Tv out

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
Létezik, hogy egy kártyán nem engedélyezett a Clone funkció a tv-kimenetre?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

efter
ijenkor kivánja a gép hogy egy kicsit megrugdosd!! és máris jól fog müködni,vagy neeeemm??

ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)

semo1
Most megy az xp.TvTool átvált tv-re a monitort átrakja 800*600-ra. De a tv-n nincs kép.Olyan mintha meghalt volna tv kimenet nem?

semo1
Most megy az xp.TvTool átvált tv-re a monitort átrakja 800*600-ra. De a tv-n nincs kép.Olyan mintha meghalt volna tv kimenet nem?

semo1
ace mega codec volt fenn.Most már divXpro és müködik.

NeoMaN
divx g400-at használsz? a feliratozo progi tulajdonságaiban megtalálod a flip opciót...

semo1
Beszarás. A fasszopó Windows media player fejjel lefelé játsza le a filmeket.

semo1
HELP!!

semo1
Format c

semo1
Történt már valakivel,hogy a TVTOOL (kapcsolás TV-re) Kilõtte az XP-t. Nincs kép csak csökkentett módban

De hogy csatra tenni
Taranov
MeMs:

Egyrészt volt már ilyen topik, másrészt nem fogalmazod meg rendesen, hogy mit akarsz, de értjük, a tv-n akarod látni a számítógép monitorján látható képet.
Erre a megoldást többen is leírták.

Egyébként a VGA-hoz kellett kapjál egy olyan kis könyvecskét, amira az van írva, hogy User's Manual. Na, abba le van írva minden.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

pedestrian
Mi ez az egész? Valami vicc?

Gregorius
Figyu!: Kikapcsolod a gépet és a TV-t, hogy ne b*sz el egyiket sem! Bedugod a kábelt a gépba, a másik végét a TV képbemenetébe. Ha nem ismeri fel a TV, hogy új jelet kap az input csatornán, vagyis nem vált oda automatikusan, akkor neked kell odarakni, arra a csatornára. A legegyszerûbb, ha mondjuk a videomagnó helyére dugod be, vagy valami ilyesmi, mert akkor az már be van állítva, tudod, hogy hol keresd.
Ha nincs jel, akkor a háttére jobb-klikk, -> tulajdonságok -> beállítások -> duplaklikk a másodlagos monitorra, hogy engedélyezd!
Ha így se megy, akkor csákány + ásó!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

O0D:
LOL.
ld: hardware forum

Hajrá Dózsa György!

miért
Miért nem megy???
Ráduktam a tv-t a gépre.
Elinditottam a programot de semmi
Igen! Tudod a távirányítón van egy gomb, amivel kiválaszthatod az INPUT-ot. No azt jelöld ki, amin a sz.gép van!

aha thát keresnem kella tv-n a jelet
letöltöttem, feltettem, akkor összekötöm a tv-t és akkor program elindit és behozza a képet a tv???
TV OUT -> összekötve a televízió INPUTjával?
A tévé csatornáját oda állítottad ahova a bemenetet kötötted (INPUT)?

de mindig elbaszodik a képernyõm.
Az kéne hogy ismertethetném fel a géppel a tv-t
Fefe
De lentebb írtam hogy töltsd le a tvtool nevezetû progit. Azzal könnyebb lesz

Fefe
Figyi:

Nem akarlak megsérteni de ha ennyire nem találod fel magad akkor szerintem kár erõltetni

képet nem tudok kivinni thát a kérdés hogy lehet mit csináljak.pl.:kösd öszze,inditsd el a ....
Fefe
Lemaradt a drivere szerintem mert nekem ugyan 5600-om van de a Cd-n külön van hozzá a drivere különben nem ismeri fel. Mondjuk az enyém in\out-os

Fefe
mit nem ismer fel?

Fefe
Jaja a kártyához szokták adni és általában S-Videó a kimenet/bemenet

TV OUT = TV KIMENET Befelé nem jön jel, csak kifelé.

nem tom a képet kivinni
Balo
nem szeretnék kötöszködni, de ennek a mondatnak nincs értelme, kérdezz érthetõen!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

illetve a képet kivinni mert nem ismeri fel a gép
hogy lehet mert összekötöttem csak nem tudom agépen behozni
Egy speciális kábellel. A kártyához szerintem kellett hogy kapjál, ha meg nem, kérdezd meg egy üzletben.

nekem csak tv-outom van
de hogy kell használni azt hogy gépen lévõ programot lássam a tv-n
Én egy sima TV-kártyát használok. Koax bemenet, a kábeltévét csak be kell "dugni" mint a tévébe... Adtak hozzá egy átalakítót amivel a vidót is tudom nézni a gépen. Grafikus kártya nem tudom, hogy alapból képese rá...

Balo
Figyi!
Ha:
-van a videokártyán bemenet, akkor tudsz tv-t nézni a számítógépen
-van kimenet, tudod a monitor képét tévén nézni

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

ja de akkor a másikat hogy adást tv-re kivinni
Fefe
Az 5200 fx-en szerintem azon csak kimenet van. A Tv adást nem tudod behozni rajta

min?
Fefe
Azon van tv bemenet?

fx5200 bocs
Csa hogy lehet használni geforce fy 5200 sem van,ugy hogy ami a gépen van az a tv-n is látszódjon meg a video jeleket behozni hogy lehessen tv-t nézni
← ElőzőOldal 3 / 3