82686

• robotnyk
    ugye a csapatképernyőnél nincs traditional view?
  • Grusi
    Ez csak undorító mértékű mázli, Arsenal ellen amúgy kikaptam 4-2re :)
  • Takezó
    ehh, nekem nem jött velük össze... a régi taktissal csúnyán szoptam :D
  • Grusi
    ja, ertem, mire celzol :D
    5-3-2, elgepeltem, bocs
  • Grusi
    De lesz, ez csak egy béta demó, a hivatalos verzió október közepén jön. :)

Amúgy Maxi: úgy tűnik, nem kevés, nézd meg ezt:)
  • Hentes Bill #145
    miért, ami kijött most az szted mi? :) ennél hivatalosabb demo már nem lesz :)
  • Maxi
    Ahham énse igazoltam, senkit én 5-3-2 - t játszok. A tiednél csak azt nem értem, hogy 4-3-2 az nem lesz kevés ?
  • Grusi
    Nem igazoltam senkit, 4-3-2-t jatszom mindenhol. Amúgy Gera Zolin ment el épp a Norwich elleni győzelmünk, 1-1 lett, Zoli az ellenfél 16-osáról (!) hazaadott egy labdát, és gigantikus öngól lett :DD
    Remelem tenyleg feltuningolják a végleges verzióban, mert ő ennél azért sokkal de sokkal jobb :)
  • szoltan
    mikor jön ki a hivatalos demo?
  • Maxi
    Volt valami jó igazoásod? És milyen taktikán vagy ?
  • Grusi
    En is WBA-val nyomom, 6 fordulo utan harmadik vagyok, de csak mázlival (MU-t 2:1re lenyomtam idegenben, oriasi szerencsem volt...), tehat nem lehetetlen bentmaradni.
  • Maxi
    Hát sajna nem játszottam még sokat.(bajnokságot még el se kezdtem) De megígérem le fogom írni.
  • Takezó
    ööö a bajnokságban neked hoyg megy a WBA-val?
  • Grusi
    Amúgy egy fejlesztő nyilatkozata szerint ez a béta verzió olyannyira béta, hogy csak köszönőviszonyban van nem csak a végleges verzióval, hanem a végleges demóval is, és valóban kicsit "tákolmány" benyomását kelti. A kezelőfelület át lesz dolgozva, állítólag már az eltelt egy hónap alatt (ennyi idős ez a demó) rengeteget fejlődött, és mostantól még gyorsabb ütemben fog, hiszen jönnek a feedbackek rendesen a játékosoktól. Tehát nem kell kétségbe esni, ha nem tetszik, a végleges ennél jóval kiforrottabb lesz.
  • Grusi
    Jo és? :D
  • R9
  • R9
    remélem adnak majd a demohoz olyan patchet mint multkor hogy más bajnoksággal is el lehet kezdeni,amúgy mikor van a hivatalos megjelenése?
  • Maxi
    Bocs hogy ekkora a kép probálok vele csinálni valamit mindjárt.
  • Maxi

2 meccs két győzelem :D
  • Drizzthsz
    Hát, a CM4-ben is jó volt már ez. Amúgy megnéztem. Tetszik, bár szokatlan nagyon a kezelőfelület, szerencsére nagyon sok mindent lehet állítani, Torghelle nem lőtt gólt. :((
  • szoltan
    most ez csak beta demo, nem is a rendes?
  • szoltan
    Az sok az én isdnes kapcsolatomnak :((
  • nick név
    huuu most vettem észre hogy le lehet szedni valami demot, kiis probalom 10 perc mulva, képek alpján nagyon bejött...
  • DONGUBA
    Jobb lett a meccsnezet latszik hogy a fiuk passzolgatnak megy a kenyszerito es egy loves nem olyan mint a csga hanem vannak bombak is
  • Takezó
    nah azé... :D
  • R9
    igen,változott,sokkal jobb lett!
  • Hentes Bill #124
    fél évig játszhatsz
  • Drizzthsz
    Időlimit, vagy ilyesmi van? A grafika és a meccsek hangulata változott valamit?
  • DONGUBA
    Csak angol es skot csapattal lehet lenni
  • Drizzthsz
    Magyar csapatok is vannak a "demóban"? Már leszedtem, csak szarakszik a helyi háló, én meg szopok, nem tudom átmásolni..
  • DONGUBA
    34
  • DONGUBA
  • szoltan
    hány megás a demo?
  • DONGUBA
    Bazze az arsenal itt is jo gyenge:D
  • Takezó
    láttad fradiban kik vannak? :D
  • Hentes Bill #115
    pfff, mihez? még kint sincs a gém
  • DonnieBrasco
    Azért elég gáz, hogy szegény Fehér Miki még bent van az adatbázisban :((

DB
  • Csesza
    Valaki tud magyarításról?honnan lehet leszedni?

Kőssszz!!!

Fradi
  • Grusi
    fel ev.
  • DONGUBA
    Vajon meddig megy a jatek?Fel ev?