82686
-
R9 #70 király!!! -
#69 köcce :) -
Takezó #68 KÖSSSSSZZZZZZ -
Grusi #67 Rakjátok be letöltésvezérlőbe ezt. MINDENKÉPPEN flashgetet vagy getrightot használjatok, mert a letöltés folyamatosan megszakad. Jó játékot :) -
#66 tőccsétek innen (thx 576) -
#65 Lehet azért nem tudjátok letölteni, mert rájöttek a hibára. -
#64 Én még délután kezdtem el letölteni és estére befejezte, de amikor elindítom bejön egy fekete kép és ennyi.:( -
#63 demo?! zsíííír.... azé' egy fullnak jobban örülnék -
Takezó #62 nekem se jön :( -
#61 Valaki elárulná, honnan szeditek? :) Nekem sem jön a Si games-ről :( -
#60 A KURVA ÉLETBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Basszák meg nekem nem megy!!!!!!!!!! -
Grusi #59 Igen, működik, és hát gyerekek, ez KURVA JÓ! :) -
Grusi #58 És működik is? mert havenak nem igazán sikerült munkára fogni... -
#57 Hát mondom!:) -
#56 vissza az egészet, már kint van a pcs demo is :) -
#55 ne szedd le, mert csak MAC verzión működik, plusz csak beta demo -
#54 Megjelent a demo!!!! Keressetek honlapokat honnan lehet letölteni, mert a Sigames honlapjáról nagyon lassú! -
#53 passz -
#52 Mikor lesz demo? -
#51 egy democskát kiadhatnának! -
#50 51 bajnokság az elég korrekt. meg az a 94 válogatott... -
remélem guba nem veszi észre a fórumot! :-))) -
#48 Football Manager 2005 infók
PC - 2004-09-09 15:52:00 Szólj hozzá!
Ha már a futballmenedzserek szóba kerültek mindenképpen meg kell említenünk, hogy a stílus mesterének mondható SI Games friss részleteket közölt az év végén megjelenõ Football Manager 2005-rõl, amelytõl nem kevesebbet várnak a eme alkotások szerelmesei, minthogy alapjaiban rengesse meg a menedzser játékok világát. Az ehhez szükséges alapanyag már elõállt, hiszen 51 ország bajnoksága fog szerepelni a programban (elsõ- és alsóbb osztályok egyaránt), ami azt jelenti, hogy több mint 5.000 csapat közül választhatjuk ki az általunk menedzselni kívánt klubot. Emellett jobb szereplés esetén 94 nemzeti válogatott valamelyikét irányíthatjuk, olimpiai csapattal egyetemben, azaz a választékra egy rossz szavunk sem lehet majd
info:576 Online -
#47 Itt van 20 új kép!
-
#46 lol :D -
Takezó #45 sztetek szemüveges kép is jó? :DDD -
#44 én is -
Takezó #43 király :D én küldök nekik -
#42 ez jól hangzik! Az arcunk is benne lesz? -
#41 Szerepelj te is a Football Manager 2005-ben!
PC - 2004-08-13 12:27:00
Az Eidos-tól elpártolt Sports Interactive igyekszik minél kreatívabb és közönségcsalogatóbb megoldásokkal az egyre bõvülõ futballmenedzser szcéna fölé nõni, aminek ékes bizonyítéka a napokban meghirdetett Face In The Game program. A kampány lényege: a játékmenet elõrehaladtával a valós játékosok elõbb-utóbb kikopnak az adatbázisból, ezért a program idõrõl-idõre generált futballistákkal tölti fel a hiányosságot. Ezen fiktív mezõnybe van esélyünk most nekünk is bekerülnünk kreált focistaként, ha fényképünket, adatainkat és teljes nevünket eljuttatjuk a fejesztõstúdióhoz. A részleteket errefelé találjátok.
info: 576 Online
-
Whisky007 #40 Hajrá barcelona
-
#39 remélem minnél előbb -
Takezó #38 demót mikor kapunk? -
#37 Alig várom... !!! -
#36 Igazán jeles eseményt választott a Sports Interactive a Football Manager 2005 elsõ publikus bemutatójára, a futballmenedzserek új trónkövetelõjérõl ugyanis az idei Edinburgh International Games Festival-on hull majd le a lepel. A stúdióvezetõ Miles Jacobson által tartandó elõadásra csupán 220 szerencsés juthat be, ám nekik is jelezniük kell részvételi szándékukat a rendezvény hivatalos honlapján. Az FM2005 végleges megjelenése sincs már oly messze, a kiadásért felelõs Sega 2005 elsõ negyedévében szállítja a boltokba a CM utódját.
Info:576 Online -
#35 akkor majd 1szerre kell cmezni is meg fm-ezni is? -
#34 találtam egy Screensavert
az eb eredményeit lehet megnézni vele, meg ilyesmit -
#33 sry, hogy nem jellennek meg az ő betűk, szar Opera miatt van :( -
#32 FM2005: részletes sérülésmodell
A SI Games-es urak semmit nem akarnak a véletlenre bízni, így a Football Manager 2005 tökéletesítése érdekében szerz?dést kötöttek PhysioRoom.com-mal, amely az angol premier liga játékosainak sérüléseir?l ad részletes és pontos útmutatást. A megállapodás segíthet még életszagúbbá varázsolni a CM széria alkotóinak új vállalkozását, ráadásul az esetleges alternatív gyógymódok is bekerülnek majd a végleges játékba, azaz sokkal körültekinthet?bben kúrálhatjuk majd sérültjeinket.
Info: 576 Online -
Takezó #31 :D