82686
-
#75504 Na már a Juve és a Milan is akarja vinni Mokoenát közös tulajdonnal. -
#75503 csak?
jaj már 2013 !! sorry -
Takezó #75502 Én támogatom Kepper papa házigazdaáságt, met cejetem :Ð, de azzal egyetértek a sok "hi"-s köcsög elhúzhatna :D:D Kepper: rúgd szét a seggük :D:D -
#75501 30k -
G.Freeman #75500 "uralkodásod" nem tünt fel, elég viccesen hangzik az egész (megszolitva éreztem magam mint ide irkalo ember azert valaszoltam)
fontosabb kérdés taktikai segitseg kellene, mi a default és a te 4-4-2 közötti különbség? van két nagyon jo csatárom ( Luque és Owen) és közepes védősorom meg középpályásaim (persze élcsapatokhoz képest közepes) és kellene vmi jó taktikai amivel Arsenal nem töm ki 6-0ra esetleg még 1 gollal nyerhetnék is:) -
Rudee #75499 Valaki repült, sorry. -
Rudee #75498 És mit vársz tőlem? Nem változik a véleményem attól, hogy mások hasraesnek a logóktól meg a válaszoktól. Rend volt 1 napig anno amikor írtad, hogy minden offolást törölsz. Aztán kezdődött minden előlről, pedig csináltatok egy külön fórumot is magatoknak, de az sem volt elég. A CM03-04 topikjában is megvoltak az ellentétek meg viták (elég a zaki-Guba párost említeni), de ott még ezekkel se sikerült szétbacni a topikot. Ha valami hozzászólás nem teccik, akkor törlöd, de a saját és nagy haverjaid offolásai mellett mégis szemet hunysz.
És azért hoztam föl a témát, hogy észrevedd hogy nem okítani kéne a többieket 1-1 kérés vagy jogos vélemény nyílvánítás után, hanem kicsit magadba nézni. -
#75497 tényleg így pontosabb -
#75496 Na kikaptam a Juvétól is otthon 1-0 ra úgy hogy 19-2 volt a kapuralövési arány neki.Szóval esélyem sem volt.Peidg kontrákra áltam be 1 csatárral és irányítóval.De nekünk már úgylátom semmi sem használ:) -
#75495 gabber, az sg-n nincs demokrácia. akinek nem teccel rúgd szét a seggét. ennyi. -
#75494 mennyiért adtad el nekik tevezt?
velem is így volt hogy 1-2 volt játékosom ellenem vmi iszonyat jáccott, és nem egyszer ők döntötték el a meccset (bojinovot eladtam, a romanak erre mikor a meccsre került sor ő küldött haza 1 mesterhármassal) -
#75493 a birodalom visszavág -
#75492 Ha nem is a topiklakók, de a hozzászólások száma tényleg megfogyatkozna... -
#75491 :DDDDDDDDDDDDDDDd
-
#75490 'régóta nem vagyok' - hát sztem meg pont te vagy a legalkalmasabb házigazdának
meg semmi problémám nem volt veled sőt......
szal ha nem te lennél a hg sztem 1 kicsit megfogyatkozna a totyiklakók száma -
#75489 Vitathatatlan, hogy az enyém a legjobb...
-
#75488 -
#75487 ha megvitattuk, hogy ki a legjobb házigazda, beszéljük meg kinek van a legjobb segge :D -
Takezó #75486 met qrva szpemmer vagy, np :d -
#75485 de kurvára idegesit hogy nem beszélsz velem...
és komolyan mondom,nemvágom hogy mi miatt -
#75484 ez nem ide tartozik, nem csak ezért -
#75483 egyébként ha szabad kérdeznem miért nem szolsz hozzám tegnap óta?
mert konkrétan nemtudom,egyedül az a vita volt,de ha te ezér nem beszélsz velem.. -
Csesza #75482 kapper papa 4ever :DDDDDDDDDDDDD
szóval maradj :PPPPP -
#75481 azé várom Őt is ide (nyugi tudja hogy várom) -
Takezó #75480 miről szólt amúgy a tegnapi vita? :Ð
-
#75479 Hmm...ha jól sejtem, akkor Rudeenak is igaza van valahol, csakhát ezért nem te vagy egyedül a felelős... Mondjuk nemtom, hogy pontosan mit írt...:) -
#75478 mindenkinek a kommentjét várom -
#75477 semmi gond nincsen,itt tevagy a lehető legalkalnasabb a házigazdaságra :|:D
de a tegnapi vitában nem neked volt igazad ..
ennyi szvsz -
#75476 összvisz kb hány komentet vársz? -
Takezó #75475 ezt meg ki mondta? met igaza van ::D:DD
[viccel]
[támogatja Kepperpapát] -
#75474 Rudeet is várom a kommentjével ..... -
#75473 minél hosszab annál jobb.... -
#75472 Hogy tehetek én is lógót magamnak? -
#75471 Azt szeretném kérdezni hogy az edzáéstervek beállításánál azok a zöld meg pisor csíkok akkor jók ha minnél jobban jobbra nőnek?Vagy azokat hogy kell értelmezni? -
#75470 nem a tegnapi vitábol, régóta nem vagyok alkalmas
én sem vagyok tökéletes.....:DDDDDDDDDDDDDD -
#75469 Én azon a véleményen vok mint termi...Mindenképp maradj házigazda sokat segítesz másoknak lásd nekem logó meg mindenki másnak +a többi segítség...
-
#75468 nekem nem lehet panaszom: mindig van helpés válasz! ja és tök jó logóóók :P ! Maradsz! -
#75467 Hát ha ez az egész a tegnapi vitából alakult ki, akkor be kéne látnod, hogy nem neked volt igazad...
Meg engem néha zavar ez a szarosozás, mégha csak pojénból mondod is. Bár már kezdem megszokni :D
Na szóval asszem nekem nincs kölünösebb bajom veled. (ezen a két kis faxságon kívül..) -
#75466 Dehogy uralkodsz maradj nyugodtan házigazda.Sokat segítel másoknak. -
#75465 Jah meg még az bajom hogy nagyon sok játékos van nálam kölcsönben és kettős játékjoggal.Ha ezek elmennek az év végén akkor végem van.