82686
-
Takezó #1434 nem, nekem egyelőre nehéz:D (Haladás NB1B) -
Takezó #1433 loál :D -
Takezó #1432 jah, ez tényleg szomorú.. régen minden warez ingyen volt :nosztalgiázik: :( -
AMDFan #1431 Egyébként ti nem érzitek úgy, hogy kicsit könnyű a játék?
Dunaújvárossal idegenben X-eltem a Modenaval, otthon X-eltem a Vidivel és 2-1re vertem a Győrt. Bár ezek barátságos meccsek voltak de...
Grusi te mit értél el az Atalantával? -
AMDFan #1430 Mi lenne ha nem írnád le ezt minden 3. hozzászólásodban...?
-
R9 #1429 most mivan?ez csak egy kérdés volt! -
#1428 lol, má megint kezditek? -
R9 #1427 Guba egyszer nem te írtad hogy nem lehet beállítani az adatbázist?hogy mekkora legyen?mert én megtaláltam ha érdekel! -
#1426 Egyepkent csinaltam ircen kulon szobat a jateknak ha valakit erdekelne esetleg :::: #fm2005 a szoba neve -
#1425 jo neked nekem 10 el jott ezert inkabb takezo haver kiirta nekem:D -
#1424 Bacca meg a munka---menni kell dolgozni-----ilyen a soforok elete sajna----most jott ki a jatek nyomhatnam erre most jott be egy cooooool melo. -
#1423 kellemesen csalódtam ebben a torrentes cuccban, 60kával jött le :D -
#1422 annyit. -
#1421 30-40 forintot?!! loooool, minyá csinálok én is egy ilyen oldalt :PPPP -
R9 #1420 na most telepítem a game-t! -
R9 #1419 anyád :D -
#1418 nyugi én sem, száradjan le a f@szuk :D -
#1417 egy 400 forintos smsből kb 30-40 forint megy az üzemeltetőnek, de én sem sajnálom őket. -
#1416 ha má ritt tartunk nem tudom melyik topicban, vhol olvastam, hgoy fent van itt a játék, lehet tölteni. felmentem z oldalra, volt fent kb 7-8 játék, semmi más, mondom fasza, és ezt is "smsweb-ért árulta". hát bazzeg, ha már pénzt kérnek érte, akkor legyen kínálat, mint pl wandoo-nál -
#1415 a reloaded gondolom angolt tört fel, de ott is van egy kis nyelv para azért, csak ott nem kell utólag másolgatni
NB: On some testmachines we encountered that the game defaulted to Dutch language regardless of what was chosen during install. Should this happen to you, do as follows to switch to English: Click Opties (top right corner), select Instellingen. Change Taal (top option) to English. Then click Bevestigen (bottom left) to confirm. -
#1414 szegények, még a végén éhenhalnak... :D
ne sajnáljk már őket, biztos jól járnak, különben senki sem csinálná ezt ... -
#1413 nagyrészt igaz minden, nem így volt régen, de gondolom azt tudod, miért kell smsweb, és hogy mennyit kap az oldal fenntartója abból az összegből? -
#1412 erre én is kíváncsi volnék, mert amit még leszedtem a torrentről francia nyelvű. játékban nem az, ott lehet változtatni a nyelvet ugye angolra, és ez is full, végleges változat? -
AMDFan #1411 OFF:Az itt a szomorú, hogy ha most megszerez valaki valamit ingyen illegálban akkor nem adja oda a másiknak, hanem mindjárt pénzt kér érte, és kap is.
Ez persze azokra igaz főleg akik 1-2 éve kezdtek el szgéppel/internettel foglalkozni. Egy fiatal (14) kissrác jött egyszer hozzám, hogy megvan-e ez meg az. Éppen ott volt nálam a haverom, mondta, hogy vigye el nyugodtan a racket ami rajta van csak hozza vissza hamar. Fél óra múlva jött a srác a rack-kel meg pénzzel. Mondtuk is neki, hogy mással viccelődjön... Szerintem mocskosul aljas dolog warezért pénzt kérni. Persze vannak FTP serverek amik fizetősek, de ott kapsz teszem azt 1 hónapra teljes hozzáférést 1-2k-ért aztán töltsél. De ez általában elmegy a server fenntartására. Ezeket annyira nem tudom elítélni. Bár én még nem fizettem ilyenért sem és nem is fogok sztem. De az amit most nyomatnak, hogy az uw ad 30 GB tárhelyet aztán megnyom a hülyegyerek két gombot amivel feltölti a cuccot utána meg pénzt kér. Szerintem szánalmas. Régen nem így volt... -
Takezó #1410 Nah, én is undorodom azoktól az emberektől, akik pénzt kérnek érte, de ha nincs jobb megoldás, akkor bizony... ;) -
skristof #1409 elvből nem smswebezik
mivel ha már azok is mexerezték vhonnan ingyen illegálisan, akkor miért kérnek pénzt azért, h neked is meglegyen ua az illegláis verzsön, amit ők vhonnan ingyen szereztek
ennyi....
ráadául nem értem, h a bsa miért nem lép fel ez ellen a jelenség ellen -
Takezó #1408 tényleg nm értem, de mesélhetnél :) -
Takezó #1407 :D nah, a lényeg, hogy Pámer egy Pöts :D -
#1406 Egessssssegedr:)) -
Takezó #1405 Pajper jófej a Charmedban, ez itt meg egy broáf -
#1404 Ha van valakinek egy FTP helye akkor at FXPzhetem. -
#1403 Uristen te meg elsz??pajper -
R9 #1402 torrentről még 1 óra 40 perc!VÁ Egyből kezdek is az Interrel,már alig birom!Guba játszunk majd online-t? :D régen játszottunk! -
#1401 Amit adtatok torrent linket az sajna mindig valami hibát ír ki,és én meg nem bírtam kiállni,hogy ne legyen meg gyorsan,úgyhogy én is regeltem smswebre és mostmár jön max. sebességgel lefelé!! -
Grusi #1400 Imádom, hogy folyamatosan magyarokba botlom itt a Serie A-ban :D
Most épp Gyepes gábort vettem észre meccs közben az Ascoli mezében :) Fehér Csabi pedig a Leccében tolja, gólt is rúgott ellenem :( -
#1399 Szerintetek van különbség a Francia és a Reloaded verzió között ? (nyelven kivül) -
AMDFan #1398 Tényleg nem érted a lényeget...
Mind1 :) -
Rudee #1397 Hát én speciel leszedem torrentről. Leér míg alszok aztán kész. Persze alvás előtt még jáccok a francia verzióval :D -
Takezó #1396 200ft vs 10000ft? :) -
#1395 ja elöbb tették fel wandoora szal lehet szedni mint atom akinek még nincs meg ;]