82686

• ttukacs
    szerintem is... max az editorban lehetne beállítani az ország gazdaságát, meg a város fejlettségét, ami meghatározhatná a jegybevételeket, csak ez egy kicsit faramuci...

Az lenne a normális, ha minden klub meccsenként meg tudná határozni a jegyárakat ahogy a valóságban is van.. a programnak ezt a részét szerintem egy kicsit elcseszték...
  • GanXstaZoleeWrk
    nemhiszem csak több néző=több jegybevétel.
  • ttukacs
    van aki azt mondja, hogy ha fejleszted a stadiont, akkor automatikusan nőnek a jegyárak... igaz ez?
  • GanXstaZoleeWrk
    az se segit mert akkor sem tudod megfizetni a nagyobb fizetéseket. olasz bajnokságban ha bajnok leszel tvs jogdijjból 5-6 milliárdot kapsz csak. Mig BL-be kerülésért 1 milliárd jár ugye. :)

2011-ig eltoltam én is Honvéddal és volt aki BLt nyert is magyar csapattal :) de közel lehetettlen feladat, sok tehetséget kell szerezni a világ összes tájáról akik fiatalok aztán amikor eladod akkor derül ki hogy mig nallad max ilyen par100 millat ér addig kint mindjart 2-3 milliárdot :)
  • ttukacs
    Érdekes, hogy a BL csoportkörben idegenben vert agyon az Inter és a meccsbevételem 400 MFt !!!!!!! volt... itthon meg a visszavágón (teltház) alig kaptam 40 milkát a bevételekből.
  • ttukacs
    Köszi a gyors választ!

Asszem igazad van.... képtelenség egy magyar csapattal elérni a nemzetközi porondot, mert egyszerűen anyagilag nem engedheted meg magadnak a játékosok bérének növelését... csak a folyamatos BL szereplés segíthet...
  • GanXstaZoleeWrk
    sehogy :) magyar bajnoksag = mazohizmus :))))
  • ttukacs
    Sziasztok!

Tudtok aról valamit, hogy az egyes mérkőzésekre hogyan lehet megszabni a jegyárakat? Egyáltalán lehetséges ez? Bosszantó, hogy mondjuk 20.000 néző esetén a magyar bajnokságban kb. 40 MFt az árbevétel, ugyanez a nézőszám máshol min. 200 MFt-ot jelent...

Előre is köszönöm a segítséget!

• Iceman89
    egyenlőre elutasítottam Rooney ajánlatát, majd ha ajánlanak többet akkor megfontolom :)
  • zaki
    jó vétel volt
  • zaki
    ja, bots
  • franco
    miért adsz tanácsot? nekedugrik
  • zaki
    Miteat vedd meg Downing helyére. kib@szott jól teljesített nálam
  • franco
    kérdeztél válaszoltam.
    indokom: csak.
    bye
  • Iceman89
    és rooney? őt nem pótolja tevez, Totti, Cissé meg a többi?
  • franco
    rahedli jó balszélső van. ez valami bug 2005ben korábban beszéltük

esposito szélső inkább, baros diouf meg lófasz

egy mitea vagy pisculichi pótolja downingot hidd el
  • Iceman89
    az lehet de ha láttad volna hogy Downing miket csinál meccsen te is sajnálnád eladni... és alig tudná valaki pótolni.. vagy Luis Garcia, Kewell vagy Esposito... de rooney meg csatár és abból meg van totti Tevez Esposito Cissé Baros Diouf...
  • franco
    Rooney többet ér
  • Iceman89
    hi!
    Szerintetek megéri elcserélni Downingot Rooneyre + 2,5 Millára? lehet hogy rooney drágább, de downing kegyetlen jól teljesít :)
  • franco
    gyorsaság és gyorsulás 20 odabasz
  • báttyó02
    dejó hogy halgattam magamra és megvettem :D

• zaki
  • gabber_saviola
    má elmagyarázta ez a kancsó Zakéé :P
  • franco
    mf3=
  • zaki
    mert nem gumizunk, hanem focizunk pl :P
  • gabber_saviola
    mé nem off? :D mf3?
  • zaki
    ha ez neked off, akkor mf3
  • gabber_saviola
    mi ez az off?
  • Monoton
    Én is így vok vele!!!
  • zaki
    nemtom, mert mikor már átkapcsoltam a meccsre, már nem volt a pályán
  • Monoton
    Miért állították ki???
  • zaki
    1-0. de a végén nagyon nyomtak a sógorok, miután kiállították Beckhamet
  • fernando torres
    mennyi lett a vége??
  • zaki
    most már igen, csak néztem az angol-osztrák meccset :)
  • Sysfox
    Zaki, itt vagy még?
  • Sysfox
    Őket igazoltam a nyáron. Norregaard nagyon jól játszott eddig az edzőmeccseken. Remélem Beattie is jól tolja majd.

• Sysfox
    Nemsokára megkezdem az újabb szezonomat...Addig ilyen könnyed edzőmeccseket játszom.

• Sysfox
    Lépegetek minden évben szépen felfelé...

• Sysfox
    Ja, ezzel a meccsel köszöntem el az amerikai kispadtól, és jövőben az angol válogatottat irányítom...Szép volt a búcsú.

• Sysfox
    Igen, de általában alsóbb osztályú csapatok.