82686
-
#76777 Celtic-et kiütöttük 3-0 ra BL 1. kiesési körben :) -
#76777 grat! nem akarsz letölteni egy 05/06-os premier ligás mezcsomagot? nagyon kira, sztem megéri letölteni... link -
#76776 látom bevállt neked a Tottenham... nekem kicsit uncsi volt hogy nem jutottam ki BL re.... -
#76775 Az első meccs a szezonban, elég idény eleji formában nyomtuk... Kuyt góllal mutatkozott be.
-
#76774 be kell tenni a hátteret annak a skin egyik könyvtárába, amit használsz, azon belül graphics/backgrounds. előtte írd át a nevét default.jpg-re, és írd felül az alapot, csak előtte csinálj biztonsági másolatot -
#76773 Másat? :DDDDD -
#76772 lol ennél lehet még dúrvább :D amúgy ha Vicente pályán van akkor min. 9 esen teljesít :D tehát szinte mindig meccs legjobbja :D na végre felépült Podolski is :) ő is lőheti a gólokat :D na meg Esposito is :) De vicente ez mellet még meccsenkénti 15 cselt be is mutat, tahát nem kispályás a srác :D -
#76771 Valaki mondja már meg nekem hogy a játékba hogy tudok csak simán hátteret betenni.Nem skint hanem csak simán hátteret.Pl most nekem van egy newcastle skin és az ottani háttér helyett másat akarok. -
#76770 a 14 világkupa döntőben volt
a 13 egy noname csapat elleni kupameccs, de a B csapattal -
#76769 ehh, nálam alig játszott a valenciában... pedig qrva jó játékos -
#76768 vicentének fm2006ban még durvábbak az értékei -
#76767 hú, szoros lesz a vége, de én majd drukkolok neked -
#76766 az igen :DDDDDD azokat a gólokat kiknek lőtted? 1ébként megyek vmi nomém csapattal játszani a spanyol kupa 1. fordulójában, ott bármi megtörténhet :D -
#76765 Ők jönnek az új szezonra...
-
#76764 most egész jól áll a csapat :) Megvettem Mokoena-t is de ő még csak a tartalék csapatot érdemelte ki... mivel 4-5 ket teljesített
De azért jól teljesít Vicente :)
-
#76763 akkor húzzbele Zakee :D
hsv-vel 14, atmaddal 13 a maxom ^^
kép is van ha kell -
#76762 jó estét! -
#76761 #76757 -
#76760 eddig mi volt a max? 10? 11? -
#76759 másik újonc sem úszta meg :D
Hi Sideris, és thx! -
#76758 Hali managers,grat Zaki! -
#76757 jó 8 :D
szétaláztam az 1ik újoncot. ez spanyol bajnoki rekord. egyszer már nyertem 9-0-ra, még télen, a klubvilágbajnokságon.
kívánci vagyok, hogy mi lett volna, ha nem sérül le Fred a 28. percben. már akkor 3 gólnál járt :c -
Kanál #76756 HAHA! o: jócakát -
#76755 jo8 mindenkinek!!!
[holnapnulladikóra:-(((] -
#76754 sok a ja -
#76753 a taktikám saját az edzésem letöltött.
alap 4-4-2 attacking, csak az egyik középpályás a 2 csatár közé van nyilazva, ő a playmaker. a másik középső kp pedig a védősör elé van hátranyilazva.
ami lényeges az a játékosok személyes taktikai utasításai.
pé a szélsők full támadó felfogásúak nálam. vagy pl azoknak engedem a távoli lövéseket akinek ez az értéke megvan 17
meg sok hülyeség, ami nem jut eszembe.
ja meg babona. a kurzort mindig ugyanoda rakom.
ja és a taktikám végig ugyanaz. az elején mindenki bukdácsol, szoknia kell a fiúknak a taktikát.
ja és ha egy edződ "mezőnyjátékosok edzése" értéke nincs meg 15 hagyd a francba.
továbbá Jack javasolja mindig ha 442-t jáccol oan edzőt ne alkalmazz akinek a kedvelt felállása nem ez.
ezenkívül van egy szöglettaktika. mindenkit állíts be úgy hogy a rövid sarokra menjenek, kivéve 1 embert aki jól lő távolról és jó a befejezése. fontos hogy ne ez az ember rúgja a szögletet! ezt a srácot a 11es pont környékére állítsd, és ide kérd a szögletet, min 18as szögletrúgóval.
mostígy ennyi -
#76752 lejátszottam az első 2 meccsemet a franciákkal. idegenben vertem meg svájcot 2-0-ra (csoportmásodikok voltak 1 ponttal lemaradva tőlem), a letteknek meg egy ötöst rúgtam itthon, edig kiállították vieirát az első félidő közepén. henry 2 2 meccsen 5 gólt lőtt :c uazt a taktikát használom, mint a real madridnál -
#76751 A Barcával vagyok.Elég jók az edzők és a játékosok is.Mondj párat az 1000 apróságból.Te lo miket állítgatsz taktika és edzés szempontjából?Saját vagy letöltött edzést használsz? -
#76750 ha tudnánk miért nem megy neked már válaszoltunk volna
fontosak a jó edzők is pl, meg ezer ilyen apróság. játssz sokat és menni fog! -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Ennyit erről a híresen űberfasza játékról.egy csomószor kérdeztem már hogy ti miket állítgattok még a taktikán és az edzésterven kívül.Mert én gabber edzéstervét használom amivel ő sikereket ért el kiscsapattal.Mcfrost taktikáit amivel ő is sikereket ért el.Én meg tessék.Alázott a real.így van értelme játszani.Miket állítgattok még be.Valaki segítsen már végre.Nem igaz hogy nem tudtok mondani valami még pedig látom hogy egy csoman sikeresek vagytok.A taktikán belül kell még állítgatni valamit?Vagy a manadzser beállításnál valami vagy hol?Monfjatok már valami.Vagy csak simán nyomjátok a meccseket és nyeretk ennyi?Vagy cheateltek vagy mi? -
#76748 Fred bemutatkozott:
-
#76747 persze, hogy nem. kéne? -
#76746 vip rulez [látta h elbasztad:D]
jó keret nagyon. nem személytelen a mentés? -
#76745 itt egy kép a keretemről. és jön 1-2 nap múlva Fred. a két kölcsönjátékos megint az atleticonál van. + 1 szupertehetséges francia középpályás, aki jövőre vaslzeg már a felnőtt keretben lesz, vaslzeg totti fog elmenni
-
#76744 hát nemkicsit
az alábbi csatárok koptak ki mellőle:
saviola, maxi lopez, CAVENAGHI
bojinovot pedig megtartottam -
#76743 Zaki,Franco:Háát ti tudjátok..Ha van tapasztalat hogy jó.. -
#76742 -
#76741 hát, nálam most 5 évvel később már elég penge... már a Chelsea-ben tolja -
#76740 -
#76739 31