82686
-
#870 A betöltés lassu,de utána gyorsabb! -
#869 Nem ugyanaz lessz az eredmény(ahogy az életben se),de nagy átlagban mindig uyganaz a csapat fog nyerni ami a TCM-re nemigaz! -
#868 Nmiert lenne nekem ez baj.
Inkabb az a baj hogy lassu, es nem lehet az osszes Europai bajnoksagot kivalasztani, mert akkor lemegy a nap a betoltesnel. -
#867 te bajod! :) -
Takezó #866 DC -
#865 egy-két hasznos infó :) -
#864 Ez nem igaz.
Jatszal mar le egy merkozest a CM-el, miutan mentettel es jatszd le utana ujra.
Ketlem hogy ugyanazt az eredmenyt kapnad akarhanyszor : "A CM/FM reálisan számolja ki a meccseket(erőviszonyt taktikát,egyebeket figyelembevéve!)a TCM viszont véletlenszerüen generálja az eredményt!"
Szal ez az erveles nem allja meg a helyet. -
#863 a dc-t honnan lehet leszedni? -
#862 te milyen 20 percről beszélsz? lol -
Takezó #861 Szíved joga :) -
#860 Ez hülyeség!
A CM/FM Rengeteg adatot,csapatot és játékost kezel amit a TCM-röl nem lehet elmondani!
A CM/FM reálisan számolja ki a meccseket(erőviszonyt taktikát,egyebeket figyelembevéve!)a TCM viszont véletlenszerüen generálja az eredményt!
Stb......
Azért ez nem kevés memóriát igényel! -
#859 2 -vel, kulonben 20 perc egy betoltes ha tobb orszag ?:P
Hat koszonom nem, mert igy nem tok mashova elszerzodni es mas bajnoksagokban kiprobalni magam.
-
#858 nem a borarosnal lakok hanem majdnem szigetszentmiklosnal. -
Takezó #857 nagy itt a tolongás :D -
Takezó #856 nah, ha a borárosnál lax, nekem megfelel az oktogon is :) (úgyis 4-6os) -
skristof #855 valakit énis kilöktem :D -
#854 nincs -
skristof #853 azért elviselhető a sebessége
lehet h a TCMet meg azért irták ilyen gyorsra, h sebességben jobb legyen?!?! -
Takezó #852 MSN-ed, ICQ-d van? -
#851 kozelebb????Boraros ter??? -
Takezó #850 deák? (időpont mingyá :)) -
#849 akkor nem kell gémelni vele, ennyi -
#848 nekem johet takezo...mikor hol? -
Takezó #847 Ne essünk túlzásokba, cúna dolog ;) Nem "csak egy ország bajnokságával" játszhatsz ;) -
#846 A TCMben is megtudod az ellenfelek meccset nezni, de az attol ugyan nem lassul be annyira mint a CM.
En meg utalok ugy jatszani ilyen programmal, hogy csak egy orszag bajnoksagaval jatszhatok csak, mert ha tobben indul az ember akkor orakat kell varni egy fordulo leteltere.
Inkabb akkor nem is jatszok vele. -
Takezó #845 értem, de átírtam azóta :P -
AMDFan #844 Poén akart lenni :)
KB=Kilobyte (KörülBelül)
-
Takezó #843 szívesen azé ;) -
#842 kösz, pesti vagyok, de gyorsabban lejön a cucc, mire találkoznánk :/ -
AMDFan #841 Nekem 12 órán keresztül jött. Ne sírj hanem szépen várd ki. Így is előbb meglesz mintha boltban vennéd meg. -
#840 hehe, kilöktem valakit -
Takezó #839 tessék? -
#838 thx -
AMDFan #837 700 MB -
Takezó #836 ha pesti vagy, felírhatom egy cd-re és odaadhatom (Neville, Zaki) -
AMDFan #835 Azért ez már gyorsult ahhoz képest. Más kérdés, hogy ha belegondolsz akkor itt nagyon komolyan generálja ám a meccseket. Nem úgy mint a TCM. Itt az összes csapat összes meccsét meg tudod nézni stb...
Atombrutális adatbázis :) Nincs rá jobb szó.
Bravo Sports Interactive! -
Takezó #834 700 MB.. -
#833 hány mega a gém? asszem én is beszerzem már, nem várom meg míg felkerül az nforce-re -
Takezó #832 HÁt valamit valamiért ;) -
#831 nekem onnan nem hajlandó szedni!