82686
-
#390 Hát igen, a 2d/3d vita érdekes, de én is azt hiszem, hogy sokkal jobb a 2d. Jobban átlátható -> többet lehet leszűrni belőle, stb.
De látva a TCM2005-öt (bocsánat a hívektől) az a legnagyobb bizonyíték rá, hogy a 2d élvezhetőbb, jobb.
Egy menezser-progiba nem kell azt annyira erőltetni most még.
Alig várom már november elejét!!! -
AMDFan #389 hopp, sorry vannak képek, de csak másodosztályú csapatokban.
Grusi: a full verzióban ugye minden játékos képe bennevan? -
AMDFan #388 1 kérdés: a strawberry demoban miért nincsenek játékos képek? -
#387 kellene egy olyan skin mint a cm00304 -
Grusi #386 2D, persze... Az is tuningolva lett egy kicsit, pl. állítható a sebessége meg minden, de ugyanúgy néz ki, mint eddig. Személy szerint nekem sokkal jobban tetszik, mintha 3D-s lenne. -
Etelkozi Vata #385 És a meccs 2D-ben? Mer ott van javítani való, ez is érdekelne. -
Grusi #384 Részletesebb média rész, sokkal jobb kinézet (szubjektiv), használhatóbb interfész. Természetsen még van millió apróság, de ezek a lényegesebb változások. -
Etelkozi Vata #383 Valaki, akinek megvan a demó, leírhatná pár sorban, miben több ez, mint amaz (a cm 03/04)?
Én sajna nem bírom azt a b@szott nagy demót letőteni.
Viszont marha kiváncsi vagyok. Az SI games ömlegésére a honlapjukon meg nem vagyok igazából kiváncsi. A puding evése a próba!
Köszi! -
#382 LOL :) ez nem a tcm topic :) -
Since #381 hopp rossz topikba ment bocsi :) -
Since #380 szerintem nem rossz ez a tcm2005, egy kis adatbázis frissités kéne meg magyarositá a kezdőknek :) -
AMDFan #379 Hát akkor jól ráb@sztak...
Márciusban kinek kell már?
-
#378 jah, az eidos mással csináltatja. elvileg már meg kellett volna jelennie, de eltolták jövő márciusig -
AMDFan #377 Ahogy látom, lesz Champioship Manager 5 is. Melyik lesz a jobb?
Ha jól tudom akkor a CM az egy teljesen más játék lesz. Igaz? -
AMDFan #376 Annyira lassú a sigames, hogy onnan inkább nem szenvedem le a strawberry demot :( -
AMDFan #375 ÁÁ
most jöttem rá, hogy nekem ez a vanilla demo van meg. Ebben mit hagytak ki?
A képeket kihagyták azt látom. -
Grusi #374 Hidd el nekem: a leghatásosabb, szinte verhetetlen támadótaktika a 4-4-2 mindenfajta futás nélkül... Nevetségesen hangzik, de én addig a kiesés ellen küzdöttem, amíg erre rá nem jöttem, azóta vezetem a Serie A-t... Mondjuk tegnap óta nem volt nagyon időm játszani, csak egy meccset, aminek a shotját láttátok is :D -
Takezó #373 nem tudom, én csak a fullal fogom elkezdeni a 2005-öt, 0304-ben van egy nyerő taktikám... 3-4-1-2
A két szélső DMC felnyilazva a csaátrok mellé, a két belső DMC mögéjük, az AMC meg a csatárok közé, Gung-ho attack, brutál tackling :) -
AMDFan #372 Mindig ugyanazt a Traininget csinálom. Illetve mindig a First Team Training van kiválasztva. Ez baj? -
AMDFan #371 Egyébként marhára tetszik a játék, a MU-val persze elég könnyű volt nyerő taktikát találnom. Az Arsenalt viszont nem tudom megverni. 2-0, 3-0 :(
Ki milyen taktikát játszat a csapatával általában ha szabad kérdezni?
Én most egy kicsit érdekesen játszom.
4 védő vonalban, a "Milan-féle" középpályát alkalmazom Giggs, Keane (DM), Scholes (AM), CRonaldo, 2 csatár: Nistelrooy, Smith.
a csatárok Target Man-ek, Giggs és CR nekik ívelget be.
Általában Defensiveben kezdem a meccseket Slow tempóban, és ha valami gáz van akkor húzok bele. Bár eddig csak egyszer sikerült fordítanom ha megszerezték ellenem a vezetést. Arra nincs taktikám :)
Üdv -
Takezó #370 az összes edző azt a tréjninget fogja csinálni, amihez kijelölöd őket -
AMDFan #369 Egy kérdésem lenne mint kezdő CM/FM-es :)
Mire jó az ha edzésnél kiválasztom az összes edzőmet? -
#368 en leszedtem de nem muxik.....bar meg a jatekkal is csak ketszer jatszottam eddig -
Takezó #367 oksa, nem védem, de az olasz-koreát jól vezette :) -
Takezó #366 jah, arról én is hallottam :D -
Grusi #365 En nem is koreára gondolok, hanem arra, amikor 15 percet hosszabbitott a szulovarosa meccsen, pontosan addig, amig azok ki nem egyenlitettek :D
Moreno egy vicc, nem kell ot vedeni csak azert, mert korea foreva. :) -
#364 Nézz fel a sigamesre a demohoz az első editor. (de onnan nekem nem jött le ugyhogy én máshonnan szedtem le) -
R9 #363 az melyik?aki a 2002-es vb-n produkálta magát a spanyolok ellen? -
Takezó #362 nem, de komolyan nem csalt... aki aszongya, bekaphatja :D
KOREA 4EVA!!!! -
Grusi #361 Ja, Moreno az isten :DDDD -
Takezó #360 kabbe... nem szídni Morenot -
#359 oylan hosszú volt a meccs, mint egy ebédnélküli vasárnap -
#358 bázzeg, kolumbiai bíró volt? :)) -
Grusi #357 EZ MILYEN MÁR BAZZEG???? Még szerencse, hogy nem múlt rajta semmi :D -
#356 -
Takezó #355 Pámer: asse tod mi az, pisis... :D -
R9 #354 azt hittem vörös diplomád van -
#353 az mi? -
#352 Valakinke müxik az FCFM ? (mert nekm ki ír valami hülyeséget) -
#351 lol