82686

• Sysfox
    Szeva Gabber!

[dógózó emberek tartsanak össze]
  • Sysfox
    A másik dolog, amin halálra idegesítem magam az az, hogy a Manchester United legyőzhetetlen! Ez valami hihetetlen. Az élen állok veretlenül 7 forduló után, a MU valahol a 4.-5. helyen áll, hazai pályán fogadom őket ráadásul. Erre: Tottenham - MU 0:2! De a gyengébb csapatok sokszor megverik, pl. Ipswich Town, Derby. Az én bombaformában lévő Tottenhamam nem tudja.

Ráadásul a meccs forgatókönyve majdnem mindig ugyanaz. Az elején gyorsan kapok egy-két gólt (ha a 20. percig kihúzom akkor már jó vagyok), de nekem vagy 5 ziccerem kimarad. Utána simán partiban vagyunk velük, de minden próbálkozás hiába. Ez kicsit bosszantó. Ja, utána meg megverem a Chelsea-t 4:0-ra. Akkor?
  • gabber_saviola
    szevsztok managerek!

jaja a Samp felkapaszkodott, Szereted a Samp-ot?
  • StephenKing
    Megvan!!! Tényleg vagyok ott volt gamecopyworld-ön ahol legelöször is kerestem.
  • GanXstaZoleeWrk
    ezt én is észrevettem kirugott labda középpályára védő simán elérné ha elindulna előre de inkább behátrál ellenfél csatára világvégéről nekiindul és elhozza mivel közép pályásaim messzebb voltak... ilyenkor én is kicsit ideges vagyok :)
  • Trnoki koma
    halihó managerek
  • Sysfox
    Sok lejátszott meccs után, észrevettem egy bosszantó hibát a meccsmotorban. Néha van olyan, hogy gurul a labda, az én emberem 5 méterre van tőle, az ellenfél kb. 15 méterre. Az én emberem áll, mint a hülye, simán elérné a labdát, de csak ott szobrozik a kötsög. Az ellenfél meg simán elviszi. Ilyenkor szidom a tehetetlen formáját, hangos "mennyémá" utasításokat adok, de hiába. Ilyen a világon nincs.
  • GanXstaZoleeWrk
    visszakeresel pár 1000 hozzászólást tuti találsz :) pár napja volt itt ilyen link.
  • StephenKing
    Lehet hog vagyok de én nem találtam ilyen miniimage-t viszont voltam egy tök jó török fórumon. Esetleg valaki tudna dobni egy linket ahonnan le lehetne húzni ezt a miniimage-t.
  • Sysfox
    Halihó mindenkinek!
  • GanXstaZoleeWrk
    Gabber: végülis sampdoria nállad 9. lett a kezdéshez képest egész jó, mivel ha jól emléxem több fordulón án kieső helyen voltak :)
  • GanXstaZoleeWrk
    nem is fogsz miniimage van hozzá és akkor nem kell törés mehet az original játékra a pach. keress rá google-ban.
  • StephenKing
    Sziasztok! Tudna valaki mondani egy cimet ahonnan a 5.05 patch-hoz a cracket le tudnám tölteni. Kerestem már sok helyen de eddgi nem igazán találtam.
  • GanXstaZoleeWrk
    joreggelt managerz

1006 olvasatlan, na akkor elolvasom :)

munkahely powa
  • Tono34
    Reggelt!
  • Kanál
    preciadot is próbáld ki megéri
  • gabber_saviola
    yo8
  • Trnoki koma
    jó éjt managerek
  • gabber_saviola
  • Trnoki koma
    grisales bizonyított
  • Kanál
    nem szerdán megyek dotorpácsihoz o::
  • zaki
    levettél már a gipszet? :o
  • Kanál
    uefa győztes fradimba ott figyelt
  • gabber_saviola
    én nem ismerem
  • Trnoki koma
    őt ismeritek?nálammár játszott és sztem jó pléja
  • Kanál
    romákat keresztbe vissza
  • McFrost
    ya igen látom, akkor bazinagy GRAT!
    meg kell nyerned!
  • sideris
    Köszi!
  • gabber_saviola
    ez volt a visszavágó
  • franco
    nálam még nem volt

amit eltok mondani róla hogy a mentésemben 190szeres válogatott és még mindig van 1-2 éve
  • McFrost
    ez miez ? lesz még visszavágó?
  • gabber_saviola
    csoki
  • sideris
    Valaki Landon donovanról vélemény???? hogy teljesítene serie A-ban???? plííz! sürgős
  • sideris
    hello!
  • franco
    senki se haragszik rád
    kevesen tudnak bocsánatot kérni
  • Trnoki koma
    halihó managerek
  • gabber_saviola
    yo8 asfa
  • asfa
    grat mindenkinek és yo8 all
  • gabber_saviola
    mé ne fogadnám el.....nem mondtál te nekem olyat amire be kellet volna sértödöm

köszönöm szépen
  • saviola83
    Grat gabber.Vagy tőlem már nem fogadod el a gratulációt a délutáni írásom után?Nem baj én azért mégegyszer gratulálok.