Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
10000 bocs elfelejtettem bocsánat<#ijedt>#ijedt>
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
geciyokedv (H)
off e(H)
lefossa] (H)
efem beizzit (H)
zorall csapatom e(H)
asa.sddas.ads.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Sampdoria a kedvenc csapatod?
GanXstaZolee#2709
hát õt nem fogom elvinni a Juvéba elég gyenge😊
Vki be tudna tenni Schultz Leventérõl egy stat képet? Már ha van FMben 😊
GanXstaZolee#2709
csak azert mert ide mindenki beirja hogy megnyerte a bajnoksagat meg BL es kupa ( en is 😊) ) de ha többen jatszanank csak 1 gyoztes lehetne az nagyobb teljesitmeny😊
kösz a gratulaciot de makom volt bajnoksagban meg BLben is, igaz a kupaban jol mentem😊
szokott it vki online jatszani?
Zaki, Greeman jol toljátok grat!!!
Zaki meglesz az elsõ 3 hely 1ike a végére neked szerintem 😊
Imádom a vezetõséget Sampdoriánál 😊 (õk is engem) kaptam 5,6 milliárd keretet aztán még hozzávágtak 6,5 milliárdot igy Yong mellé Próbálok 4 milliárd körüli játékost találni, Valenciában van egy jó közép hátvád 4 mrd. körül (valami spanyol) bejelentettem hogy õ kell, erre szurkolók szét floodolták a csapat HP-t hogy milyen isten vagyok hogy ezt a másik istent akarom leszerzõdtetni 😊)) Nemtom ki fordította a játékot de vmi nagyon jó lett az ilyen hirek miatt (is).
GanXstaZolee#2709
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Seria A végeredménye:
na lépek én is😊
már kiesett és tök utolso 20. Lecce ellen kell minimum egy döntetlen a Scudettohoz 😊
Real lõtt 3 kapufat, gólt viszont csak én, Ibra egy szögletröl beivelt labdat rugott be