82686
-
R9 #110 fradival kerültem össze a bl selejtezőbe :D -
#109 Benne van a neveben hogy beta. -
R9 #108 eto'o még a mallorcában van!
remélem a teljesre már megcsinálják! -
#107 Aztan elcsaptul kiralyekat 2-6 ra rudi 3 at vallalt -
#106 Na fociztunk egy picit ez a ruuuuud egy allat.
-
Grusi #105 Az adatbázis tulajdonképpen még a cm 03/04-es, csak a transzferek vannak benne megoldva. Ne aggódj, novemberre már Gera is fel lesz turbózva :) -
Takezó #104 Na ugye tegnap azt írtam, h nekem nagyon nem jött be... hát most leírom kicsit bővebben :)
A kezelhetőség szvsz nehézkesebb lett. Lehet, hogy csak hozzá kell szokni, de így pár óra játék után még mindig nem találok meg mindent :D
A 2D-s szimuláció tényleg sokkal jobb: az összjáték, a távoli lövések fejlesztése: kiráállly.
Én a WBA-val kezdtem, és Gera asszem a 3.-4. legértékesebb játékos: kúúúl :D Az assisztens manager aszongya, hogy ő a leggyengébb csatárom, de mind1.
A régen gyilkos taktikám egyáltalán nem jött be: újra fel kell fedezni a dolgokat :) -
R9 #103 ja,amenü kicst fura,nem megy olyan gyorsan a taktika beállítás meg egyéb más :-) -
#102 Hat elsore eleg fura a menu.....de legalabb gyoztem idegenben 5-1 re manutd-vel es legalabb jatszottak a fiuk volt sol osszjatek kenyszerito stb -
#101 kk thx:) -
#100 #66 és demo -
#99 ja demo ah:( -
#98 ja és honnét szedtétek le melyik warezről? -
#97 jó, de sztem melyik játék demoja jelent meg, ha ebben a topicban vagy? -
#96 tudok olvasni melyik topicba vagyunk azt is látom...de mivel nem olvatam visza hogy megjelent e ezért kérdezem...és számos topic nyilik már megjelenés elött joval...szal nc -
#95 te, tudsz olvasni? szerinted melyik topicban vagyunk? ne kérdezzél már hülyeségeket, mert kilépek a zablakon :PPP -
#94 értem thx és a cm5 meg a football manager 2005 közül most melyik jelent meg? -
R9 #93 aki eddig a cm-et csinálta,az csinálta most az fm 2005-öt,a cm-et meg valaki más fogja csinálni! -
#92 válaszoltok nekem is? -
R9 #91 nekem se,kicsit fura,de ha megszokjuk akkor jó lesz sztem... -
Takezó #90 há nekem nem teccik :S mi az újdonság? -
#89 boltonnak -
R9 #88 érdekes hogy diouf pl. nálam van,miközbe kölcsön van adva valakinek! -
R9 #87 -
#86 Nem csinál semmit. -
R9 #85 nyomj klikket! -
R9 #84 hát ez kiakadt :S -
#83 Amikor elindítom bejön egy fekete kép és ennyi!
Mit csináljak? -
R9 #82 én most beraktam a régi skin-t az alternative-ot,rámentem hogy csinálja meg,és most áll,remélem berakja! -
#81 hm most javitsatok ki mert nemvagoyk képbe
van ez a fottball manager 2005
meg
cm5
ezek lesznek ujak na és msot melyik jelent meg vagy mikor jelenek meg és melyik lesz olyan mint a mostani cm03/04? -
#80 historyban látni, hogy mennyiért vették meg a csávót -
#79 -
#78 angol, skót csak -
#77 hát így elsőre nekem nem jön be. remélem lesz majd olyan régi skni, mint a 03/04-ben, én teljesen ahhoz vagyok már hozzászokva -
R9 #76 1 perc már csak!!! -
R9 #75 melyik bajnoksággal lehet lenni? -
#74 [IMG][/IMG]
menü -
R9 #73 milyen a game?jó?még 9 perc nekem! -
#72 ehh, nekem má leért, mingyá' főpróba -
#71 nincs mit :)