145
helphelphelp
-
Borg #65 A problema az átalakítótokkal van, ami a TV SCART dugójára átalakítja az S-VIDEO kimenetet.
A probléma kb annyi, hogy míg az s-videon külön éren megy a színjel, addig a compositon rá van keverve. Mivel a gagyi átalakító az s-video csatitól is kompozit jelet vár (rosszul van rákötve a SCART lábaira), szarik a színjel éren érkező jelekre. Ezt át kell valahogy forrasztani benne, nézz utána neten, szvsz számtalan helyen le van irva már, hogy mit-hogyan. -
crimson #64 hali! van egy ATI rage fury pro karim kompozit es s-video kimenettel es a problemam az, hogy az s-video kimeneten fekete-feheren jelenik meg a kep a tvn. compoziton viszont szep szines. haverom radeon 9200 ese is ugyanezt produkalja csak neki nincs rajt compozit.
ha valaki tudja mitol van es mi ra a megoldas answer me pls!
thx!!!!! -
#63 Nekem is volt ilyen problémám.
Nekem, ezt kellet csinálni.
1 az asztalon jobb egérgomb katt
2 tulajdonságok
3 beállítások
4 speciális gomb
5 aztán katt a Geforce Ti4200 fülre
6 nekem ball oldalon kijön egy menü, keresd meg az ÁTFEDÉS SZÍNBEÁLLÍTÁSA és katt
7 itt a teljes képernyős eszközt állítsd át, hogy a másodlagos kijelző legyen alkalmazva.
Nekem ha így van beállítva a dolog minden tökéletesen működik.
A monitoron akár tovább lehet dolgozni, addig a tv-én lehet nézni a filmet teljes képernyőn.
Remélem segítettem.
-
zero_cool51 #62 Szintugy nekem is az a gondom, mint Vicsys nek. az aztal ikonok minden megy, csak ha videót játszok, a fekete képernyő látszik. Mi lehet a gond?
A videokarim: Inno3d Geforce Ti4200, a TV pedig LG. -
Vicsys #61 Háát kipróbáltam több lejátszó prg-ot is de a jelenség UGYANAZ!!!
Szerintem vmi overlay gond van?!
Egyébként már újratelepítettem a drivert is...
Más ötlet?? -
#60 :DDDDD -
#59 -
#58 PowerDVD-t próbáld ki :) -
Vicsys #57 Hali!
A GF4MX440(128) tvout-os kártyámnak CSAK a dvd lejátszáskor nincs képe a tv-n...Egyébként az asztal+az ikonok lázszanak...
Mit csináljak vele??!!
(XP,Windvd,ill. BSplayer)
VIC -
#56 friss drivert tegyél fel, és kapcsold be az overscan gombot. bár ez kb fél éve ujra elérhető az ati driverekben.
ati kártyák 60hz el küldik a jelet a tv re. a tvd meg vagy 50hz el fogadja vagy ha támogatja akkor 60 al. nem fáradhat jobban a szemed. a 100hz es tv is belső modositás után csinál duplázott frekvenciát. -
#55 ha nem a legocsób LE mx szériát választod akkor igen.
ha csak tv nézésre kell radeon 9000 9200 vagy geforce4mx, de ezek közül sem az agyonbutitottak, ugyanis itt már ezeken a pár forintos dolgokon is spórolnak, ha meg komolyabb kártyát akarsz akkor azokon mind van 2 monitor támogatás, ami lehetővé teszi azt amire neked szükséged van. -
#54 Az lenne a problémám, hogy amennyiben kiküldöm a TV-re (Panasonic TX-29PS2P)a videójelet, egy Radeon 9500@970 segitségével, nem tudom beállítani teljes képernyóre a képet. Hiába húzom szét vertikális irányban mintha egy keret lenne (főleg alul) és egyébkén is ha nem lenne ott az a bizonyos ''keret'' hamarabb elérném a képszéthúzás maximumát mármint amit a szofver enged minthogy széttudnám húznui telejes képernyősre a képet. Hát ez egy kicsit zavaros volt, de remélem érthető Ha pedik a beállítsoknál a Teljes Képernyős Megjelenítést választom, ebben az estben, már teljes képernyős lesz a kép, viszont túllog vertikális és horizontális irányban is egyaránt
A másik problémám pedig az, hogy azt vettem észre, hogy amennyiben számítógépről játszom a filmet és TV-n nézem akkor sokkal jobban és hamarabb elfárad a szemem mintha csak egyszerűen TV-t nézek. Ez számomra arra enged következtetni, hogy amennyiben a számítógépről jön videójel a TV-re kevesebb a képfrissítési gyakoriság, viszont ezt nem tudom hol és hogyan tudnám ellenőrizni és szabályozni.
Nincs avalamilyen segédprogi az ATI kártyákhoz is mint pl. az nVIDIA kártyákhoz a TVTOOL?
A jótanácsokat előre is várom ill. koszönöm!
-
Styrex #53 Ha le akarom cserélni a kártyát akkor milyet vegyek, hogy legye biztos ilyen "twinwiev támogatása"? Az újabbak már mind tudják ezt? -
#52 g2 vel ez nem fog menni nincs twinwiev támogatása -
Styrex #51 Lehet, hogy ezek a kártyák nem tudják ezt? -
Styrex #50 Sziasztok! Van egy Geforce2 Ti 64MB -os videókártyám. Az lenne a kérdésem: szerintetek ennek a kártyának tudnia kellene azt a lehetőséget, hogy pl. TVTol-al filmet küdök a TV-re a monitoron meg dolgozom? Tudom, hogy van ilyen lehetőség mert a TVTool-on a View fülön látom a klón mezőket de csak szürkén, tehát kiválasztani nem lehet. Ugyanez a helyzet a Windows képernyőbeállításoknál is, alapból nem látja a TV-t pedig be van dugva a kártyába és tudom is használni, de csak úgy, hogy a képet küldöm a TV-re a monitor pedig elsötétül, készenléti módba kerül. Kérdésem, hogy ez a kártya hibája-e vagy nem? -
#49 vazzeg,ha megnézed a laptop hátulján vanb e tv csati akkor van tv kimenet,ha nincs csati akkor fullmindeggy hogy hánymegás!!de 1mb os videokarit tuti hogy nem áldottak meg tv kimenettel!!! -
#48 és 1mb-s nek? -
#47 hát ha van rajta kimenet akkor van, de lehet -
#46 lenne egy kérdésem
laptopba 4mb-os video kártyánnak lehet tv kimenete? -
#45 Létezik, hogy egy kártyán nem engedélyezett a Clone funkció a tv-kimenetre? -
#44 ijenkor kivánja a gép hogy egy kicsit megrugdosd!! és máris jól fog müködni,vagy neeeemm?? -
#43 Most megy az xp.TvTool átvált tv-re a monitort átrakja 800*600-ra. De a tv-n nincs kép.Olyan mintha meghalt volna tv kimenet nem? -
#42 Most megy az xp.TvTool átvált tv-re a monitort átrakja 800*600-ra. De a tv-n nincs kép.Olyan mintha meghalt volna tv kimenet nem? -
#41 ace mega codec volt fenn.Most már divXpro és müködik. -
#40 divx g400-at használsz? a feliratozo progi tulajdonságaiban megtalálod a flip opciót... -
#39 Beszarás. A fasszopó Windows media player fejjel lefelé játsza le a filmeket. -
#38 HELP!!
-
#37 Format c
Most megy az xp.TvTool átvált tv-re a monitort átrakja 800*600-ra. De a tv-n nincs kép.Olyan mintha meghalt volna tv kimenet nem?
-
#36 Történt már valakivel,hogy a TVTOOL (kapcsolás TV-re) Kilőtte az XP-t. Nincs kép csak csökkentett módban -
MeMs #35 De hogy csatra tenni -
#34 MeMs:
Egyrészt volt már ilyen topik, másrészt nem fogalmazod meg rendesen, hogy mit akarsz, de értjük, a tv-n akarod látni a számítógép monitorján látható képet.
Erre a megoldást többen is leírták.
Egyébként a VGA-hoz kellett kapjál egy olyan kis könyvecskét, amira az van írva, hogy User's Manual. Na, abba le van írva minden. -
#33 Mi ez az egész? Valami vicc? -
#32 Figyu!: Kikapcsolod a gépet és a TV-t, hogy ne b*sz el egyiket sem! Bedugod a kábelt a gépba, a másik végét a TV képbemenetébe. Ha nem ismeri fel a TV, hogy új jelet kap az input csatornán, vagyis nem vált oda automatikusan, akkor neked kell odarakni, arra a csatornára. A legegyszerűbb, ha mondjuk a videomagnó helyére dugod be, vagy valami ilyesmi, mert akkor az már be van állítva, tudod, hogy hol keresd.
Ha nincs jel, akkor a háttére jobb-klikk, -> tulajdonságok -> beállítások -> duplaklikk a másodlagos monitorra, hogy engedélyezd!
Ha így se megy, akkor csákány + ásó! -
#31 LOL.
ld: hardware forum -
MeMs #30 miért
-
MeMs #29 Miért nem megy???
Ráduktam a tv-t a gépre.
Elinditottam a programot de semmi -
Dave77 #28 Igen! Tudod a távirányítón van egy gomb, amivel kiválaszthatod az INPUT-ot. No azt jelöld ki, amin a sz.gép van! -
MeMs #27 aha thát keresnem kella tv-n a jelet -
MeMs #26 letöltöttem, feltettem, akkor összekötöm a tv-t és akkor program elindit és behozza a képet a tv???