82686
-
#76738 Sztem ha már a realal vagy vehetsz bojinovnál jobb csatárokat is... -
#76737 hány éves má ott? -
#76736 ha egy játékos az u21es keretben van, akkor mér ne mtudom behívni a felnőtt vlogatottba? -
#76735 mármint a Te realodé:D
nálam speciel az atleticoé:D winkler és arregi mellett (mind2 generált) -
#76734 nem látom a problémát -
#76733 ha az ugrás érték alacsony akkor le is fejelik -
#76732 hát, ő a real egyik alappillére... iszonyatosan jól játszik... jó vétel -
#76731 Nekem a játékban föleg a védelemmel van sok bajom nem igazán "harapnak" a védők ha rávezetik a labdát általában át is játszák öket,meg simán lefejelik egy-egy beadásnál hiába 19-20-as a fejelési tulajdonságuk, elég sok beállitást kipróbáltam már meg elég sok védőt is de ez mindig probléma volt.Nem tudom mit csinálok rosszul esetleg valakinek valami ötlet?? -
#76730 Na első meccsemen nyeretm 5-0 ra a bilbao ellen.5 lövésem ment kapzra csak.A Bilbao 25-öt lőtt kapura.az első félidőben 10 perc alatt rúgtunk 4-et.Leszedtem egy edzéstervet a cmfranzy nevűt.Lehet hogy ez valami cheat.Mert ha igen akkor törlöm mert így nem akarok nyerni.Vagy most csak nagy szerencsém volt.Valaki mondja meg hogy a cmfranzy nevő edzésterv a cheat? -
#76729 Na megvettem c.ronaldot 26 millió fontért:-D -
#76728 megtudnám, csak nincs értelme... Tevez-Cavenaghi tavaly nagyon jó volt, lőttek ketten összesen 61 gólt, Ronaldot eladtam a Lazionak, Raul majd ha visszavonul, megveszem Podolskit is.(olyan 2-3 év múlva) most jön Fred
Franco: nincs eu-s útlevele, de nem gond, mert a csapatban már mindnekinek van :) -
#76727 Vedd meg mindkettőt! (istencsatársor) -
#76726 Szerencsére nem vették fel, hogy nem akarom elengedni őket! Jó helyük van nálam... -
#76725 Majd írd be, ha sikerül leigazolni Babelt. Kíváncsi vagyok, mennyiért sikerül. És az is érdekel, hogy hogyan teljesít. -
#76724 Bojinov?Reálba?? -
#76723 izé, frednek van eu-s útlevele? -
#76722 torres? bojinov? pazzini?
nálam még fred sose volt, de podolski megér annyit simán -
#76721 Én leteszem a voksom Fred mellet:-D -
#76720 ááá megvan, Fredet veszem meg Ronaldo helyére, vagy Podolskit... ti melyiket választanátok? ugyanolyan árban vannak (20 millió font)
-
#76719 jól tetted ha rendszeresen rúgja a gólokat, akkor megérdemli azt a magas fizut
Franco:
Pandev és Donovan iszonyatosan drága 34, ill 38 millió font... lol
Farnerud, Katan nem elég jó, a másikat meg nem is találtam a játékban...
McFrost: Ben Arfa 48m font körül van, Ceci, Tuncay nem olyan jó...
hát nem tudom... most adom el Ronaldot, 33 éves lesz, lelassult már, igaz, tavaly még 20 bajnokin lőtt 8 gólt, de a Cavenaghi-Tevez csatárkettős nagyon jó volt...
Babaelt lehet, hogy leigazolom Ronaldo helyére, Rooneyt akartam, de olyan 70 millió font körül mozog, őt inkább most nem igazolom le -
#76718 Ragaszkodnak a klubhoz? Mert ha nem nem örülnek neki, hogy nem engeded el őket és az formahanyatlással jár... (ez is jó a játékban ) -
#76717 A tehetősebb csapatok megkörnyékezték a kulcsjátékosaimat...Hogy az a...Wright-Phillipset a Real Madrid, Carrickot a ManUTD. De nem engedem őket! Maximum csak horribilis áron. -
#76716 Ahhh....Zaki mester! Megkötöttem Babellel az új szerződést. Kivásárlási záradék: 50m font! Nesze neked Liverpool! Le is mondott róla. Igaz, mostantól 275e fizetek neki havonta, de jóval többet kért (volt pofája). -
#76715 ez egyik se talált :) -
#76714 Ben Arfa,Corvia,Tuncay, -
#76713 PANDEV
donovan, karaca, katan, farnerud -
#76712 egy olyan játékost tudtok ajánlani, aki fiatal, és hasonló képességekkel rendelkezik, mint Cristiano Ronaldo, és a be lehet vetni a középpálya, vagy a csatársor bármely oldlán?
vagy ilyen csak egy van? -
#76711 Igen, a számok, amelyek jellemeznek egy játékost, visszatükröződnek meccs közben is. Ezt is szeretem. Pl. akinek jó a távoli lövése, az nagy gólokat lő távolról.
Egy dolgot nem szeretek: néha indokolatlanul sokat lőnek távolról és méterekkel mellé, holott vannak jobb pozícióban lévő embereim. Bár, ha gondolkodunk, akkor ilyen az életben is van. Mindegy, akkor is jó a meccs. De remélem azért fejlesztenek rajta, hogy még jobb legyen. -
#76710 Sziasztok!
Jaja én is így gondolom...hogy hányszor csaptam már a levegőbe fontos(nemfontos)góloknál:-PPP(és vágtam rá az asztalra amikor gólt kaptunk...) -
#76709 Ez is igaz, nem egy sablonra van ráhúzva minden. Még a játékosok mozgása sem, ha nem látnám a nevet meg a számot néhány játékosról akkor is megmondánám, hogy ki, mert van aki maga alatt vezeti a labdát van aki meg megtolja méterekre maga előtt... -
#76708 köcce, megoldotta magától... -
#76707 Hali Asfa! -
#76706 Nekem az is tetszik, hogy két egyforma támadást még nem láttam... Mindig más, mint az életben. Ezért nagyon jó. -
#76705 hy mindenki -
#76704 Sziasztok!
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal, én is így gondolom szinte látom a cselt, amit a játékosaim bemutatnak, csapkodom az asztalt a kihagyott helyzeteknél, asszem ez tényleg fanatizmus. -
#76703 "Nagyon tetszik az, hogy teljesen magával ragadnak a meccsek. Fogom a fejem kimaradt helyzetnél, vinnyogok örömömben ha gólt rúgunk. Teljes fanatizmussal bírok a játék felé :)))"
Ezt én sem tudtam volna szebben leírni! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon tetszik a meccsek szimulálása. Szerintem kis képzelőerővel nagyon lehet élvezni a meccseket. Pedig tök egyszerű felülnézetes kis cucc. De teljesen bele tudja élni magát az ember. -
stupido #76702 de bizonyítani akar :))) -
stupido #76701 jaaaaaaaaaaaaaa.....én hülye
3 meccsen volt kezdő, de összességében nem tett mély benyomást a játéka. 6.79 az átlaga asszem. Viszont a Real ellen ő lőtte az első gólt a 6. percben. 4 gólnál tart 7 meccs alatt ami nem rossz, de a posztján nem igazán villog. A szurkolók sem örültek, amikor leigazoltam.
Ja és leigazoltam egy Paul Mayo nevű kölköt is ingyé, és nagyon jól teljesít...
-
Takezó #76700 hát úgy értem a csítpléját, hogy kurva jó és óccsó:Ð -
stupido #76699 Egyenlőre van nála sokkal jobb is a csapatban. A csítpléja nem komoly, ugye ? :-D