Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amennyit kinalsz annyi penznek kell lennie a csapatodnal, csak nem feltétlen az igazolási keretben
szerintem
szerintem
ahhoz, hogy tudj igazolni, bizonyos százaléka a pénznek rendelkezésedre kell, hogy álljon. Pontosan nem tudom, hogy mennyinek.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
hát ez hihetetlen, nem tok így igazolni. részletre kínáltam nekik 8 milkát (24 havi törlesztés), amibõl elvileg 0-t fizetek rögtön. és amikor már leigazolnám, kiírja, hogy nincs rá elegendõ forrásom. hát anyád... most mi van ilyenkor? <#conf>#conf>
Olvassátok el figyelmesen mit irt Fiorentina vezetoje aki mindig leszol
én adtam neki az új becenevet 😊
én adtam neki az új becenevet 😊
Inter a legjobb bevasarlokozpont <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
szintén interbõl Van der MEyde támadó középpályás 5.5 millio euroért odaadják, megéri
Zaki Crespo-t szerezd meg részletre, azt nem az igazolási keretedbõl vonja le csak amit rögtön fizetsz, igy tudsz érte adni 7 millio eurot akkor is ha kisebb az atigazolasi kereted
Crespo amugy remek, most is megmentett 2-2nel jött be a 65. percben és két gólt rúgott nyertem 4-2re 😊 Scudetto here i come ... már nincs messze 😊
Crespo amugy remek, most is megmentett 2-2nel jött be a 65. percben és két gólt rúgott nyertem 4-2re 😊 Scudetto here i come ... már nincs messze 😊
meg nem hallottam róla, de most megnéztem
2011ben járok, nálam a Celtában nyomja, és gecijó értékei vannak, 12 millió font az értéke, átlag 7.3-7.5 körül
2011ben járok, nálam a Celtában nyomja, és gecijó értékei vannak, 12 millió font az értéke, átlag 7.3-7.5 körül
Lahm(20 eves nemet valogatott Stuttgart-i) bal hatvednek szerintetek jo? 17 millio eurot adtam érte 😊
Oliveira-t Juve-bol erdemes leigazolni kezdésnél mert 10 millioes erteke egy ideny alatt felmegy 25-30ra, es nagyon jol jatszik, de egy ev utan erdemes tovabbadni amikor mar ilyen sokat ér mert tobbet sérült mint bevethetõ
nincs rá zsé... lehet, hogy crespora se lesz... <#shakehead>#shakehead> Midot el kéne passzolnom, de nem kell senkinek <#sir>#sir>
nálam játszott 3 évet egy nagy 0..játszott franconál is szintén semmi maradandót nem alkotott
BUDA > miskolc.
\"Never say never!\" W Churchill
nem
BUDA > miskolc.
na figyuzzatok:
Roberto Soldado-t szerintetek érdemes megvenni? ugy olvastam kurvajol nyomja
Roberto Soldado-t szerintetek érdemes megvenni? ugy olvastam kurvajol nyomja
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
sonckot izs
BUDA > miskolc.
én ismerem, Hibsben kezd, elég olcsón meg lehet szerezni, egyszer igazoltam le, de nem alkotott maradandót
az igen, grat <#eljen>#eljen>
Crespot is leigazolom, csatárgondjaim nem lesznek, az tuti <#eljen>#eljen>
Crespot is leigazolom, csatárgondjaim nem lesznek, az tuti <#eljen>#eljen>
jeee, le tudtam igazolni Cavenaghit a Tottenham-be <#wow2>#wow2><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
nagy isten, 4 év alatt termelt 40 gólt csereként beállva.. sok mindent köszönhetek neki
BUDA > miskolc.
ja el is felejtettem hogy mar jatszottam egy meccset BL kiesési körben, mivel sima meccs volt szerencsére Panathinaikost kaptam 😊 2-0 hazai palyan, idegenben meg 5-0 (idegenben vhogy jobban megy)
köv kör nehezebb lesz, megkaptam a Milant
Olasz kupa dontoben ellenfelem, masodik epp mogottem a bajnoksagban erre BL negyeddöntöben is összesorsolnak...:/
köv kör nehezebb lesz, megkaptam a Milant
Olasz kupa dontoben ellenfelem, masodik epp mogottem a bajnoksagban erre BL negyeddöntöben is összesorsolnak...:/
én nem
BUDA > miskolc.
<#levele>#levele> 5 perccel az elsõ gólja elõtt állt be..

BUDA > miskolc.
szeton második felében ccsak 8 gólt lõtt. mondjuk akkor jött mellek Ilhan is. õ bevart 20at. 😊