82686
-
Takezó #830 lassú, az tény... 10-zel jött nekem általában -
#829 ????? Ez is olyan szar lassu mint a CM sorozat ?
Na akkor le se toltom. Mar a legelso CM-et is utaltam a lassusaga miatt, ugy tunik a fejlesztok a mai napig nem tudtak megtanulni vegre egy korrekt sebessegel mukodo adatbazis beolvasast irni. -
#828 figyi nekem reggel ota csak 180 mega jott le onnan -
Takezó #827 egyébkéntmiért nem bittorrentről húzód le? -
#826 nincs dc-m! honnan lehet leszedni? -
Takezó #825 menjünk fel egy kis dc++-os hubra és áttöltöm neked szívesen... de lassú lesz :( -
Takezó #824 Nah, ez első bajnoki azért jól sikerállt :) Kérdés viszont, hogy akit beállítok DMR-nek és valójában DMR, az 3-asnál jobb átlagot nem produkál :S (Zováth, Kapic)
-
#823 tudod hogy írigyellek? ehh -
Takezó #822 jah, az eddig gyilkos taktikámat már a demóban is kipróbáltam és behaltam vele :( most má hagyom -
Takezó #821 Hát kipróbáltam egy taktikát... hmmm, nem igazán jön be: felkészülési meccsek: Amica - FTC 3:1, Ljubjana - FTC 1:1, BL-selejtező: Shelbourne - FTC 2:2, FTC - Shelbourne 3:1 -
skristof #820 jaja
ELKEZDŐDÖTT!!!
;) -
Takezó #819 tsá! Jah, IT HAS BEGUN :D -
#818 hi, 179 ú jüzenet -
#817 van, vagy most is automatikusan hosszabít, ha lejár? -
Grusi #816 A game elég nehéz :)
Szerintem simán nehezebb, mint a 03/04 volt.
Manager szerződésekkel hogyérted, hogy mi van? -
AMDFan #815 Hoppá azért fasza, hogy Lipcsei söprögető :)
Na mind1 ezt még elnézzük, idén valóban játszott hátul szóval László Csaba megtévesztette az angolokat :) -
AMDFan #814 Én most a Fradival kezdem, megnézem milyen nehéz a game, aztán elkezdem én is NB1/B-ben. Onnan talán jön valami NB1 aztán egy gyenge külföldi és az MUig akarok eljutni :)
TCM2004-bem a Conferenceben kezdtem, de 2016ig nem jutottam el az MUig. Premier League megvolt de csak középmezőny :) -
#813 télleg Grusi, manager szerződésekkel mi van? -
Takezó #812 hát ha angol ligát akarsz... én úgy szoktam nyommni (CM4, 03/04), hogy először nyomok egyet a fradival, aztán választok egy gyenge NB1B-st -
AMDFan #811 De az már nekem sem kell :)) -
AMDFan #810 Mert a conferencből kell indulni.
Az nagyon gáz ha Rookie edzőként egyből mondjuk a Leeds lenne a csapatom. Az megint unreal. -
Takezó #809 jah, botsika :D -
#808 angliában van még a conference alatt is egy szint :D -
Grusi #807 Újságíróktól, ja :DDD Valószínűleg feltennék a melójukat azért, hogy mások FM-et warezoljanak :)
Úgy van, ahogy AMDfan mondja, pár olasz és svéd bolt előbb kezdte el árulni a cuccost, s voilá! :) -
AMDFan #806 ja :)
csak hátha hívnának szingapúrba tudod... :) -
Takezó #805 minek kell konferenszig minden? -
AMDFan #804 Szerintem az kevés. Angol, olasz, spanyol, német, francia, magyar, holland a minimum. Anliában Conferenceig minden kell, olasz spanyol német 2.osztályig holland,franciából elég az 1. magyarból 2.
akkor ez összesen 15. Ez nálam a minimum. Max kicsit felhúzom a gépem :) -
#803 -
Takezó #802 hát angol,spanyol,francia,német,olasz,magyar ligák kellenek :) Oszt válasszá csapatot, ha el akarsz menni (persze én nem :)) -
#801 3-4 országnál több szerintem is felesleges -
skristof #800 jah és TÉK -
skristof #799 én ezt csak probának indítottam.... -
AMDFan #798 Hát 20 perec alatt sikerült neki, de így még a Fradiban is vannak olyanok akikről még nem is hallottam :)
6 ligával játszotok? Hát az marha kevés nem?
Nem tudjátok megnézni a tabellájukat, nem tudtok odamenni edzőnek meg semmi. Vagy végig ugyanazzal a csapattal akartok játszani? -
skristof #797 elnézést, nem 2 liga
hanem 2 ország és 5-6 liga -
#796 ilyesmit csinált egy index fórumos ismerősöm, 2.4es procival, 1 giga rammal. 45 perc után inkább visszavette normalra. :))
szvsz az is bőven elég, még úgy is 3-4szer annyi játékost kezel, mint pl a TCM. -
skristof #795 hát
én szurkolok neked :)))
hogyhogy nem vagy suliban, vagy ilyesmi?
nekem 2 liga normal databézen volt 3 perc, a lenti konfigon
(asszem;)) -
Takezó #794 hú... nem tom milyen géped van... én: 2,5+, 768 m 400-as rammal mertem normal databasen 6 ligát 5 országból :) (a korábbiakból okulva) -
AMDFan #793 v5.0 hálistennek. éppen generáltatok vele 12 ország / 24 ligát large databaseben. Esélyeim? :) -
AMDFan #792 Nem olvastátok? Olaszországban a forgalmazó kicsit elnézte a dolgot és idő előtt kiszállították a gamét. Ezért tudja mindenki a francia/olasz/spanyol verziót tölteni.
A crackelése meg valszeg olyan könnyű volt, hogy nem kellett hozzá a Deviance. -
#791 Valoszinu ez egy beta vagy rosszabb esetben egy alfa verzio amit valamelyik teszter elszorhatott.