82686
-
Grusi #350 Mondom hogy csak vicceltem, csak a megnyilvanulasod volt kisse... :)
Takezó: nincs... Van egy módosított traditional, ami nekem használhatatlan, de már megszoktam a selection-t. De mondom, minden ugyanolyan, minta gold demóban :)
Viszont az elképesztő, hogy akárhányszor feltesz nekem egy kérdést egy újságíró, BÁRMIT (de tényleg bármit, végigpróbáltam :D) válaszolok, lemegy a media handlingem, az érintett játékos unhappy lesz stb.
Azért ez nem kicsit nevetséges... Pl. Montolivot érintően jött hozzám múltkor zsurnaliszta, hogy az olasz labdarúgás legnagyobb fiatal tehetsége, meg akarom-e tartani. Namost, én azt válaszoltam, hogy persze, mert kulcsjátékos, erre unhappy lett, mert én nem akarom elengedni őt. Jó, load, "szeretném, ha maradna, de nehéz lesz őt megtartani", a hatás ismétcsak morálzuhanás, media handling -1, "csalódott, hogy nem számítok rá hosszú távon".
Hát akkor bazdmeg. :D -
#349 Na en elvegeztem a 8 altalanost meg a szakmunkas kepzot is le is erettsegiztem es mellette van 3 szakmam:)))Es ez nem vicc -
Takezó #348 van már rendes régi nézet a játékoskiválasztasnál? -
Grusi #347 #290-esben méghozzá.
Amúgy azóta már lemondtam a posztról zsinórban elszenvedett három vereség után (Bulgária 0-3, Horvátország 0-2, Mexikó 0-2). Be kell azt is vallanom, hogy nem a játékosokkal volt a baj, egyszerűen nem találtam a megfelelő taktikát. -
Grusi #346 Tulajdonképpen ha játszottál a gold demóval, játszottál a fullal is, semmiben (de tényleg SEMMIBEN) nem tér el a két verzió egymástól. Egy képet amúgy már beraktam, csak linkelve :) -
#345 Nyomhatnál ide pár képet ... -
#344 Menyünk mi is firkásznak :DDDD -
Grusi #343 De nem bírtam magamban tartani :D -
Takezó #342 te meg ne írkáljá ide élménybeszámolót, mert behalok attól, hogy Te jáccol vele, én meg nem VOÁÁÁÁÁÁ :D -
Grusi #341 Guba: te pedig vegezd el a nyolc általánost
;)
csak vicc -
Takezó #340 Még 10 nap, 20 óra és 33 perc... de sehonnan nem tom letölteni
-
Takezó #339 én is ezt mondtam neki -
#338 Kapja be -
Takezó #337 neki má megvan, me tápos újságíró :D -
#336 most te mivel is jatszol? -
Grusi #335 Ez is milyen, Albinoleffe ellen elkezdem a meccset, látom Kovács Péternél a labda... Meglepődöm, majd még jobban, amikor Kovács Szélesinek adja hátra :))) -
Grusi #334 Beszarok-behugyozok :)
Atalantaval második idényben 12. fordulóban toronymagasan vezetem a tabellát. Megszereztem ingyen Aliadiére-t az Arsenalból, srác gyenge kezdés után belehúzott, most 15 meccsen 19 rúgott gólnál tart (a jelenlegi adatbázisban csak Sevcsenkó rugott többet nála, 20 gólt 25 meccsen), szóval nagyon jól kifogtam. Montolivo pedig a csapat igazi sztárja, 8 forduló óta csak és kizárólag 10-est kap (!!!), Pazzini pedig 21 éves korára stabil kezdő lett az olasz válogatottban, és eddig mindhárom meccsén rúgott legalább egyet.
Baromi jó érezni, amikor a sok meló meghozza gyümölcsét :))
Istenjó ez a játék. :) -
#333 MCFM láttam fenn Sigamesen de nemtom letölteni. Valakinek sikerül már ? -
Grusi #332 Arsenaltól kikapni nem szégyen... :) -
#331 -
AMDFan #330 Na ja.
Mondjuk szar érzés volt 4 nagyon sima barimeccs után durván kikapni az Arsenaltól. 2-0 lett de akkora fölényben játszottak, hogy ilyet még nem láttam.
De hát ez a foci... :)
Liveban mi nyertünk legalább :) -
#329 és főleg valósághűen játszanak -
AMDFan #328 Szerintem ez így is nagyon korrekt.
Átlátod a pályát, a mozgást, tudod ki hogy játszik, marha jó... -
#327 nekem tetszik!
de régebbi képeken nem ugy votl hogy ember figurák lesznek gomb helyett? -
R9 #326 igen -
Piko888 #325 Hali!Ez az a játék ami a Championship Manager folytatása? -
R9 #324 ez most kurva vicces volt tényleg.nem olvastam vissza ennyi.robo megtette helyettem :-) -
#323 lol :DDDDDDDD -
#322 az cool lenne!! -
#321 mivel ez a gold demo, véglegesben valszeg bent lesz, de patchel tuti hogy hamar meglesz oldva -
AMDFan #320 az jó lenne :) -
R9 #319 elvileg az elixir ftp-re nagyon hamar felnyomják!De várom már,ha leszedtem felrakom nektek ftp-re! -
AMDFan #318 Javítani fogják szerinted? -
Grusi #317 Koszi :)) -
#316 a barimeccseken van így normál esetben, bajnokin jó, de a blben nem jó a számozás - bug. -
AMDFan #315 Egyébként a demot nyomom és nagyon szimpi.
Csak egy fájdalmam van. Meccs közben nem a mezszámokat írja ki a "játékosokra" hanem azt, hogy hányadikként neveztem a csapatba. -
#314 nem hinném -
AMDFan #313 A full verziót is aktiválni kell majd?
Remélem a deviance megoldja :)) -
AMDFan #312 Így van! Nem várhatjuk el, hogy odaadja... -
#311 267
mi lenne ha
1 gondolkodnátok
2 visszaolvasnátok?