82686

• skristof
    nem béta????
  • wizso
    srácok az ami a pirate bay-on van, az már a FM2005 teljes ISO verziója! Én már reggel óta játszok, szóval biztos ez az. Lehet beizzítani a torrenteket ;-)
    http://trackerwww.prq.to/frame.html
  • [Jakuza]
    Jatszunk addig az Anstoss nevu manager progival.
    Kar hogy nemet mert az egyik legjobb Manager program.
  • [Jakuza]
    Ill Szeptember 23.an
    Na az elobb nem ertem miert 4.et irtam. :PP
    Mar keso van ugylatszik szamomra. ;)
  • [Jakuza]
    Amugy mar Szeptem 4.en ki kellett volna adniuk.
  • skristof
    de az meg Fussball Manager
    salz
    suxx
    nah mind1
  • [Jakuza]
    ;P
    Betaval meg nem jatszunk. :P
  • [Jakuza]
    De nem am, mivel az a TCM nemet verzioja.
  • Hentes Bill #462
    "kiszállítási gondok"

lol :DDD

• skristof
    érdekes
    football manager 2005
    ez nem lehet az, ugye?!?!?
  • skristof
    :)))
    a probaverzio nem fog csuszni remélem :)))
  • [Jakuza]
    Ez. Ha minden igaz egy hetet csuszik amugy 11/5-en kene megjelenni, de valami kiszallitasi gondok vannak az eladok fele.
  • skristof
    cm csuszik
    nemez
  • Magic Boy
    Na honnan veszed?
  • robotnyk
    a cm
  • Magic Boy
    Köszi!
  • [Jakuza]
    Csuszik.
  • skristof
    3 nap
    de télleg visszaolvashatnál
  • Hentes Bill #452
    olvass má vissza egy kicsikét
  • Magic Boy
    Van már hír a megjelenésröl?
  • szanics
    Azért szerintem azt nem bünteti a program, ha egy csatárt, akinek jó cselező- és keratív-képességei vannak, támadó középpályásként játszatsz. Az nem lenne reális, de szerencsére nincs is így.
    Ezt bizonyítják a Gerzson osztályzazai is: az edzőmeccsek után a bajnokságban 3 meccs, 2 gól, 1 gólpassz, 7.33-as átlag. Szerintem ez egyáltalán nem rossz.
  • Grusi
    Reális, de nem könnyíti meg a dolgunkat :D
  • skristof
    ez inkább jo
    sztem
  • Grusi
    Tény, megszűnt az, hogy pl. egy védő csatárként is elérhetett 8ast, a program kőkeményen, 2-3-4-es osztályzatokkal "bunteti", ha nem a posztján játszatunk valakit. :(
  • szanics
    Asszem jól meggyújtottam a fingot a Gerzsonos kérdésemmel
    Na mindegy, majd csak megegyeztek valahogy. Egyébként szerintem baromi fontos, hogy hol játszatod. Én elkezdtem a demót (gold) Gerzsonostól a WBA-val, és az első három ember így néz ki: Koumas, Gera (AMC) - Kanu (FC). Ebben a játékrendszerben a Gera eddig (bár tudom, hogy az edzőmeccsek nem sokat jelentenek) 3 meccs, 1 gól, 4 gólpassznál jár, az átlaga 7.66, ami egyelőre nem rossz.
    FC-nek viszont biztos nem lenne ilyen jó, már csak a számai alapján sem.

Amúgy 3 days 13 hours and 46 minutes till Football Manager 2005 is released, remélem, ezután 1-2 nappal nálunk is megjelenik.

Én ugyanis elhatároztam, hosszú évek után ismét gazdagodom egy eredeti CD-vel, és megveszem a Gamét (ilyet utoljára a nagydobozos CM3-mal csináltam Ez a játék viszont szerintem olyan jó, hogy megérdemli.

Még egy kérdés: a BL-sorsolást nekem nem mutatta lépésről lépésre, pedig a kidobott screenshotokban baromira tetszett, hogy végre kalapokba rendeznek, és előttem zajlik a sorsolás. Ezzel mi a helyzet?
  • Grusi
    Zoli nálam csak a válogatottban játszik, de ott csak és kizárólag az elpasszolt labdákban jeleskedik... :) Most az, hogy egy Arsenalban tökvéletetlen bekotor két kipattanót, nem jelent semmit, ha utána egész szezon alatt nem kap 6-osnal maagsabbat... Szerintem kreativitásban, flair-ben és decisions-ban simán lehetne 16-17-es... Nomeg jumping és pace...
  • Takezó
    Régebbiekben iszonyat fontos volt pl. a morál... inkább 11 Superb illésbéla, mint 11 Very poor ronaldu
  • skristof
  • AMDFan
    Egyébként kevéske tapasztalatom alapján az, hogy hányas átlagot produkál az messze nem függ attól, hogy mennyire magasak az értékei. Szerencsére...
    De most őszintén, szerinted ezekkel az értékekkel szerencsétlen kis gyökérnek számít a többiek között? Mert szerintem ponthogy reális, az élőben mutatott játéka alapján.
  • Takezó
    QL :D
  • Hentes Bill #440
  • AMDFan
    Én tényleg nem akarok kötekedni és tudom, hogy nem jelent semmit de.... :)

• robotnyk
    nem, az eidos csak a CM nevet kapta meg, a kód, és az adatbázis a SiGamesnél maradt, ezért is tolták el a CMet sztem jövő márciusra
  • Takezó
    Igen, ugyanúgy valódi játékosok vannak benne. Olvass vissza - sok :)
  • Piko888
    Hali!Lenne pár kérdésem.Igaz az hogy a CM5 kapta meg az adatbázist?
    A FM5 úgyanannyi valódi játékos lesz mint a CM4 vagy 03-04-ben?
    Bajnokságok száma?Thanx
  • Grusi
    Huha, holnap megnezem oket :)
    Viszont ez nagyon komoly volt...
    Uefa-kupa negyeddontoben Atletico Madrid ellen kezdtem idegenben, ahol lemostak, megaláztak minket, a végeredmény kapusbravúroknak köszönhetően csak 2-0 oda. Gondoltam egyet, eddig nagyon jól ment a csapatnak (előző fordulóban rúgtunk egy sima hármast a Juvénak), ellopom az ő taktikájukat, ha már az AI-nak így bejött. És láss csodát: a hétvégi fordulóban idegenben 4-0 a Kovács Péterrel felálló Albinoleffe ellen, a visszavágón pedig sima 5-2-vel küldtem haza a spanyolokat.
    Remek érzés volt. :D
  • Grusi
    Ja, játszasd két meccsen, majd produkálja a szenzációs 5-6os átlagot. :)
  • AMDFan
    Hát ha ez szerencsétlen kis gyökér akkor lehidalok. Jobb mint Kanu.
    Neked milyen adatbázisod van Grusi?

• skristof
    áz
    olvassvissza
  • Drizzthsz
    Télleg, neked honnan van meg a teljes? Teszter vagy?