82686
-
#74431 Vagy várjunk csak... nem biztos, hogy így van. -
#74430 gyáááááááááááááááááááá:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#74429 1.-3. automatikus BL indulás
4. harmadik BL selejtezőn kell résztvenni
5.-6. UEFA kupa
7.-8. Intertoto kupa
Ha jól tudom... -
#74428 überlámaaaaaaaaaaaaa :SA:SA_D:S_A::S_A::SA_:SAS:A -
G.Freeman #74427 "mert rádgy ant-lion egységet..."
??
Chievo - Pápa csapatok között mi a kapcsolat hogy beleirtad a logodba? -
#74426 Gordon, válasz, mert rádkűldök egy ant-lion egységet... -
G.Freeman #74425 sztem mindenki szenved a serülesektol, nalam is van fel vagon serült -
#74424 kezd kicsit felmenni a pumpám!
-
#74423 megen már az 1. félidőben 3-at kellett cserélnem sérülés miatt! -
G.Freeman #74422 helyezések és a ligaindulást leirod hogy van? 1-4 BL es 5-7 UEFa ?? -
#74421 És még állok az UEFA kupában, a FA kupában is, a Liga kupát azt megnyertem. Még akár mesternégyes is lehet! Bár az nehéz lesz. -
#74420 30 forduló telt el a bajnokságból és még mindig 1 ponttal megelőzöm a MU-t. Csak tartson ki a lendületünk. Az Arsenal leszakadóban van, a 3. hely tuti meglesz. De én az elsőt akarom megszerezni! -
#74419 Nézegettem már Ashtont, de valahogy nem győztek meg az értékei. És nálam nem nagyon gólerős a Norwich-ban sem. -
#74418 ezek mind yóak!! érték nem minden! -
#74417 ja 8!!! sérültem van... -
#74416 akkor ajánlom Ashtont! -
#74415 Azért te sem panaszkodhatsz... -
#74414 -
#74413 Egyébként vannak sztárjaim: Dawson, Wright-Phillips, Babel, Benzema, Davies, Tainio, Balaban, Tudor, Ricketts, Reid stb... Nekem úgymond mindegyik sztár.
Ott van pl. Rohan Ricketts. Általában csere, de már így is rúgott vagy 10 gólt a szezonban. És nem reklamál (legalábbis idáig), hogy csak csere. De amikor beáll, mindig jó teljesítményt nyújt. Az ilyen játékosokat szeretem.
Hétfőn (előbb nem tudok), majd dobok egy képet a keretről. -
G.Freeman #74412 Bystron nálam van, a többi nem tunik jobbnak mint Emre, igaz Maresca értékei kozul sok nem lathato -
#74411 Én sohasem a sztárokat favorizáltam. Amióta menedzserezem (kb. 10 éve), nálam mindig a csapategység volt a fontos. Sok időt fordítok arra, hogy lehetőleg olcsó, feltörekvő játékosokat találjak. Böngészem a kiscsapatok kereteit, stb... Sztárokat nem szeretem, mert senki sem ér meg nekem 50 milliót és félmilliós havi fizetést. Főleg úgy, hogy vannak aki töredékéért ugyanazt a teljesítmény nyújtják. -
#74410 ahhoz képest, hogy nincs a csapatod tele "sztárokkal", kira! -
#74409 Babel ennyire azért nem tolja, de tavaly 18 meccs/14 gól, idén kb. 15 gólt szerzett. Most Karim Benzema az "isten", 20 meccsen játszott, ebből 10-et csereként, de így is 10 gólt vágott, ráadásul csodaszépeket távolról. Aztán van vagy 20 éves. A másik meg Freddy Adu. Egyszerűen kell játszatnom, mert nem tudom kihagyni. Egyre több lehetőséget adok neki, mert mindig él vele.
Babelnek, Benzemanak és Adunak a jövő Tottenhamjében helye van.
És -
#74408 [elpirult] -
#74407 Bystron, Matuzalem, Gerard, Maresca.... -
#74406 A FA Kupában is továbbjutottam. Elég izgalmas meccs volt, Ronaldinho rohadt nagy szabadrúgás gólt rúgott (hogy menjen a...). Jó esélyem van bejutni a döntőbe, mert vagy a Boltonnal vagy a Leicesterrel játszom, a másik ágon meg az Arsenal a MU-val. Jobban szeretnék az Arsenal ellen játszani a döntőben.
-
G.Freeman #74405 nálam Owen a zisten:) 5 meccsen 7 gól -
#74404 Igen, csatár. Most megint futószalagon szállítja a gólokat. -
G.Freeman #74403 tudnátok vki szervező középpályást ajánlani akire Emrét el tudnám cserélni?
Guarin nincs az adatbázisban -
#74402 Kösz, ezt elismerésnek veszem, egy olyan valakitől, aki ugyancsak ott van a szeren... -
G.Freeman #74401 Ryan Babel csatár? -
G.Freeman #74400 Emre 5 meccs alatt 2 pirosat szedett össze , idegbajos kiscsavo :) -
#74399 És a visszavágó. Nem volt vészes, bár támadott a PSV elég szépen, de kimaradtak a helyzetei. Következő ellenfelem a Feyenoord lesz.
-
#74398 yóáúl tolod! -
#74397 Nem is volt olyan nehéz meccs, mint amire számítottam...
-
#74396 csoki
[gabbernemfönök] -
#74395 hello főnök! -
#74394 Thanx! -
#74393 csoki áll -
#74392 Megvan az első trófeám! A MU nem is volt a pályán... Azt ist mondhatnám, hogy "jönnek az eredmények"...