82686

• issey
    Aztán jött a visszavágó,amitől eléggé tartottam,ugyanis a bl csoportmeccseken idegenben a JUVE 5-1-re ütött ki...

• issey
    ez után jöhetett az újjabb nagyhal a JUVE:

• asfa
    kösz.a tiéd is kemény
  • issey
    Én pedig éjjel,miután elmentek a vendégek,tovább folytattam a cselszi ellen a bl.-ben,egy nagyon kemény meccsen de sikerült a Milan után őket is vereség nélkül kivernem!

• issey
    ollé! nem gyenge,grat!
  • asfa
    na igy állunk
  • issey
    Jó reggelt!
  • asfa
    yo reggelt all
  • sideris

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Ezzel az állással térek nyugovóra,majd holnap este folytatom,addig is jóéjt és sok sikert Zaki kolléga!
  • sideris
    probáld meg eladni,offer to clubs,ott add all human clubs,ha így sem,vidd lejjebb az értékét,mármint azt,amit Te kérsz! mást nem tok...és jáccasd addig!
  • sideris
    Akkor menj az argentinoshoz,szerintem velük sima ügy lehet! a hollan d legyen a második célpont,ha az argentin is üres!
  • zaki
    hát kirúgtak a franciák, hollandokhoz jelentkeztem, a spanyol boss-t nem küldték el... argentín-brazil vb döntő volt, Ronaldinhoék nyertek :)
  • stupido
    Na szevasztok!

Minden nagyon jól megy, viszont annyi problémám van, hogy nem bírok eladni játékosokat. Van egy emberem, aki elég jó mutatókkal bír, 24 éves, és nem igazán kedvel, átadólistára kérte magát. Játszatom is, hogy lássák, nem béna, de senki nem jelentkezik be érte. Még 3 évig köti hozzám a szerződése. Mit tegyek, hogy pénzt is lássak a dologból?

Milyen stratégia jó a játékos eladáshoz általában (már ha van ilyen stratégia egyáltalán)?
  • sideris
    Ne viccelj,Meszter,ilyen eredményekkel! csak gratulálhatok! jól nyomod!
  • zaki
    thx, ez jól esett

ki is estek a köv. körben a spanyolok, remélem, hogy majd felvesznek szöv. kapitánynak
  • sideris
    nyugi,folytatod klubszinten a menetelést,és legközelebb velük vagy a brazilokkal nyerni fogsz! köcsög gép!
  • zaki
    elkeserítő, mi? pont az én játékosaim ejtenek ki, és valszeg ki is fognak rúgni a vb után... 2 lövés 2 gól, én meg végigtámadom a meccset...

• sideris
    Ne búsulj,Koma! mondtam,várunk a Gyirmót kispadján! :PP Teszelképet a meccsről?
  • zaki
    ki is estem Helguera, és Raul góljával :DDDDDDDDd
  • sideris
    hajrá! :P
  • sideris
    Franco! nem azér,csak hülyültem,mert az egyik barátom nagy WOW fan,és tul képpen Őt akartam megtréfálni...ennyi! Jóéjt Neked,remélem nem haragszol érte?
  • zaki
    na, én meg a vb-n a nyolcaddöntőben pont a spanyolokkal kerültem össze... fasza :DDD
  • franco
    vazze sideris nemsemmi amit a wow topikba küldtél le
    úgy törlik majd mint a szar

nade megpróbálok aludni. pás
  • sideris
    erre azért 3 nappal később megszórjuk a juvét 3-0ra,ki érti??? na mindegy,a lényeg a victory!
  • sideris
    Olyan gusztustalan ez a geci program! Mindenkit sikerült már megfognom,de ezt a a fasszopo milánt még soha,ha kell a tarcsikkal egy kapuralövéssel szopat meg 1-0ra...már a fax kivan!
  • franco
    Nick: gabber_saviola [Üzenet küldés]
    Csillagjegy: Rák
    Életkor: 25-30 között
    Neme: fiú

Regisztráció időpontja: 2003. 07. 05.
    Utolsó üzenet időpontja: 2005. 09. 16. 11:36
    Utolsó látogatás időpontja: 2005. 09. 16. 16:23
  • franco
  • zaki
    az ige, grat
  • zaki
    az durva :DDDDDDDDDDD

nálam adu 21 évesen csak 26X válogatott :c
  • sideris

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

megint elkaptuk a rajtot...remélem most nem pukkadunk ki,mint tavaly!
  • franco
    nálam landon donovan valami 190szeres válogatott
    adu 26 évesen pedig 118szoros
  • zaki
    mert ő a zisten

adu sokat sérült sajna :(
  • franco
    ez most azért fontos hogy ő legyen minden idők legtöbbszörös válogatottja?

megsúgom nem ő lesz, hanem adu
  • sideris
    bízunk Benned Zaki! :P Ha nem jönne össze,várunk a kispadon: Üdv Gyirmót FC
  • zaki
    bazze, Casillas, aki eddig az összes spanyol válogaott meccsen védett, kimaradt a sérülése miatt a vb keretből, pedig simán felépül addig
  • franco
    döntőre jó.

ott meg bármi lehet :D
  • zaki
    ezzel a kerettel vágok neki a vb-nek. cél a győzelem. ha nem nyerek, kirúgnak :(

• sideris
    De szarul állsz :PP jóéjt!
  • sideris
    OFF:::Ha jól sejtem,női név...van belőle egy pár,én csak a József Attilán ismerek ilyet,sajna! ennyi OFF
  • fernando torres
    én jelenleg így állok..
    nah de ezzel a képpel búcsúzok yo8 all