82686
-
#270 Német nyelvterületen a Total Club Manager 2005 jelenik meg Fussball Manager címmel. -
Takezó #269 -
#268 Majd szolunk a devince-s fiúknak -
Grusi #267 Különben sem tudnád használni, hiszen online kell aktiválni az offline játékhoz egy egyéni, személyre szabott kóddal, amit csak a terjesztő adhat meg :) -
nick név #266 lol :D -
#265 már ezt a kb 2 hetet kibírod -
Takezó #264 köccccccsög... persze eddig jók voltunk, hogy olvashattad a jó kis véleményünket :) most meg.. amikor nekünk lenne szükségünk valamire... na mind1 :'( :'( -
R9 #263 kamu,nincs fennt elixiren ami nincs ott nem jelent meg :D -
Grusi #262 Sztem nem. :) -
nick név #261 sztem jó ötlet -
#260 lol :D -
Takezó #259 esetleg felnyomhatnád netre is ;) -
#258 hogy lenne már 2 cd? a 03/04 kb 300 mega volt. ehhez hozzácsaptak még egy fotó, és logo packot a nagyobb csapatokhoz, fontosabb ligákhoz. ez max 150-200 megát foglal.
és még valami: ahogy grusi is mondja, az alapjátékban benne van a német, meg mittomén még milyen nyelv is alapból, így nincsen belőle lokalizált változat. -
Grusi #257 Nem biztos hogy fake, bár elég valószínű, hiszen a sajtóverzió 340 megát nyomott, pedig minden benne volt. Kivéve persze a háttérképeket.
Viszont nem vágom, hogy minek német verzió, amikor a választható nyelvek között eleve ott van a német... -
Rudee #256 Nforce-ra csak az angol verziót (vagy multilanguage-t) rakják ki, fifa-ból is volt idén francia és holland is. -
#255 johh, akkor majd holnap délután kipróbálom, és benyomok pár sh-t...
HA meg fake lenne (szvsz 90%, hogy nem az) akkor sépen delete, azt csá. -
#254 én abban nem lennék olyan biztos... nforceon kint van? nincs, szal fék -
#253 nem lehet fake.... -
#252 akkor fake -
#251 Szedem a német verziót :) (Két CD-s...) -
#250 jó neked -
#249 Eszem azt a mázlista szájad! -
#248 nem sértésként mondom, de fordullj föl :DDD -
Grusi #247 Tolom a fullt már egy ideje (review copy, "szakújságíró-palánta" lévén szert tettem rá), és elmondhatom, remek lett. Csak nehéz :) -
Takezó #246 jajj, mennyi unalom vár ráma ddig ;) -
#245 nov 5 -
Takezó #244 lusta vok megnézni a honlapon :) mikor is jön ki, me má nincs kedvem a 0304el jáccani, mert úgyis abba kéne haynom, mikor ez megjelenik... -
Grenzjager #243 én speicel soha nem gammázok demóval, nem izgi nekem egy fél szezon, minek küzdjek,iparkodjak. Majd ha meg lesz az egész vmelyik cimbi megszerzi, kipróbáljuk és ha jó az egész gamma, majd elöntöm a fórumot......... -
#242 Hát, ahhoz képest, hogy nyakunkon a játék és kijött a Gold Demo, nincs nagy tolongás a fórumon.
Nekem tetszik a játék, már a Beta Demo is bejött, jobbnak érzem, mint az eddigieket.
A meccsmotoron még sok javítanivaló van, de tetszik, hogy a felesleges, többszáz mega helyet foglaló képek helyett pl. a játékosok arcképei lesznek a játékban, és tetszik az új menürendszer is, bár azt kicsit nehezen szoktam meg.
Marha jó a sajtókezelés fejlesztése és a játékosok reakciói, tetszik, hogy fizetni kell a rangosabb edzőmeccsekért, úgyhogy szerintem nagy előrelépés lesz a játék.
Én sajnos a Gold Demóhoz még sávszélesség híján nem nagyon jutottam hozzá, de remélem, összejön az is előbb-utóbb. Addig is valaki megoszthatná velem és mindenkivel az érzéseit arról is "Miben sikerült előrelépni és miben nem a Beta-demóhoz képest?" címmel.
Sziasztok, jó játékot! -
nick név #241 hehe télleg :D
ja én a staffban néztem, ez érdekesen van megcsinálva... -
#240 lol, a staffban Gellei van, ha rákeresel Lotharra, kijön hogy Hungary Manager.... -
#239 azt nézd meg mégegyszer szerintem :) -
nick név #238 most néztem a magyar kispadon még Gellei van -
#237 a dial upos 50 körül, a broadband (játékos képek, meccs hangok) 160, plusz 50 a quickstart -
nick név #236 50 mega csomizva asszem -
#235 hány mega a demo? -
#234 szégyen:) -
nick név #233 hát nekem akkosem jut eszembe -
#232 Reálos létedre... -
nick név #231 kiaz a Mejía?