Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
\"Never say never!\" W Churchill
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
bejutottam olasz kupa döntöben nagyon siman (8-1 latszik a kepen)
BLben még nem kezdõdött meg az egyenes kieséses szakasz de ott is érdekelt vagyok, és 4 pont +1meccs elönyöm van a bajnokságban, a keret nagyon erõs szóval 3ból legalább egyik helyen jó lenne nyerni 😊
Crespo bejött a 70. percben es 20 perc alatt rugott egy mesterharmast <#worship>#worship>
BUDA > miskolc.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Persze azé' lehet rajta erõsíteni, de nekem teccik.😊)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
lott mar tobb sorsdonto golt, Inter elleni derbin most kettot is (nyertem 4-3ra, es igy 4 pont elonyom van februar kozepen😊
Inter végre hozott egy dontetlent igy beeloztem 1 pontal a tabellan 😊
nekem a 4. re adták meg
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
eddigi mérlegem 13 meccs 8gyõzelem 2döntetlen 3vereség!:-((<#rinya>#rinya><#sir>#sir>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
REAL MADRID
BUDA > miskolc.
REAL MADRID
BUDA > miskolc.
REAL MADRID
BUDA > miskolc.
Nem tud valaki a CM0304-hez valami kódot ami több átigazolási pénzt ad?
REAL MADRID
De ha nem költöd el akkor ott marad a kasszában és akkor több pénze lesz a klubnak! Ha elköltöted volna a 66millát akkor a kövi idényben nem kapsz63-at...