82686
-
Kanál #76378 szeva -
#76377 :(
jövőre ott leszel, meglátod
azért az ezüst érem is hatalmas eredmény -
#76376 én is :)
ja, helló all -
#76375 nálam a rotáció és a variációs lehetőség nagyon megy, arra építek -
#76374 ez nallam is gond de elkezdtem jobban rotálni es igy jó. Adriano is bepörgött ujra mesterhármasokat szór. Kezd fejlődni Tevez mellé tuti lesz. -
#76373 Köszi, remélem így lesz. Az új igazolásokkal több lesz a variációs lehetőségem. Mert most sem a játéktudás volt a gond, hanem, hogy elfáradtak a játékosaim. -
#76372 istenpléja, tuti hogy hasznára válik a csapatodnak -
#76371 grat , remélem hogy jövőre sikerül minden amiben elindulsz -
#76370 viszont találtam egy hibát mivel mancinit ingyen szereztem, ezzel ellentétben azt irja alább hogy 6 milliárdért történt meg ami nem igazan menne mivel egy fillérem sincs épp átigazolásra :) -
#76369 -
friss szerzeményem ingyen jött mert nem tetszett neki a fizuja Románál 75 millát akart én adtam neki 100at mert pénz az van :) -
#76367 Babel 23 góllal a csapat legeredményesebb embere lett, igaz a bajnokságban "csak" 11 gólt szerzett. Balabannal jó duót alkottak.
Nem tudok elmenni szó nélkól Dawson 12 gólja mellett. Nagy részük fejesből született szöglet után. -
#76366 Ezzel a kerettel sikerült elérnem ezeket:
- bajnoki ezüstérem
- UEFA kupa elődöntő
- FA kupa döntő
- Liga kupa győzelem
A képről lemaradt Van der Sar, aki 22 meccsen védett.
-
#76365 Elvesztettem a kupadöntőt is...
-
#76364 Hát most nagyon pipa vagyok.Egymás uáni 2 meccsemen úgy kaptam ki 1-0 ra a véfén hogya saját játékosom az 5-ösről izomból beverte a saját felsőlécünk alá.Baromi ideges vagyok. -
#76363 Ez érdekes...Nekem még visszavolt egy elhalasztott meccsem a bajnokságban és már előtte megválasztották a bajnokság gólkirályát... -
#76362 Végetért a szezon, már csak az Arsenal elleni kupadöntő van vissza. Nem sikerült megnyernem a bajnokságot sajnos, a végén elbuktuk. Majd jövőre.
-
#76361 Szasztok!
[sysfox otthonról netezik] -
Kanál #76360 szasza -
#76359 csoki all
[gabber dolgozóban] -
Kanál #76358 sasz -
#76357 szasz Kanál -
#76356 'reggeltet
ez a magyar valóság
nem tudsz venni kulfoldrol jatekost mert nem tudod megfizetni
fiatal 17eves tehetsegeket kell hozni delamerika afrika stb kontinensekről.
en eltoltam 2012 vagy még tovább is Honvéddal de nem sikerült akkorra se jó fizetést összeszedni pedig BLbe is bejutottam stb. Ha megunod a szenvedést inkább kezd egy olsz serie A vagy B csapattal illetve angol első második ligás csapattal azzal is nagy küzdés lesz első helyre vagy feljebb kerülni. És ide szivesen eljönnek magyar játékosok is :) -
Kanál #76355 hyz mindenki
[megy istenkedni] -
#76354 Reggelt! -
#76353 -
#76352 hi stupido és Globus!
sajnos már csak én tartom itt a frontot, és nem gyengén fáradt vok...szal kihagyom a helpelést -
Globus #76351 Sziasztok! Kezdő vagyok. Lenne egy két kérdésem. Magyar ligában próbálok játszani, de valahogy hiába jönnek az eredmények sehogy sem növekszik a csapat pénze. Legalábbis a fizetésekre szánt keret nem emelkedik. A nézőszám sem növekszik nagyon. Minden csapatnál meg van határozva valami rejtett tulajdonságként, hogy mennyi lehet a maximális nézőszáma, illetve a fizetések is valahogy limitálva vannak? -
stupido #76350 Szasztok!
Én a pontevedra-val nyomulok, jó kis csapat :)) Viszont volna egy pár kérdésem:
Érdemes az edzésekkel foglalkozni vagy rábízhatom a gépre?
Elég jó játékosaim vannak viszont van egy-két olyan ezek közül, akiktől megválnék, de hiába vannak átadólistán nem jelentkezik értük senki, mit tegyek, hogy sikerüljön túl adni rajtuk?
Egyenlőre ennyi, de majd ha még eszsembe jut valami, akkor írok...:) -
#76349 azt állítottam be.De sajna így sem nagyon megy a játék. -
#76348 ha azt állítottad be ami nekem van akkor okés az edzés -
#76347 Gabber te az edzésen és a taktikán kívűl állítol valamit?Az edzésen belül azok a zöld csíkok mikor vannak a legjobb helyen?Amikor minnél jobbra vannak?Vagy hogy kell értelmezni azokat? -
#76346 -
#76345 csoki az alvóknak
grat Szegának, érzem nagy haverok leszünk :D, itt a Palermo topikja, mert tuti hogy megszereted a csapatot :P -
breckinridge #76344 Kijött az FM 2006 Demo. -
#76343 Mentem szunyálni! Yo8 mindenkinek!:) -
#76342 Szerintem nem jól állítod be a posztokat, azt, hogy ki hol játszik. Nem lehet ez? -
#76341 Nem rájuk kenem a szart.Sőt én rontok el valamit.CSak nem tudom hogy mit.Amúgy edzéstervnél az a jobb ha minnél jobban jobbra mennek azöld csíkok?
-
#76340 Nem szép dolog a másikra kenni a szart.
Csinálj saját taktikát és saját edzéstervet, no meg próbáld meg a helyükön játszatni a játékosokat.
Valamit nagyon elb.sztál, ha 40-szer lőnek ellened kapura. -
#76339 Gabber edzéstrvét és Mcfrost taktikáit használom.Még mindig a Chievo-val vagyok.És ez az eredményem.Elkeserítő
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu