82686

• StephenKing
    Miniimage-t leszedted hozzá?
  • Trnoki koma
    warez oldalról van a gamma
  • StephenKing
    Ha tört játékkal játszol akkor tedd fel a legfrissebb daemon tools-t ha meg hivatalossal akkor
  • Trnoki koma
    5.05
  • StephenKing
    Melyik patch van fenn?
  • Trnoki koma
    az írja ki hogy "a program leállt ezért elnézését kérjük" már az újratelepítéstől kezdve minden tpróbáltam de seemi eredménye...
  • zaki
    nekem működött, de ne mhasználom, csak kipróbáltam... lehet, hogy egy újabb peccset is fel kell tenni az adatbázisfrissításhez, nem vágom...
  • StephenKing
    Milyen hibát ír ki? Ha végképp nem boldogulsz próbáld újra installálni a játékot hátha segít.
  • onlybarca

egyetértek.
  • franco
    tökmindegy, egy c.ronaldo-kaka duóval a csapat győzelemre van ítélve
  • Trnoki koma
    nektek működik azokkal a file-kal a game ami az új igazolásokat tartalmazza?Nekem sajna NEM és nem tudom az okát.
  • onlybarca
    egyelőre jol nomja de ha nincs más ott van még gila meg vieri
  • Kanál
    meg hi
  • Kanál
    Inzaghi? fosszar vedd meg waltnert sokkal jobb pléják is vannak nála
  • onlybarca
    Hello all!
    Kezdtem egyet a milannal. A barátságos meccseket egy kupával kezdtuk és a kupadöntőben a Chelseat vertük 1-0 ra. Utána elmentem szabadságra. Eközben a barátságos meccseken elég siralmas volt a csapat. A szabadságrol visszatérve a Chelsea ajánlata fogadott: Shevchenkot vinné 45.5 m€-ért. Ezt elfogadtam. Ebből a pénzbol került a csapathoz: C.Ronaldo (18.75m€); Sneijder(9.75m€) és Podolski(15m€). Igy néz ki a kezdőcsapat:
    DIDA-Jankulowski;Nesta;Stam;Kaladze-C.ROnaldo;Sneijder;Kaká;Pirlo-Inzaghi;Podolski.
    Jah és berlusconi megvette Valerónt.
  • Trnoki koma
    halihó managerek
  • báttyó02
    jónapot

köbenhavnbol átmentem manchester citybe,mert hivtak szal most ott probálok szrencsét

keret eléggé átalakult majd nyomok szkrínt
  • StephenKing
    Fejelést állítottam még be meg beraktam még egy fölény/támadás-t majd este beteszem most még munka van. Variálj rajta bátran és mindenekelött vegyél fel jó edzőket.
  • MainDuck
    StephenKing:A támadókéval mit csináltál? Esetlegesen egy képernyőprintet tudnál?
  • MainDuck
    Sziatok!

A nyílak zöldek de mintha a tulajdonságok nem nőnének, de lehet csak rosszul emlékszem most csináltam magamnak képernyőprintet.
  • Sysfox
    Remélem ez beválik. Érdekes, nálam a fizikai tulajdonságok fejlődnek, a mentálisak és a technikaiak szinte mindig csak lefelé mennek (egy-két kivételtől eltekintve). Most igazoltam jó edzőket is pedig.
  • Sysfox
    Biztos, hogy nem volt hiábavaló! Én is kipróbálom majd, de bajnokság közben nem akarom hirtelen megváltoztatni.
  • Sysfox
    Helló!
  • StephenKing
    Azért nálam sem fenékig tejföl vannak azért piros nyilak is csak sokkal kevesebb mint a saját magam kreált edzéstervvel.
  • gabber_saviola
    nahvégre akkor nem volt felesleges belinkelnem
  • Grenzjager
    vmi nem úgy müxik a gépen ahogy kéne, ...má' megint hogy az a...
    drága FM2005 meg üzenget nekem és nem pedig szépen bejön, hogy tovább tűrjem a Palermómmal a bajnokságot
  • gabber_saviola
    csokiall
  • Sysfox
    Hali!
  • GanXstaZoleeWrk
    joreggelt managerz
  • Sysfox
    Minek bebizonyítani, ami nyilvánvaló? (Az abszolút optimista...)
  • Grenzjager
    bizonyítsd be... (hehh...az abszolút pesszimista )

• Sysfox
    Tényleg? Akkor lehet én is kipróbálom...Nálam inkább többségben vannak a piros nyilak.
  • Sysfox
    Jó reggelt managerz!
  • Jagi
    Hali! hogy lehet "custom teamet" csinálni? (Átírom az adatbázist vagy ilyesmi? De hogy?)
  • StephenKing
    Jó reggelt!
    Felraktam Gabber edzésterveit egész jól beváltak csak a támadókén kellett egy kicsit módosítani. Mostmár tele vagyok zöld nyilakkal
  • Tono34
    Reggelt!
  • szanics
    csoki yo8
  • gabber_saviola
    csokiall yo8
  • gabber_saviola
  • szanics
    Csoki Toni.. őőőőő... Káráccsoló, elnézést :P