Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
"Legnépszerûbb témák
1. Football Manager 2005
2. Football Manager 2006
3. Real Madrid Fan Club"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
BUDA > miskolc.
még csak most kezdtem el a játékot,
mien patcheket kell leszedni és hol találok hozzá magyarositást?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tudja vki hogyan kaphat mégtöbb játékos az ifiben szerzõdést az új idény kezdetén?Hogyan lehet a fiatal játékosok mutatóit jobban növelni?
Köszi<#conf>#conf>
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
ja, és az Arsenalt tartják a legnagyobb esélyesnek a blben, holtversenyben velem, khmm 😊
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
nem rossz csapat, csak kéne egy jó balbekk, egy szélsõ középpályás cserének, meg egy jó csatár. a védelem nagyon jó
BUDA > miskolc.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
http://www.wba.atw.hu/401.rar
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
BUDA > miskolc.
Örülök,hogy emlékszel rám!
Dolgozgatok így nincs idõm játszani,de már nagyon várom az FM 2006-ot!
Apropó a 2005-höz van már friss adatbázisfrissítés?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
A Real sajnálhatja,hogy élõben(Lyon-Real(3-0)nem te vagy az edzõje!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
sörböl már a 2. ment le 😊
fm nincs
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
köszi
és használd máskor is
jáccanak az u18ban
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema