82686

• Grusi
    Mondom hogy csak vicceltem, csak a megnyilvanulasod volt kisse... :)
    Takezó: nincs... Van egy módosított traditional, ami nekem használhatatlan, de már megszoktam a selection-t. De mondom, minden ugyanolyan, minta gold demóban :)
    Viszont az elképesztő, hogy akárhányszor feltesz nekem egy kérdést egy újságíró, BÁRMIT (de tényleg bármit, végigpróbáltam :D) válaszolok, lemegy a media handlingem, az érintett játékos unhappy lesz stb.
    Azért ez nem kicsit nevetséges... Pl. Montolivot érintően jött hozzám múltkor zsurnaliszta, hogy az olasz labdarúgás legnagyobb fiatal tehetsége, meg akarom-e tartani. Namost, én azt válaszoltam, hogy persze, mert kulcsjátékos, erre unhappy lett, mert én nem akarom elengedni őt. Jó, load, "szeretném, ha maradna, de nehéz lesz őt megtartani", a hatás ismétcsak morálzuhanás, media handling -1, "csalódott, hogy nem számítok rá hosszú távon".
    Hát akkor bazdmeg. :D
  • DONGUBA
    Na en elvegeztem a 8 altalanost meg a szakmunkas kepzot is le is erettsegiztem es mellette van 3 szakmam:)))Es ez nem vicc
  • Takezó
    van már rendes régi nézet a játékoskiválasztasnál?
  • Grusi
    #290-esben méghozzá.
    Amúgy azóta már lemondtam a posztról zsinórban elszenvedett három vereség után (Bulgária 0-3, Horvátország 0-2, Mexikó 0-2). Be kell azt is vallanom, hogy nem a játékosokkal volt a baj, egyszerűen nem találtam a megfelelő taktikát.
  • Grusi
    Tulajdonképpen ha játszottál a gold demóval, játszottál a fullal is, semmiben (de tényleg SEMMIBEN) nem tér el a két verzió egymástól. Egy képet amúgy már beraktam, csak linkelve :)
  • Tono34
    Nyomhatnál ide pár képet ...
  • Neville04
    Menyünk mi is firkásznak :DDDD
  • Grusi
    De nem bírtam magamban tartani :D
  • Takezó
    te meg ne írkáljá ide élménybeszámolót, mert behalok attól, hogy Te jáccol vele, én meg nem VOÁÁÁÁÁÁ :D
  • Grusi
    Guba: te pedig vegezd el a nyolc általánost
    ;)
    csak vicc
  • Takezó
    Még 10 nap, 20 óra és 33 perc... de sehonnan nem tom letölteni
  • Takezó
    én is ezt mondtam neki
  • DONGUBA
    Kapja be
  • Takezó
    neki má megvan, me tápos újságíró :D
  • DONGUBA
    most te mivel is jatszol?
  • Grusi
    Ez is milyen, Albinoleffe ellen elkezdem a meccset, látom Kovács Péternél a labda... Meglepődöm, majd még jobban, amikor Kovács Szélesinek adja hátra :)))
  • Grusi
    Beszarok-behugyozok :)
    Atalantaval második idényben 12. fordulóban toronymagasan vezetem a tabellát. Megszereztem ingyen Aliadiére-t az Arsenalból, srác gyenge kezdés után belehúzott, most 15 meccsen 19 rúgott gólnál tart (a jelenlegi adatbázisban csak Sevcsenkó rugott többet nála, 20 gólt 25 meccsen), szóval nagyon jól kifogtam. Montolivo pedig a csapat igazi sztárja, 8 forduló óta csak és kizárólag 10-est kap (!!!), Pazzini pedig 21 éves korára stabil kezdő lett az olasz válogatottban, és eddig mindhárom meccsén rúgott legalább egyet.
    Baromi jó érezni, amikor a sok meló meghozza gyümölcsét :))
    Istenjó ez a játék. :)
  • Maxi
    MCFM láttam fenn Sigamesen de nemtom letölteni. Valakinek sikerül már ?
  • Grusi
    Arsenaltól kikapni nem szégyen... :)
  • robotnyk
  • AMDFan
    Na ja.
    Mondjuk szar érzés volt 4 nagyon sima barimeccs után durván kikapni az Arsenaltól. 2-0 lett de akkora fölényben játszottak, hogy ilyet még nem láttam.
    De hát ez a foci... :)
    Liveban mi nyertünk legalább :)
  • robotnyk
    és főleg valósághűen játszanak
  • AMDFan
    Szerintem ez így is nagyon korrekt.
    Átlátod a pályát, a mozgást, tudod ki hogy játszik, marha jó...
  • bigfoot
    nekem tetszik!
    de régebbi képeken nem ugy votl hogy ember figurák lesznek gomb helyett?
  • R9
    igen
  • Piko888
    Hali!Ez az a játék ami a Championship Manager folytatása?
  • R9
    ez most kurva vicces volt tényleg.nem olvastam vissza ennyi.robo megtette helyettem :-)
  • Hentes Bill #323
    lol :DDDDDDDD
  • Neville04
    az cool lenne!!
  • robotnyk
    mivel ez a gold demo, véglegesben valszeg bent lesz, de patchel tuti hogy hamar meglesz oldva
  • AMDFan
    az jó lenne :)
  • R9
    elvileg az elixir ftp-re nagyon hamar felnyomják!De várom már,ha leszedtem felrakom nektek ftp-re!
  • AMDFan
    Javítani fogják szerinted?
  • Grusi
    Koszi :))
  • robotnyk
    a barimeccseken van így normál esetben, bajnokin jó, de a blben nem jó a számozás - bug.
  • AMDFan
    Egyébként a demot nyomom és nagyon szimpi.
    Csak egy fájdalmam van. Meccs közben nem a mezszámokat írja ki a "játékosokra" hanem azt, hogy hányadikként neveztem a csapatba.
  • robotnyk
    nem hinném
  • AMDFan
    A full verziót is aktiválni kell majd?
    Remélem a deviance megoldja :))
  • AMDFan
    Így van! Nem várhatjuk el, hogy odaadja...
  • robotnyk
    267
    mi lenne ha
    1 gondolkodnátok
    2 visszaolvasnátok?