Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman89
hali!

Iceman

fsgh
oké megfogadom tanácsod...Vigyázat világ Ronaldo,Tevez,Luque jön....:-P

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
juvéjéknél nem figyelnek a meccs elsõ perceire

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
bozsinov

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
"ez a stone skin, a háttér meg a nikefootball.com-ról van 😊"
ezt ítrtad.. honnan töltötted le?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

franco
tevez a legjobb és a legolcsóbb

egyértelmû

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

fsgh
Sziasztok!!
Szerintetek kit szerezzek meg? Rooney,Adriano,Tevez???

McFrost
így állj fel:
............Mokoena........Pelissieri............
Farceschini......Barone/Baronio........Luciano
...................Brighi...............
Lanna.......D'Anna...Mandelli.....Moro
.............Marchecca.......

eun kívülieket passzold el!
Pezzarossit szerezd meg!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
mondtam hogy te is szídsz más csapatot? <#wilting> htxvm

gabber_saviola
csoki papa

McFrost
Hail All!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

franco
a madrid védése mellett már nincs erõd 😄DDDD

saviola83: gratulálok, ez nagyon szép

robotnyk
keress olyat, ahol én más csapatot szidok itt, htxvm.
gabber_saviola
jah szídnak más csapatot az nem gáz, de ha én margitozok az már gáz ....

gabber_saviola
robot, nem unod még hogy beszolsz? 😛

csoki áll

asfa
jo reggelt battyus

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

saviola83
Na ezt is megéltem.Megvertem egy nagycsapatot mégpedig az Intert idegenben a San Siroban.Lehet sokaknak furcsa lehet hogy már megint idegenben játszottam velük de sajna az elõzõ elmentésem elszállt mert egyszer betöltésnél azt írta ki hogy nem tölthetõ be a fájl.Ezért kezdtem újat.Az Inter végigtámadta a meccset de nagyon jól felépített taktivával valamint jókora szerencsével és a kitûnõ két csatárommal sikerült megnyernem a mérkõzést.Amúgy sikerült leigazolnom Mokoenát a barca a depor és a valencia elõl.Az elõzõben az volt a baj hogy sok volt az eu-n kívüli játékos és már nem volt hely
és késõn engedtem el egy ghánait ingyen addig már mokoena eligazolt máshova.Szóval megvan az elsõ nagy skalp😊

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

báttyó02
joreggelt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DONGUBA
ezek a gyikok szidjak a barcat aztan csodalkoznak😛PPP

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

McFrost
nálam istencsászár!
és nem drágá...

naldo,yobo,king egybõl kilõve spector talán majd megnézem hogy tolja

BUDA > miskolc.

McFrost
Spector, Naldo, Yobo,King...

játszom is =P #74825 isten csapatom lesz van 16 milkám csak kell 2-3 védõ

BUDA > miskolc.

McFrost
szerencséd hogy csípem a búrád;-))

Te is jáchattnál már!

met az igaz 😊

BUDA > miskolc.

McFrost
ne mutogass!

tegnapi fasszopó Barkelóna???

nana <#ejnye1>

BUDA > miskolc.

McFrost
Galaktikus Renyál Margit...

McFrost
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>romokban az ego....

robotnyk
a játékos ajánlotta fel a mutual terminationt?
robotnyk
ez meg mandrilozik. pff...
robotnyk
gabber mondd, nem unod még a margitozást bazzeg?
robotnyk
<#szomoru2>

BUDA > miskolc.

DONGUBA
honmnan szedted?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

csé mindenki. felnyomtam ezt az fm finland ápdéjtet lehet kezdek egyet a Lyonnal megint

BUDA > miskolc.

asfa
yo reggelt all

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
EZT NEM HISZEM EL!!!4 <#mf3>

zaki
Ronaldo meg már az 😛

megint rúgtam egy ötöst nekik 😄

franco
© Grusi 2004. dec. 20. 21:40 | Válasz | #4503
Na, kirúgtak, 24 meccs alatt 1 rúgott gól Carlos Tevez - Bojinov csatársorral, 61 kapott gól, 0 pont.
Asszem befejeztem ezzel a játékkal, rendkívül jót tett neki a peccs.

hát ezen beszartam :_S😄_:😄_S😄_😄_😄_😄S_😄_S😄

zaki
hát minimum 😄

franco
Tevezbõl kultusz lesz

zaki
és igen <#mf1><#eplus2><#hehe><#vigyor1>

zaki
mindeeent? jó is lenne :o

nem unalmas mindent nyerni ?😊
zaki
én meg szétszedtem a Valenciát az otthonukban... következõ bajnoki a Barca ellen lesz idegenben... 😊

zaki
az nem semmi, gratula 😊

Sikerült😊

a 3 nagycsapat mögött az elsõ évben a 4. helyet megszereztem és a BL selejtezõ helyet

<#wave>
zaki
én még vok, jó 8 😊

Shotogan
yo8 annak aki még itt van