82686
-
#310 érdekes de nemtom mi van ellene ha felraknád valami ftpre vagy akármire.... -
Grusi #309 Te meg hülye vagy, édes fiam. :D -
#308 262 -
R9 #307 aham,akkor feltölthetnéd egy ftp-re. -
#306 247 -
R9 #305 honnét töltötted le? -
#304 amúgy nekem is úgy tűnik, hogy nem olyan vészes, mint a 03/04 vagy a 4 volt -
#303 :)) -
Grusi #302 Igy van, ahogy robotnyk mondja.
Amúgy a végleges pont annyira bugos, mint a gold demo, egy egészen picit. Pl. egyszer előfordult velem, hogy egy 3-0ás vereségemet végül 0-0nak vette a fixtures-ben :) De valahogy nem bántam a dolgot :) -
#301 betöltött ligában nem fogsz generált neveket találni, legfeljebb ifi, és tarcsi csapatokban :) -
#300 ha mondjuk spanyolban játszol, akkor a nagy ligákból az összes fontos játékos ott lesz, de pl magyarországról, japánból nem -
#299 a kevésbé fontos csapatoknál, kevésbé fontos játékosok helyett generáltak vannak. -
AMDFan #298 Tehát ha berakom a magyar bajnokságot akkor a csapatokban rendes játékosok lesznek? Mert a demoban amit szedtem ott kamunevek vannak a Fradiban. Mondjuk ott csak England van betöltve -
#297 grusi, mennyire bugos a végleges verzsön? -
AMDFan #296 Jó de ha nem választod ki mondjuk a német bajnokságot akkor az mit eredményez? Kisebb, pontatlan adatbázis? vagy mi? -
AMDFan #295 Szerintem pont, hogy interaktívabb. Viszont tény, hogy csúnyácska és kicsit szokni kell a menüt. Kipróbálom a Gold Demot. -
Grusi #294 Ha kisebb adatbázist választasz, valamint nem futtatsz négy-öt ligánál többet egyszerre, valósággal szárnyalni fogsz :)
Viszont mostmar megadatott nekünk az a remek lehetőség, hogy ha pl. magyar játékosokat akarunk igazolni, avagy le akarunk ülni egyszer a válogatott kispadjára, megtehessük ezt a liga indítása nélkül egy "load all players from selected nation" kapcsolóval. Rendkívül hasznos :) -
#293 egy próbát megér. szárazabb és nem annyira interaktív, de valósághűbb. -
#292 demo alapján javult a helyzet -
skristof #291 hali
még mindig órák hosszat tölt egy erőművön a game, vagy megtanultak már kódolni? :)
nah, szal gondolom jo az adatbázis, a kinézet még mindig egyszerű, de nem is gond...
de mennyire gyors a játék? -
Grusi #290 Gyerekek, Matthaus tanulhatna :D
És még cserélni sem kellett, annyira szépen játszottak a srácok :) -
AMDFan #289 Sajnos azt kell mondjam, hogy a TCM 2005 enyhén szólva gyenge lett, úgyhogy beállok valószínűleg az FM táborba :D -
#288 Na majd kiprobálom kiváncsi vagyok milyen is ez. (CM POWA!) -
#287 total club manager jött ki, az meg senkit nem érdekel -
#286 hm majd leszedem úgyis m2-t :) de azért FM Forever! -
#285 azt hogy ez football manager topik, szal ne total club managerről legyen szó :) -
atibacsi1977 #284 Neharagudj,de ezzel a "(namostmán aztán ne off!)"-fal mit akartál mondani? Nemértem: bocsi -
#283 jah, csak ezek itt offolnak össze-vissza (én is :P) -
Gabe18 #282 Football Manager=Total Club Manager ?
Mert az nforce-ra a Total jöt ki... -
#281 estére :)) (namostmán aztán ne off!) -
atibacsi1977 #280 Jah értem! Szerintetek mikorra lesz letölthető M.o-n -
M.A.D. #279 Az nforce csak info oldal!
Bizony kigyütt!!! :)))
-
atibacsi1977 #278 Hi! Nemakarok hülyeséget kérdezni,de erröl az nforce.nl oldalról le lehet tölteni a játékot,mert én megnézem,de nemhogy letölteni nemtudtam,de még megsem találtam! Pedig naon jolenne megszerezni! -
#277 de miért cloneos... -
#276 Feltörték (megjelent).
NForce.nl
-
#275 nm -
#274 Jah, amúgy köszi, hogy szóltál :) -
#273 majd megkérek valakit, hogy küldje el az angol szöveget tartalmazó fájlokat..
Meg úgyis lesz magyarítás, szóval mind1 :) -
#272 de németül? :)
amúgy nekem is kéne, hivatalosan ma jelent meg az angol verzsön. -
#271 tényleg? LOL
...nem baj, TCM is kell :)