gabber_saviola
  • sideris
    tudod,amiből nyilnak vagy bal vagy jobb oldalon a menük.. :DDD hehe,viccesen körülírtam a menübárt...szóüval azt! 1 bmp képet lehetett hozzá letölteni,aazzal mit kezdjek, mstr?
  • gabber_saviola
    Hi!

micsodát? azmiaz a menübár? :P

[gabber még mindig nem mester]
  • sideris
    Gabber mester,egy kérdés,ismét ugyanaz! hogy lehet menübárt cserélni???
  • Takezó
    jopp? :Ð nyah, lépek, nem csak fmezni kell, csocsózni is :D:D
  • Grusi
    Naja, tény.
  • gabber_saviola
    csoki Takiikám

én nem szar hanem fos vagyok
  • Takezó
    nem :( nekem sajnos nagyon drága ez :((((( utóbbi 4 évben a San Marinoin kívül az összes hazai válogatott meccsen kinn voltam :\
  • Grusi
    Egy mini-off: jön valaki ma a meccsre?
  • Takezó
    :o szar vagyö :o :D:D:D