82686
-
AMDFan #1394 Legyél rá büszke, hogy warezért fizetsz. Inkább akkor vennéd meg... -
darazs24 #1393 Ez a reloaded verzio.
Nekem kb. 380-400 Kb/s el szedi. -
Rudee #1392 Torrenten is fentvan mint a francia, mint pedig a Reloaded-es verzió. -
darazs24 #1391 Srácok akinek még nincs meg az a wanadoo.atw.hu-n szedheti 160+ ÁFA pézért. -
AMDFan #1390 hmm mégsem.
a 9. körben :) -
AMDFan #1389 Megvolt az első tizenegyespárbaj.
Barimeccsen. (Dunaújvárossal kezdtem)
Vidi ellen 1-1 után a 10. karikában dőlt el a továbbjutás :) -
Rudee #1388 *kezd és -
Rudee #1387 Én a Newcastle elleni UEFA-kupa vereség után (itt dől el hogy ki jut a csoportkörbe) otthon jáccottam a Kaposvár ellen. Érdekes hogy Tőzsér helyén mostanába Tarcsa kezdés vmi félelmetes eddig. Új igazolás még nincs, de az egyik figyelőm jelentette hogy Éderson nem lenne rossz vétel
Mongyuk nekem inkább egy jobb oldali (támadó) középpályás kéne, akit Zavadszkyval felváltva tudnék jáccatni. Simekért sokat kér az Újpest, más jobb vételt még nem találtam sajna. Mongyatok vmi jó játékost oda. -
Grusi #1386 Naja, erre lennének az edzőmeccsek, melyek szervezését naivan a másodedzőre bíztam, aki baszott akár egyet is csinálni egész nyáron, így mikor ezt észrevettem, 2 hetem maradt a felkészülésre. Mondani sem kell, hogy ilyenkor már mindenki be volt táblázva, így a szezonra 4 darab barátságos mérkőzéssel készültem fel, sorban:
Atalanta - Atalanta U19s
Atalanta - Atalanta Reserves
Atalanta - Atalanta U19s
Atalanta - Atalanta Reserves
Viszont legalább mindet megnyertem :D -
Grusi #1385 Most épp a 3-1-2-2-2-vel kísérletezem :D
Amúgy remek ez az új taktikai nézet, hogy drag n droppal húzhatod a posztokra az embereket. Nomeg látod az egész csapatot, nemcsak a kijelölt embereket :)
Amúgy hasznos, nemrég jöttem rá: jobb klikkel egy "beosztatlan" ember posztjának helyén automatikusan berakja azt az éppen szabad posztra a legördülős menüvel való szuttyogás nélkül. -
AMDFan #1384 Remélem azért nem lesz olyan könnyű egy Honvéddal UEFA kupát nyerni mint ahogy itt páran írták... -
Takezó #1383 azokhoz meg a kretén játékosoknak kell hozzászokni :D -
Grusi #1382 Van bizony :)
Most bőszen gyártom az újabb és újabb felállásokat, kevés sikerrel :( -
skristof #1381 komolyan?? ez tök király
asszem elkezdek játszani vele ;) -
Takezó #1380 Van olyan benne -
AMDFan #1379 Lehet, hogy van benne olyan, hogy kiismerik a taktikádat? :) -
skristof #1378 nézzé vmi gcw-t vagy pacsit
vagy nemtudom, gondolom másoknak műxik.... -
#1377 Ja és nekünk m,ár csak 1(!) ember kell és akkor elindulhatunk! Persze túljelentkezésért sme haragszunk :) -
Grusi #1376 Ez nem volt már egyszer? :D
Sajnos nem tudjuk a megoldást, megeshet, hogy kevés hely van az adott meghajtón, avagy... isten tudja :( Pontosabb paraméterek, ilyesmi? -
skristof #1375 /off
ezen nem veszünk össze
off vége mostmár :P -
Grusi #1374 Brutális hullámvölgyben vagyok :((((((( Sorozatban kapom a veresegéket azoktól, akiket tavaly szanaszét vertem, ráadásul úgy, hogy a védelmemet baromira megerősítettem. :( -
#1373 Sziasztok!Olyan problémám van hogyha játékot elmenten és utánna vissza akarom tölteni a mentésem akkor nem tudja visszatölteni!Ha valaki tud kérem segítsen!Sőt ha új könyvtárat akarok nyitni a mentéseknek akkor se engedi hanem csak a Dokumentumok könyvtárat választhatom!A demot letöröltem és ujra is installáltam a játékot a mentéseket ide menti C:\Documents and Settings\Gergő\Dokumentumok\ de még mindig nem birom visszatölteni!a cm 03/04 ben savegames könyvtárt láttam de itt nem találok!ha valaki tud segítsen!köszi -
AMDFan #1372 OFF: Őt hanyagoljuk. Smith és Saha párti vagyok :) Ruud persze kihagyhatatlan -
AMDFan #1371 Az smsweb nekem elvi kérdés. Látom sok embernek nincsenek elvei.
Warezért NEM fizetek. Inkább Torrent és 2 napig töltsön de nem adok pénzt olyanoknak akik valahogy megszerezték (ahogyan én is) és pénzt kérnek érte. Látszik, hogy sajnos az internet is egyre jobban tele van szeméttel. -
skristof #1370 /off:
igaz, de ott majd az elefántbébi rug egy 3ast a juvének :P -
AMDFan #1369 OFF:
Háttő...
Kiaza a Ruud? :D
A kurvajók azért még messze van. Egy Sparta-t meg kellett tömni...
Majd a Fináléban kell jól játszani... :) -
#1368 Ha éreztek magatokban anyi elhivatotságot, hogy ne csak a gépell, hanem emberi élő ellenfelekkel is megmérközzetek akkor jellentkezzetek a Wizzards of the Ball (WotB) clan újonnan alakuló, FM részlegébe. Lesznek klánon belüli csaták és más klánokkal vívott háboruk! Itt a lehetőség ne hagydd ki!
Minimális követelmények:
512/128 ADSL.
IRC elérhetőség
Az FM 2005 gépen léte :)
Jelentkezés itt! -
Takezó #1367 -
skristof #1366 -
skristof #1365 igazad van
télleg nem vágom, elnézést h belepofáztam az urak társalgásába -
Takezó #1364 ugyanmár... magánembereket nem baszogatnak ;) -
sorted #1363 láccik kicsit nem vágod a témát...200ft-ot sztem megér sok embernek lejön 1-2 óra alatt..nade hanyagoljuk ezt..aki leszedte lökjön már egy screenshotot -
skristof #1362 haggyuk sztem.....
majd rájössz, ha akarsz :P
vagy vki 'felvilágosít'
mondjuk 2 év felfüggesztettel :D -
Takezó #1361 ezt nem értem... miért nem? -
sorted #1360 nem a fenét nem...:) -
skristof #1359 1.: nem volt benne a HA
2.: nem illik ilyet reklámozni, itt senki nem használ ilyet -
sorted #1358 azért mondtam HA kell...:) -
#1357 szívesen -
skristof #1356 -
skristof #1355 sosem szoktam :P