145
helphelphelp
-
Dave77 #25 TV OUT -> összekötve a televízió INPUTjával?
A tévé csatornáját oda állítottad ahova a bemenetet kötötted (INPUT)? -
MeMs #24 de mindig elbaszodik a képernyőm.
Az kéne hogy ismertethetném fel a géppel a tv-t -
#23 De lentebb írtam hogy töltsd le a tvtool nevezetű progit. Azzal könnyebb lesz -
#22 Figyi:
Nem akarlak megsérteni de ha ennyire nem találod fel magad akkor szerintem kár erőltetni -
MeMs #21 képet nem tudok kivinni thát a kérdés hogy lehet mit csináljak.pl.:kösd öszze,inditsd el a .... -
#20 Lemaradt a drivere szerintem mert nekem ugyan 5600-om van de a Cd-n külön van hozzá a drivere különben nem ismeri fel. Mondjuk az enyém in\out-os -
#19 Tvtool ezzel próbálkozz -
Dave77 #18 mit nem ismer fel? -
#17 Jaja a kártyához szokták adni és általában S-Videó a kimenet/bemenet -
Dave77 #16 TV OUT = TV KIMENET Befelé nem jön jel, csak kifelé. -
MeMs #15 nem tom a képet kivinni -
#14 nem szeretnék kötöszködni, de ennek a mondatnak nincs értelme, kérdezz érthetően! -
MeMs #13 illetve a képet kivinni mert nem ismeri fel a gép -
MeMs #12 hogy lehet mert összekötöttem csak nem tudom agépen behozni -
Dave77 #11 Egy speciális kábellel. A kártyához szerintem kellett hogy kapjál, ha meg nem, kérdezd meg egy üzletben. -
MeMs #10 nekem csak tv-outom van -
MeMs #9 de hogy kell használni azt hogy gépen lévő programot lássam a tv-n
-
Dave77 #8 Én egy sima TV-kártyát használok. Koax bemenet, a kábeltévét csak be kell "dugni" mint a tévébe... Adtak hozzá egy átalakítót amivel a vidót is tudom nézni a gépen. Grafikus kártya nem tudom, hogy alapból képese rá... -
#7 Figyi!
Ha:
-van a videokártyán bemenet, akkor tudsz tv-t nézni a számítógépen
-van kimenet, tudod a monitor képét tévén nézni -
MeMs #6 ja de akkor a másikat hogy adást tv-re kivinni -
#5 Az 5200 fx-en szerintem azon csak kimenet van. A Tv adást nem tudod behozni rajta -
MeMs #4 min? -
#3 Azon van tv bemenet? -
MeMs #2 fx5200 bocs -
MeMs #1 Csa hogy lehet használni geforce fy 5200 sem van,ugy hogy ami a gépen van az a tv-n is látszódjon meg a video jeleket behozni hogy lehessen tv-t nézni