Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
te voltál a hülye már bocsi

életemben egy darab dícséretet nem osztottam ki és milyen kurva jól megvagyok...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

4 csatár? o:

BUDA > miskolc.

fernando torres
jó kis csatársor....

asfa
nah elkezdõdött a bajnokság

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
😄DDDD

asfa
kösz hogy szoltal 😄DDD

zaki
mondtam 😄

asfa
ja meg luque most adták el gallast totti az atletico madridba ment kurva erõs lett mindenki

fernando torres
huu gecó kaka,torres??
jó lenne ha jönnének hozzám is

asfa
naja megvan podolski jeee

asfa
sovány vigasz mindegy erõsitek mert jön podolski remélem már tárgyalunk

nagy meccs lehetett,ez vígasztaljon

20227!

asfa
ohh.....hogy....<#mf3><#mf3><#mf3><#falbav><#falbav>

McFrost
igen sajnos...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

dícsérted sokat?

20227!

lehet hogy inkább a dícséret volt eltúlozva és ettõl szált úgy el magától? igazad lehet...

20227!

McFrost
én ugyanígy jártam Downingal! Totál ugyanígy, szerencsére sikerült eladnom....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

és akkor ezek után ezt sikerült most összehoznom a rangadón a Herevere ellen:

20227!

BlueMaster
Ja, a dícséretet sem kell túlzásba vinni asszem erre Te is ráfaragtál Mexikóba vagy rosszul emléxem? <#nemtudom> <#conf>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

én basztam el hogy egyszer figyelmeztettem?! ugye ezt te sem gondolod komolyan????

20227!

sztem is úgy van ahogy Zaki mondja,most megegyeztem vele hogy átadólistára kerül,pedig a csapatom egyik kulcsfigurája :-((

20227!

McFrost
Te baxtad el, mert aki nem tud letelepedni, az késõbb 3-4-5 hónap múlva letud majd, egyszer elég megdícsérni évente!

BlueMaster
Még jó, hogy kéne Te is fizetsz ha valakivel idõ elõtt bontasz...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

BlueMaster
Eddig oké, hogy marad, de ez után vajon majd, hogy teljesít vagy megpróbálsz szabadulni tõle?

zaki
<#eplus2> hát, irl ilyenkor szerintem a játékosnak kell fizetnie a klubnak, ha fel akarja botani a szerzõdését, mint pl Ortega a Fenerbahcenél

és jött a válasz:

20227!

asfa
óó télleg baszki<#boxer><#banplz><#banplz><#banplz>

hát még nekem se :-(((
most kíváncsian várom hogy fel tudja vajon bontani az 5 éves szerzõdését???

20227!

zaki
grat, de még van egy visszavágó <#ravasz1>

BlueMaster
Nem semmi nekem ilyen még nem volt...

szasz!

20227!

asfa
hy

asfa
na szuperkupa döntõ megvan jol kezdõdik az év

zaki
hi, 123 ú jüzenet

Hát akkor kapd be te kis köccsög,menj anyádba!
De mérges vagyok erre a kis buzira<#violent><#violent><#boxer><#boxer><#kocsog><#falbav><#falbav>

20227!

Ez a Piszkulicsi a föld legnagyobb barma! Kezdõdött azzal hogy nem bír letelepdni a környéken.Mondom oké,játszik 1-2 meccset aztán majd hozzászokik a légkörhöz.Játszott is ,de még hogy! Csupa 8-9-10-es osztályzat! Na,gondoltam akkor megdícsérem,és persze õ örömmel vette ezt! Megint a köv meccs után megdícsérem mert,egy istenként száguld a pályán,erre õ vissaszól elõszõr meccs közben egy gólpassz után,odarohanva hozzám "én megtettem a magamét".
Mondom oké,megint megdícsérem ha már ilyen jó fej lett,erre mit mond a barom???
Hogy én ne dícsérgessem annyit mert még felfigyel rá a média,és õ ezt nem akarja!
Oké,rendben akkor nem dícsérlek tovább,gondoltam magamban,sõt mivel elkésett az edzésrõl figyelmezetem õt! Erre jött ez:

20227!

szevasztok!

20227!

McFrost
na a házimunka után folytatom én is, megpróbálok elkerülni a kiesõ helyrõl...

saviola83
Kiestem én is a spanypl kupából.De peches volt a sorsolás.Nem is az hogy a malagával játszottam mert az még elfogadható.Az elsõ meccsen otthon játszottam de a brazilok meg pár EU-n kívüli válogatottnál volt.Én nem is tudtam róla fele csapat meg fáradt volt.szóval sok b csapatost játszattam.Ki is kaptam 2-0 ra otthon.Na mondom majd a visszavágón.Közben a bajnokságban nyertem albacetén 4-1-re.Jött a malaga ellen a visszavágó.De ekkor észrevettem hogy hétvégén a reallal játszok otthon szuperrangadót.Na mondom faxa.Így inkább pihentettem a sztárokat és a második vonalat játszattam.Pechemre még lastuvka is lesérült õ sem védhetett a malacka ellen.Valdes sikeresen bepotyázott2 gól pedig vezettem is.Na mindegy 3-1 re kikaptam.Nem baj még ott a bajnokság meg a BL(igaz itt a juve az ellenfél.)

franco
www.thedugout.net-en nézz körül

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

fernando torres
õ sem rossz átl.tel -ben veri ronaldinho-t

KeKKSZike
Tudnátok mondani egy címet, ahonnan gyorsan lejön a 5.05 Patch? Mert én csak nagyon lassút találtam! Köszi!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

fsgh
hello

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

BlueMaster
A klub történetében elsõ ízben kupadöntõs! <#vigyor>

McFrost
😄DD emléxem!

Sysfox
Te kötsög! <#eplus2>
Ez pojén vót! Nem emlékszel?
"Megmondanád mi köze van a Chievonak a Pápához?"

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

fernando torres
basszus kiestem a spanyol kupából
negyeddöntõ
1. meccs Barca 2-1 Valencia
2. meccs Valen 1-0 Barca

fernando torres
hali

BlueMaster
Hali mindenkinek!

KeKKSZike
Tudnátok mondani egy címet, ahonnan gyorsan lejön a 5.05 Patch? Mert én csak nagyon lassút találtam! Köszi!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12