82686
-
#75464 felmerült egy olyan probléma, hogy én ebben a topikban urakodok
kérem mindenkitöl hogy mondja el a véleményét az én házigazdaságommal kapcsolatban (pro és kontra). ha tényleg uralkodok itt akkor igérem hogy abban a pillanatban lemondok a házigazdaságrol. -
#75463 Azt hogy kell?
-
#75462 tedd be pléjmékernek... -
#75461 Sikerült megszereznek Giuseppe reinát a harthától.Nem fiatal de egy két idényre jó lesz.20-as gyors.Véleményetek róla? -
#75460 kinézetre persze hogy nincs sok különbség az Én 442 és a difolt 442 között -
#75459 Játszok én tovább nem azzal van a baj csak a vezetőség meddig bízik bennem. -
#75458 türelem,hidd el! nekem most megmuassam mit csinált a gép? 10.percben 1 piros és 4 sárgát adoot otthon fiorentinával vagyok,messina ellen vezettem igy is 2-0ra,de örültem,h 3-3 lett,mert még ajándék tizit is adott neki a gép,ennyi,mégsem orditok,ja és nekem is 2 millám volt igaziolni! intertotobol jutototam el az uefa legjobb 8ig....türelem -
#75457 kalou-ért(aki elég jól nyomja) a barca ajánlott 22millió eurot(24havi törlesztéssel) + samuel eto'o-t!!!!Nem tok dönteni.... -
G.Freeman #75456 Gabber tudasa nevü taktika érdekes, nekem tisztara ugy nez ki mint a default 4-4-2 -
#75455 Van den borre és mokoena megvan. -
#75454 Persze ezek mind jók de 600 000 ezer dollárból hogy vegyem meg ezeket a játékosokat akiket mondtatok.Most is kikaptam az atalantától 3-1 re.AMőgy hogy fejlődjek mikor nem tudom mit kell csinálni
edzéstervet azt használom amit gabber
taktikákat is adott és nézéttek meg ő hol van és én milyen eredményeket érek el. -
#75453 hát igen -
#75452 de mondjuk Legrottaglie is jó -
#75451 Jóh, hát túl sok értelme tényleg nincs, de már kezdem megunni a gamet...Kiscsapattal meg nincs kedvem elkezdeni újra, mert mire eljuthatnék egy normális szintre, addigra jönne az új Fm.
-
#75450 2-3évre tökéletes -
#75449 én értelek,annyi hogy számomra ennek nemsok értelme van
bár azis igaz hogy kisebb csapattal mire elérnék egy bizonyos szintetmakkorra pl. Ronaldo már rég visszavonlulna :D -
G.Freeman #75448 Henchoz 30 éves és lassu , ha hosszu tavra tervez akkor is jo szerinted? -
#75447 jameg Guarin!! -
#75446 Jóh, én is kurvasokat szenvedtem a Fradival, de 2010 körül már egész jó csapatom volt, most meg már (2016) a bl sem túl nagy feladat.. A Bayernnel meg csak azért játszom, mert van 2-3 játékos, aki nekem bejön, és őket szívesen kipróbálnám. -
#75445 Szevasz Öreg! csak ahogy Leninke mondta: tanulni,tanulni tanulni! így lehet ezt a játékot is jáccani! én pl fiorentinával nyomom a 2.szezont, és még csak 8.helynél jobb nem voltam,sok a betli,de a játékoson kivül a taktikát,az edzzést és az egyénre szabott meccsközi instrukciókat is jól kell kiválasztani. ja és persze hírnév is kell,hogy jöjjenek az eredmények és a játékosok! akármilyen játékost vehetsz,aki nagy név,ha kicsi a csapatod híre,nem fog úgy teljesíten,mint előtte,mert ő inkább hasonul a csapathoz,mint a csapat hozzá! -
G.Freeman #75444 en Newcastle-el nyomulok és tok jo hogy ha már első 10be kerülök akkor a szurkolok es a vezetőseg is baromi elégedett:) Juvénál már a második helyért is leszoltak -
#75443 figy vedd meg ezeket a pléyákat:
előre: Mokoena,Daniel Fredheim Holm
Kp: Éderson,Edvardo Roncatto
védő:Henchoz(olcsó,és nagyon jó védő nálam bevált),Vanden Borre -
G.Freeman #75442 Ha nincs eros csapatod akkor probalj olcson szerezni 1-2 gyors csatárt és játsz kontrákra -
#75441 hát nemtom...én eddig 6évet votlam a köbenhavn-ba,nehéz mert kevés a pénz,nemis jönnek nagy játékosok,meg max.3eun kivüli lehet...aztán multkor elkezdtem egyet a celzivel,de 10perc után hagytam a picsába mer semmi értelmét nemláttam,hogy van 60milliom,aztán bárkire ajánlok az jön.. -
#75440 annyi jó van benne hogy meg tudod szerezni a kedvenc játékosaidat, ez ad neki tartósságot
meghát zaki real-fan -
#75439 Azér kis pihenésnek jó pl a Fradi után :) -
#75438 ja ezzel egyetértek hogy nagycsapattal semi értelme menni -
#75437 Hát srácok nekem még mindig nem megy ez a játék.A Lecce ellen nem volt esélyem otthon és csak szerencsével lett 1-1.Szóval nem tudom ti hogy csináljátok ezket az eredményeket kis csapattal.Mondjuk aki a reallal meg a barcával meg az Mu-val van attól nem kérdezek semit mert olyan csapattal meg pénzügyi háttérrel én is 5 meg 6 nullákra vernék mindenkit csak nem dicsekednék itt hogy hú de jó vagyok mert rúgtam 6-ot a racingnak pl.Mert abban nincs semmi játék.Eleve jó a csapat megveszitek a legjobb játékosokat olcsón és nem csoda hogy szinte ki sem kapsz.Szóval olyanoktól kérnék még pár tanácsot akik kis csapattal érnek el eredményeket.Mert taktikát meg edzéstrvet máradtak gabberék de sajna azokkal sem sikerül elérnem sok mindent.Be kellne még állítaniom valamit?Vagy mit kell még csinálnom? -
#75436 -
#75435 hali -
Takezó #75434 milyen vót, ná láttam :o -
#75433 visszacseréltem hogy ne kapjak büntipontot -
#75432 Csocsi allez :)
-
#75431 Hali minden érkezőnek!
franco:Jó a logod:-PP -
#75430 aza logo :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hi -
#75429 ja és mindenkit puszilok -
#75428 03-04ben isten volt, itt felejtős -