82686

• Drizzthsz
    Figy, a következő játékosokat meg tudnád nézni, milyenek?

Feczesin, Müller(ők biztos bent vannak...), meg esetleg: Saliga, Deák?
  • Grusi
    Nemhinnem :)
  • Neville04
    ez komoly? láttak ezek 1etlen wba meccset is?!
  • Grusi
    Amugy komolyan mondtam, hogy nem nyomták fel Gerzsont, a játékban egy szerencsétlen kis gyökér, akit időközben eladtak az angol harmadosztályba, ahol még a kispadra sem ül le.
  • Grusi
    Ez sem az... Pl. most elsöprő fölénnyel a Honvéd vezeti a tabellát.
  • szanics
    Na de most konmolyan felnyomták a Gerzsont?
    Mert az jó lenne. És amiről még nem esett szó: Grusi, milyen a magyar bajnokság? Reális? Mert az előző nem volt az, a sok légióstól meg kiakadtam...
  • nick név
    a gold demo-ban már nincs

amugy 4 days 17 hours and 48 minutes till Football Manager 2005 is released.
  • Takezó
    Fehér van még? :S
  • Grusi
    Viszont Huszti nagyon jó :)
  • Grusi
    Hát rohadtul nem, borzalmasan szar játékos Gera...
  • AMDFan
    Felturbózták :)
  • szanics
    Remélem, a Gerzsont felturbózták a végleges verzióra, mert a beta demóban még a tavalyi értékei vannak. A gold demóban nem a WBA-val játszom, így nem tudom, hogy ott pótolták-e ezt a hatalmas mulasztást :)
    Ez a gyerek nagy király, 2 éven belül elviszi egy gigaklub (az FM-ben én)!
  • M.A.D.
    Csak vicc volt. Sorry. Ott a többszörös smáj-lik. :)
  • Takezó
    én se tom akkó mit jelent :D
  • robotnyk
    abban nem, korábban a 01-02ig volt background
  • Takezó
    volt ilyen már cm0304-ben is???
  • Takezó
    hol van a logód Zaki?
  • robotnyk
    kevesebbet foglalkozik az eredmények számolásával gondolom.
  • AMDFan
    valaki esetleg megmondja a különbséget?
  • skristof
    nem TCMre gondolsz? :D
  • DONGUBA
    Mivel jartunk-e 2076-ban???
  • M.A.D.
    Jár már valaki 2076-ban? Itt már bugzik nagyon a dolog. :)))

• robotnyk
    ha esetleg elkezdenek feltűnően negatívba fordulni az emberkék, akkor érdemes váltani szerintem.
  • AMDFan
    Az baj ha én végig ugyanazt az edzéstervet nyomtam? Fél éven át minden héten ugyanaz volt. Nem igazán vettem észre, hogy baj, mert elég jól állok, de az MU-val nem nehéz. Lehet, hogy egy kiscsapatnál már bajos lenne.
  • Grusi
    Szerintem nem fejlődnek annyira lassan, inkább reálisan. De természetesen nem fejlődhet mindenki bármeddig, minden játékosnak van egy potential ability-je, annál tovább soha nem fog menni. :(
  • robotnyk
    szvsz az ifik azért jobban fejlődnek, már akinek van jövője.
    a 03/04ben nem volt túl reális, hogy egyes edzéstervekkel még a 32-34 éves játékosok is fejlődtek, ezt akarták itt kiküszöbölni szerintem.
  • szanics
    Tök jó lett a játék új logója! Bár az eddigi jobban tetszett, mint ez a kajakos változat, ez nekem kicsit túlságosan újhullámos.
  • AMDFan
    Ja még valami: a játékosok, hogyhogy ilyen lassan fejlődnek?
    Ha jól vettem ki akkor nem csak attól, hogy mennyi meccset játszottak hanem attól, hogy milyen formában.
    De a legtöbbet fejlődött játékosomnak (CRonaldo) is csak 3 értéke ment fel egyet-egyet. 8.5ös formában játszott pedig.
    Egyszóval szerintetek nem fejlődnek benne lassan a játékosok? Mert ha egy ifi ilyen ütemben fejlődik akkor nem érdemes rájuk alapozni...
  • AMDFan
    Nem baj jó volt újra olvasni... :)
    Én már másodjára kezdem el a féléves demot. Nagyon tetszik a játék, most játszottam először huzamosabb ideje CM/FM játékkal.
    Én általában olyan 10 ligával szoktam játszani más játékokkal, remélem nem lesz túl lassú az FM fullverziója ha berakom őket.
    Másrészt ha Backgroundba rakom be a ligát az miben különbözik attól mintha rendesen selectelném?
  • Neville04
    ezt a hírt már kb egy héttel ezelőtt olvastam
  • DONGUBA
    Es ezt vajon ki nem tudta?
  • R9
    A nap legfontosabb híre, hogy megjelent a Football Manager végleges verziójának demója, az alábbira klikkelve találtok egy csomó linket. Néhány quickstartot is le lehet tölteni, azonban ez csupán a marketing szempontból fontos nyugati ligákra vonatkozik.

Egyéb fontos és kevésbé fontos információk:

- A különböző megállapodások szerint 254 klub logója fog szerepelni a játékban (Anglia 100, Spanyolország 41, Olaszország 30, Hollandia 37, Portugália 36, USA 10) - gyaníthatóan Angliában az első osztály nem szerepel, mivel a "Football League"-gel állapodtak meg, a Premiership más kategória, de ne ijedjünk meg, skinelhető lesz ez is, mint a korábbiak. Továbbá 5 versenysorozat logóit láthatjuk majd és 1 nemzeti szövetségét. Összesen 527 csapat felszerelése lesz a játékban, 2 nemzeti, 281 angol, 78 spanyol, 65 olasz, 68 holland, 15 portugál, 18 amerikai.
    6452 játékos fotóját láthatjuk majd (2117 angol, 263 spanyol, 1 indiai, 20 olasz, 250 holland, 227 amerikai és 3574 olyan FM rajongó képét akik renegerált játékosként fognak megjelenni).

- a Football Manager teljes verziója Angliában november 5-én jelenik meg, szokás szerint nálunk kb. egy héttel később érhető majd el, megrendelnünk továbbra sem érdemes, mert ugyanakkor ér ide és még drágább is lenne postaköltséggel együtt.

- az FM minimum gépkövetelményei (zárójelben az ajánlott konfig):
    Win 98 SE, Win 2000, Win XP
    PIII 600mhz (P4 1.2ghz)
    96Mb RAM - 128 XP-n (256Mb)
    DirectX 8.1 kompatibilis hangkártya
    4x (8x) cd-rom
    300 (600) MB hely

- a játék elérhető lesz Mac-re is

- a játszható ligák a következők: Argentína, Ausztrália, Ausztria, Fehéroroszország, Belgium, Brazília, Bulgária, Chile, Kolumbia, Horvátország, Csehország, Dánia, Anglia, Finnország, Németország, Görögország, Hollandia, Hong Kong, Magyarország, Izland, India, Indonézia, Írország, Izrael, Olaszország, Malajzia, Mexikó, Észak-Írország, Norvégia, Peru, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Skócia, Szerbia & Montenegró, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Dél Afrika, Dél Korea, Spanyolország, Svédország, Törökország, Ukrajna, Uruguay, USA, Wales

- Angliában ezentúl a hatodosztály is szerepel (Conference North & South)

- Amerikában a játék neve World Wide Soccer Manager lesz

- háttérképek nem lesznek a játékban

- csak 1 alap skint kapunk az alapverzióhoz

Ha lesz egyéb/új info természetesen tudatjuk veletek, ha kérdés van használjátok a fórumot!
  • Takezó
    Olyat nem lehet, hogy megfenyegetem az egyik játékosomat, hogy ha elhagyja a klubbot, szétrúgjuk a tökét? Tényleg jó lenne :D
  • M.A.D.
    Ja, Amigán!!!
  • M.A.D.
    Volt egyszer egy 3D-s gombfoci szimulátor. Emlékeztek rá? Asszem, Subbuteo volt a neve. :)

• Grusi
    A 3D nézet kurvajó lenne, ha valaki meg tudná csinálni élvezhetőre és főként ÉLETHŰRE és szépre. Namost, ez sem a Premier Managernek, sem a TCM-nek nem sikerült. Akkor már inkább 2D gombfoci.
  • Grusi
    Az angol ligában (Premier ligától a Conference North-ig) szinte mindenki képe bennevan, továbbá Hollandia igen részletes még. De nem kell aggódni, ha kijön a prog, egy-két hónapra rá számíthatunk gigantikus képpackokra :)
    Amúgy magyarok közül Babos, Fehér, Bodor Boldizsár és Pető fizimiskája van bent.
  • Takezó
    Jah, ez igaz, semmi értelme, nem tudsz megbelőle többet, mint 2D-ből... sőt
  • Etelkozi Vata
    A 3d szvsz azért shit, mer sose aztat csinálják, amit a taktikában megadsz, csak rugdosódnak meg futkorásznak össze vissza. Ráadásul a fifa motorral (hamár TCM-nél tartunk).
  • robotnyk
    azért durva lenne, ha mindenki benne lenne. :)