82686

• fsgh
    Sztem ha már a realal vagy vehetsz bojinovnál jobb csatárokat is...
  • zaki
    hány éves má ott?
  • zaki
    ha egy játékos az u21es keretben van, akkor mér ne mtudom behívni a felnőtt vlogatottba?
  • franco
    mármint a Te realodé:D

nálam speciel az atleticoé:D winkler és arregi mellett (mind2 generált)
  • franco
    nem látom a problémát
  • franco
    ha az ugrás érték alacsony akkor le is fejelik
  • zaki
    hát, ő a real egyik alappillére... iszonyatosan jól játszik... jó vétel
  • StephenKing
    Nekem a játékban föleg a védelemmel van sok bajom nem igazán "harapnak" a védők ha rávezetik a labdát általában át is játszák öket,meg simán lefejelik egy-egy beadásnál hiába 19-20-as a fejelési tulajdonságuk, elég sok beállitást kipróbáltam már meg elég sok védőt is de ez mindig probléma volt.Nem tudom mit csinálok rosszul esetleg valakinek valami ötlet??
  • saviola83
    Na első meccsemen nyeretm 5-0 ra a bilbao ellen.5 lövésem ment kapzra csak.A Bilbao 25-öt lőtt kapura.az első félidőben 10 perc alatt rúgtunk 4-et.Leszedtem egy edzéstervet a cmfranzy nevűt.Lehet hogy ez valami cheat.Mert ha igen akkor törlöm mert így nem akarok nyerni.Vagy most csak nagy szerencsém volt.Valaki mondja meg hogy a cmfranzy nevő edzésterv a cheat?
  • fsgh
    Na megvettem c.ronaldot 26 millió fontért:-D
  • zaki
    megtudnám, csak nincs értelme... Tevez-Cavenaghi tavaly nagyon jó volt, lőttek ketten összesen 61 gólt, Ronaldot eladtam a Lazionak, Raul majd ha visszavonul, megveszem Podolskit is.(olyan 2-3 év múlva) most jön Fred

Franco: nincs eu-s útlevele, de nem gond, mert a csapatban már mindnekinek van :)
  • Sysfox
    Vedd meg mindkettőt! (istencsatársor)
  • Sysfox
    Szerencsére nem vették fel, hogy nem akarom elengedni őket! Jó helyük van nálam...
  • Sysfox
    Majd írd be, ha sikerül leigazolni Babelt. Kíváncsi vagyok, mennyiért sikerül. És az is érdekel, hogy hogyan teljesít.
  • fsgh
    Bojinov?Reálba??
  • franco
    izé, frednek van eu-s útlevele?
  • franco
    torres? bojinov? pazzini?

nálam még fred sose volt, de podolski megér annyit simán
  • fsgh
    Én leteszem a voksom Fred mellet:-D
  • zaki
    ááá megvan, Fredet veszem meg Ronaldo helyére, vagy Podolskit... ti melyiket választanátok? ugyanolyan árban vannak (20 millió font)

• zaki
    jól tetted ha rendszeresen rúgja a gólokat, akkor megérdemli azt a magas fizut

Franco:

Pandev és Donovan iszonyatosan drága 34, ill 38 millió font... lol
    Farnerud, Katan nem elég jó, a másikat meg nem is találtam a játékban...

McFrost: Ben Arfa 48m font körül van, Ceci, Tuncay nem olyan jó...

hát nem tudom... most adom el Ronaldot, 33 éves lesz, lelassult már, igaz, tavaly még 20 bajnokin lőtt 8 gólt, de a Cavenaghi-Tevez csatárkettős nagyon jó volt...

Babaelt lehet, hogy leigazolom Ronaldo helyére, Rooneyt akartam, de olyan 70 millió font körül mozog, őt inkább most nem igazolom le
  • BlueMaster
    Ragaszkodnak a klubhoz? Mert ha nem nem örülnek neki, hogy nem engeded el őket és az formahanyatlással jár... (ez is jó a játékban )
  • Sysfox
    A tehetősebb csapatok megkörnyékezték a kulcsjátékosaimat...Hogy az a...Wright-Phillipset a Real Madrid, Carrickot a ManUTD. De nem engedem őket! Maximum csak horribilis áron.
  • Sysfox
    Ahhh....Zaki mester! Megkötöttem Babellel az új szerződést. Kivásárlási záradék: 50m font! Nesze neked Liverpool! Le is mondott róla. Igaz, mostantól 275e fizetek neki havonta, de jóval többet kért (volt pofája).
  • franco
    ez egyik se talált :)
  • McFrost
    Ben Arfa,Corvia,Tuncay,
  • franco
    PANDEV

donovan, karaca, katan, farnerud
  • zaki
    egy olyan játékost tudtok ajánlani, aki fiatal, és hasonló képességekkel rendelkezik, mint Cristiano Ronaldo, és a be lehet vetni a középpálya, vagy a csatársor bármely oldlán?

vagy ilyen csak egy van?
  • Sysfox
    Igen, a számok, amelyek jellemeznek egy játékost, visszatükröződnek meccs közben is. Ezt is szeretem. Pl. akinek jó a távoli lövése, az nagy gólokat lő távolról.
    Egy dolgot nem szeretek: néha indokolatlanul sokat lőnek távolról és méterekkel mellé, holott vannak jobb pozícióban lévő embereim. Bár, ha gondolkodunk, akkor ilyen az életben is van. Mindegy, akkor is jó a meccs. De remélem azért fejlesztenek rajta, hogy még jobb legyen.
  • fsgh
    Sziasztok!
    Jaja én is így gondolom...hogy hányszor csaptam már a levegőbe fontos(nemfontos)góloknál:-PPP(és vágtam rá az asztalra amikor gólt kaptunk...)
  • BlueMaster
    Ez is igaz, nem egy sablonra van ráhúzva minden. Még a játékosok mozgása sem, ha nem látnám a nevet meg a számot néhány játékosról akkor is megmondánám, hogy ki, mert van aki maga alatt vezeti a labdát van aki meg megtolja méterekre maga előtt...
  • McFrost
    köcce, megoldotta magától...
  • Sysfox
    Hali Asfa!
  • Sysfox
    Nekem az is tetszik, hogy két egyforma támadást még nem láttam... Mindig más, mint az életben. Ezért nagyon jó.
  • asfa
    hy mindenki
  • BlueMaster
    Sziasztok!

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal, én is így gondolom szinte látom a cselt, amit a játékosaim bemutatnak, csapkodom az asztalt a kihagyott helyzeteknél, asszem ez tényleg fanatizmus.
  • Sysfox
    "Nagyon tetszik az, hogy teljesen magával ragadnak a meccsek. Fogom a fejem kimaradt helyzetnél, vinnyogok örömömben ha gólt rúgunk. Teljes fanatizmussal bírok a játék felé :)))"

Ezt én sem tudtam volna szebben leírni! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon tetszik a meccsek szimulálása. Szerintem kis képzelőerővel nagyon lehet élvezni a meccseket. Pedig tök egyszerű felülnézetes kis cucc. De teljesen bele tudja élni magát az ember.
  • stupido
    de bizonyítani akar :)))
  • stupido
    jaaaaaaaaaaaaaa.....én hülye
    3 meccsen volt kezdő, de összességében nem tett mély benyomást a játéka. 6.79 az átlaga asszem. Viszont a Real ellen ő lőtte az első gólt a 6. percben. 4 gólnál tart 7 meccs alatt ami nem rossz, de a posztján nem igazán villog. A szurkolók sem örültek, amikor leigazoltam.

Ja és leigazoltam egy Paul Mayo nevű kölköt is ingyé, és nagyon jól teljesít...
  • Takezó
    hát úgy értem a csítpléját, hogy kurva jó és óccsó:Ð
  • stupido
    Egyenlőre van nála sokkal jobb is a csapatban. A csítpléja nem komoly, ugye ? :-D