82686
-
nick név #230 engemet :) -
#229 kit löktem ki? :) -
nick név #228 jah szépen néznénk ki ha max lenne :D -
#227 Mejía jó lett benne (Tackling 20) -
#226 ja, de azért ez gondolom small, vagy medium adatbázis -
nick név #225 ja van ilyen fura 2soros nézet, nemtaláltam benne a tökölit, magyar csapatokba szinte nincs senki csak elvétve 1-2 játékos -
#224 ugyanolyat én nem találtam, csak hasonlót, de inkább az újfajtát használom, már hozzászoktam.
betánal sokkal jobb, és főleg gyorsabb, friss az adatbázis is. -
Takezó #223 látom már, köszke -
Takezó #222 amúgy mi változtot a béta demó óta? Külföldi csapatok még mindig hülye adatbázisból vannak (pl. FTC)... hogy lehet régi nézetre váltani a csapatválasztásnál? (úgy értem akkor, mikor kiválasztod, h kik jáccanak :D) -
nick név #221 valamelyik linknél le van irva asszem -
nick név #220 kössz -
Takezó #219 ezek milyen kvikstartok? mármint milyen nemzet? -
#218 http://internationaldl.jolt.co.uk/index.php?action=viewfile&id=3508
http://downloads.soccergaming.com/download.php?id=00009383
valamelyik csak jó -
nick név #217 nem csak alap angol...
honnan lehet? -
#216 lol :)
amúgy quickstartokat leszedted? -
nick név #215 rájöttem! amikor még transfer van akkor tudok csak kijelölni klubbokat és loan -nál már nincs, szabicsnak bejelöltem elsö két angol bajnokságot a trandfer-hez majd katt loan-ra és ok. aztán kaptam valami 40 üzit, kinek kell kinek nem, de igyis csak a fulham-nak és a charlton-nak kell, ja és beállitottam az ajánlatnál hogy nem kell fizetniük a fizetését ennek ellenére fulham 100% charlon 90% át fizetné na mind1 -
#214 nemtom, tőlem mentek el kölcsönbe többen is -
nick név #213 nem lehet valahogy kölcsönadni a játékosokat? ugyhogy pl.: leigazoltam a szabicsot a cselzibe és kölcsön szeretném adni valahova, rákattinottam h offer to clubs -> loan , semmit nem kérek érte, én fizetném a fizetését, nem hivhatom vissza és méksem kell senkinek? de kiprobaltam ugyanigy és nem kell senkinek a lampard, joe cole, kezman, terry, duff ez szerintem kicsit hülyeség a jatékban vagy én csinálok valamit rosszul... -
#212 nekem bl meccsen nem érvényes a leadott mezszámozás, csak bajnokin
-
#211 kicsit sok a sérülés, nem? -
Grusi #210 Jó ez, jó ez :) -
#209 Most lehet en vagyok lama vagy faradt de nem vettem eszre sok valtozast. -
#208 már rájöttem mitől van :))
nem bug, sry -
#207 hátőőőő
nemtom komolyan gondolják-e, hogy ez a végleges. állítgattam a preferencesben, lenyomtam egy meccset, erre a nemzetiségek helyen számok vannak -
#206 nem arra gondoltam, hanem a csapat nézetnél a régi két oszlopos megoldás.
de amúgy nem teljesen ugyanolyan az a nézet sem -
#205 nyomjá má be arról egy képet, hogy fest régi skinnel az új gém -
#204 -
#203 ja de, csak máshogy hívják :) -
#202 nincs traditional view :C -
#201 -
#200 kis ték is ték -
#199 elég sok dologban -
#198 tehat akkor mas lesz elvileg valamiben ugye? -
#197 az egy 2 hónapos beta, ez meg a sokszorosításra elküldött változatból van -
#196 es mas vajon valamiben mint amit leszedtunk multkor? -
#195 a demo már jön, csak a quick startot nem tudom elkezdeni -
#194 Innét meg én nem tudom tölteni. Azért vártam, hogy HW-re felkerüljön, de azt mondták nem fog :/ -
#193 IDE nem -
#192 ja, reg szükséges -
#191 ide