82686

• Iceman89
    Celtic-et kiütöttük 3-0 ra BL 1. kiesési körben :)
  • zaki
    grat! nem akarsz letölteni egy 05/06-os premier ligás mezcsomagot? nagyon kira, sztem megéri letölteni... link
  • Iceman89
    látom bevállt neked a Tottenham... nekem kicsit uncsi volt hogy nem jutottam ki BL re....
  • Sysfox
    Az első meccs a szezonban, elég idény eleji formában nyomtuk... Kuyt góllal mutatkozott be.

• zaki
    be kell tenni a hátteret annak a skin egyik könyvtárába, amit használsz, azon belül graphics/backgrounds. előtte írd át a nevét default.jpg-re, és írd felül az alapot, csak előtte csinálj biztonsági másolatot
  • szanics
    Másat? :DDDDD
  • Iceman89
    lol ennél lehet még dúrvább :D amúgy ha Vicente pályán van akkor min. 9 esen teljesít :D tehát szinte mindig meccs legjobbja :D na végre felépült Podolski is :) ő is lőheti a gólokat :D na meg Esposito is :) De vicente ez mellet még meccsenkénti 15 cselt be is mutat, tahát nem kispályás a srác :D
  • saviola83
    Valaki mondja már meg nekem hogy a játékba hogy tudok csak simán hátteret betenni.Nem skint hanem csak simán hátteret.Pl most nekem van egy newcastle skin és az ottani háttér helyett másat akarok.
  • franco
    a 14 világkupa döntőben volt
    a 13 egy noname csapat elleni kupameccs, de a B csapattal
  • zaki
    ehh, nálam alig játszott a valenciában... pedig qrva jó játékos
  • franco
    vicentének fm2006ban még durvábbak az értékei
  • zaki
    hú, szoros lesz a vége, de én majd drukkolok neked
  • zaki
    az igen :DDDDDD azokat a gólokat kiknek lőtted? 1ébként megyek vmi nomém csapattal játszani a spanyol kupa 1. fordulójában, ott bármi megtörténhet :D
  • Sysfox
    Ők jönnek az új szezonra...

• Iceman89
    most egész jól áll a csapat :) Megvettem Mokoena-t is de ő még csak a tartalék csapatot érdemelte ki... mivel 4-5 ket teljesített

De azért jól teljesít Vicente :)
  • franco
    akkor húzzbele Zakee :D
    hsv-vel 14, atmaddal 13 a maxom ^^
    kép is van ha kell
  • Iceman89
    jó estét!
  • zaki
  • franco
    eddig mi volt a max? 10? 11?
  • zaki
    másik újonc sem úszta meg :D

Hi Sideris, és thx!
  • sideris
    Hali managers,grat Zaki!
  • zaki
    jó 8 :D

szétaláztam az 1ik újoncot. ez spanyol bajnoki rekord. egyszer már nyertem 9-0-ra, még télen, a klubvilágbajnokságon.

kívánci vagyok, hogy mi lett volna, ha nem sérül le Fred a 28. percben. már akkor 3 gólnál járt :c
  • Kanál
    HAHA! o: jócakát
  • fsgh
    jo8 mindenkinek!!!

[holnapnulladikóra:-(((]
  • franco
    sok a ja
  • franco
    a taktikám saját az edzésem letöltött.
    alap 4-4-2 attacking, csak az egyik középpályás a 2 csatár közé van nyilazva, ő a playmaker. a másik középső kp pedig a védősör elé van hátranyilazva.
    ami lényeges az a játékosok személyes taktikai utasításai.
    pé a szélsők full támadó felfogásúak nálam. vagy pl azoknak engedem a távoli lövéseket akinek ez az értéke megvan 17
    meg sok hülyeség, ami nem jut eszembe.
    ja meg babona. a kurzort mindig ugyanoda rakom.
    ja és a taktikám végig ugyanaz. az elején mindenki bukdácsol, szoknia kell a fiúknak a taktikát.
    ja és ha egy edződ "mezőnyjátékosok edzése" értéke nincs meg 15 hagyd a francba.
    továbbá Jack javasolja mindig ha 442-t jáccol oan edzőt ne alkalmazz akinek a kedvelt felállása nem ez.
    ezenkívül van egy szöglettaktika. mindenkit állíts be úgy hogy a rövid sarokra menjenek, kivéve 1 embert aki jól lő távolról és jó a befejezése. fontos hogy ne ez az ember rúgja a szögletet! ezt a srácot a 11es pont környékére állítsd, és ide kérd a szögletet, min 18as szögletrúgóval.
    mostígy ennyi
  • zaki
    lejátszottam az első 2 meccsemet a franciákkal. idegenben vertem meg svájcot 2-0-ra (csoportmásodikok voltak 1 ponttal lemaradva tőlem), a letteknek meg egy ötöst rúgtam itthon, edig kiállították vieirát az első félidő közepén. henry 2 2 meccsen 5 gólt lőtt :c uazt a taktikát használom, mint a real madridnál
  • saviola83
    A Barcával vagyok.Elég jók az edzők és a játékosok is.Mondj párat az 1000 apróságból.Te lo miket állítgatsz taktika és edzés szempontjából?Saját vagy letöltött edzést használsz?
  • franco
    ha tudnánk miért nem megy neked már válaszoltunk volna

fontosak a jó edzők is pl, meg ezer ilyen apróság. játssz sokat és menni fog!
  • saviola83

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
    Ennyit erről a híresen űberfasza játékról.egy csomószor kérdeztem már hogy ti miket állítgattok még a taktikán és az edzésterven kívül.Mert én gabber edzéstervét használom amivel ő sikereket ért el kiscsapattal.Mcfrost taktikáit amivel ő is sikereket ért el.Én meg tessék.Alázott a real.így van értelme játszani.Miket állítgattok még be.Valaki segítsen már végre.Nem igaz hogy nem tudtok mondani valami még pedig látom hogy egy csoman sikeresek vagytok.A taktikán belül kell még állítgatni valamit?Vagy a manadzser beállításnál valami vagy hol?Monfjatok már valami.Vagy csak simán nyomjátok a meccseket és nyeretk ennyi?Vagy cheateltek vagy mi?
  • zaki
    Fred bemutatkozott:

• zaki
    persze, hogy nem. kéne?
  • franco
    vip rulez [látta h elbasztad:D]

jó keret nagyon. nem személytelen a mentés?
  • zaki
    itt egy kép a keretemről. és jön 1-2 nap múlva Fred. a két kölcsönjátékos megint az atleticonál van. + 1 szupertehetséges francia középpályás, aki jövőre vaslzeg már a felnőtt keretben lesz, vaslzeg totti fog elmenni

• franco
    hát nemkicsit
    az alábbi csatárok koptak ki mellőle:
    saviola, maxi lopez, CAVENAGHI

bojinovot pedig megtartottam
  • fsgh
    Zaki,Franco:Háát ti tudjátok..Ha van tapasztalat hogy jó..
  • zaki
  • zaki
    hát, nálam most 5 évvel később már elég penge... már a Chelsea-ben tolja
  • franco
  • franco
    31