Horror Eloben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos biztos vagyok benne, hogy vannak ilyenek, mert ismerem a magyar viszonyokat. Csak azt nem értem, hogy miért beszélte le a több gyógyszerről, hiszen akkor azt is ellophatta volna.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.07.09. 14:34:29
imo :) science fiction is science fact
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.09. 13:57:01
- Még ez is sok
-Hát igen, lehet ha így tetszik gondolni...-és már javította is a pappírt- betegnek kuss volt..
Beszédeleg egy idősebb orvos xy úr maga hány hónapja is van bent nálunk. Kérem alázatosan 5. hahahaha régen éveket is vártak egy-egy csípőműtétre de majd előrehozom. Saját szememmel láttam meghalni. Elfertőződött a sebe...
Nővér nélkül ugye nincs orvos. Alig találtak munkaerőt. Gondolhatjátok. Fizetés szinte nulla, de ha akarta leugatta még a Szendrői professzort is. Mellesleg ő volt ott a kórházigazgató. Azt hiszem tavaly volt az év orvosa. De volt többször is. Nagyon ügyesen műt. Egy héten minimum 3 szor viszik helikopterrel Ausztriába. a Csicska IQ 2-es nővér meg beugat neki. Hajrá magyarok!
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.09. 13:52:36
Sokat nem tudott dolgozni mert elsö nap megféjdult a dereka de hordta a csokit meg a cigit szal a morálnak jót tett😄
V9ykn8_TZL0
jó esteben nem kell leszállni, ki lehet várni a mentõt a buszon ülve (mármint a többi utasnak)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
oszt.társam mesélte ma:
Jött reggel a távolsági buszon suliba, mikor 1 lány hirtelen összeesett a buszon. SENKI oda nem ment volna megnézni él-e még avagy meghalt. Mire az illetõ oda tudott menni hogy legalább táskát a feje alá tegyen már 2 megûlló elment. a 3. nál nagynehezen sikerült megállásra bírni a buszssofõrt hogy kitegyék az öntudtatlan lányt v.hol. 2 srác felkapta levitte... DE a buszos meg elindult úgy, hogy a csaj és a 2 srác cuccai a buszon maradtak...
no comment :/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejébõl!
War. War never changes.
...de errõl csak az jut eszembe, hogy cigány... ugye azért hívjuk õket cigányoknak, mert van vmi alapja...(na meg a bõrszín😊
(tisztelet a kivételnek)
lényeg, hogy milyen bunkók voltak az emberek.
más: amikor reggel mentem metrón, szál fel a 16-dioptriás szemüvegével a csávó, elkezd ordibálni, hogy helyet helyet, adjanak neki helyet, hogy beférjen a metróba (senki nincs mellette, méteres körzeten belül, tényleg jó szar lehet a látása) erre suliból odamegy egy 4.es gyerek, és megfogja a karját, hogy segítsen neki bejutni, az meg elkezd kiabálni vele, hogy mi a faszt képzel, mit rángatja, és akkor a gyerek kér bocsánatot, az meg továbbra is ordítja, hogy meg van bocsájtva, és magában morog tovább....
na ilyenkor olyan kurva ideges lettem, hogy másodperceken múlótt, hogy nem rugtam ki a metróból, be a sínek közé..
๏̯͡๏﴿
Te biztosan felszeded a szemetet, ami a lábad elé kerül.
๏̯͡๏﴿
Ez az egész ugyanaz, mint a "régen de jó volt nekünk", "ezek a mai fiatalok", meg a "bezzeg a szomszéd gyerek" kezdetû népi szólamok. Egy nagy baromság az egész. De ez most teljesen off volt.
Hogy a témához is hozzászóljak:
Elkeserítõ, hogy vannak bunkó emberek, és tényleg nem szép dolog, ami történt. A bunkó csávót meg aki kiröhögött, a haverjaid helyében ott helyben agyonvertem volna.
Ami még elkeserítõbb az az, hogy a segítségre nem válaszolnak megfelelõen az emberek. Volt hogy majd leharapta valaki a fejem, mert segíteni akartam. Egy köszönömöt is egyre nehezebben ejtenek meg az emberek. Általában tetézi a bajt a szakemberek késõbbi "miért nem csináltad ezt - miért nem csináltad azt" játéka. Gondolok itt különösképpen a rendõrökre, akik leugatásban messze maguk mögött hagyják az összes többit. Ezek után az ember néha már nem is mer segíteni.
Különösképp idegesítõ egyének még a "mentsük meg az esõerdõt" és a "mentsük meg az afrikai éhezõket" típusú emberek, ha teljesen érzéketlenek a saját környezetükkel szemben (mondom: ha).
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Tegnapelõtt 10 perc után miután hazaértem, akkora hóvihar tört ki amekkorát életembe nem láttam de még nem is gondoltam volna. És csak néztem kifele. Gondolkoztam és képzelegtem arról mit élhet át most néhány ember... Sephi ez tényleg elég szörnyû amit leírtál.
Magyarországon az utcai lopások, erõszakos cselekedetek annyira megsokasodtak, hogy szinte senki nem akarja megkockáztatni azt hogy segítsen, mert vagy õ kerül bajba, bagy még õt büntetik meg. És kicsit átviszem a topicot más irányba de ez is ehez a címhez tartozik.
Annyira sok a lehúzás a budapesti utcákon, és annyira kevés a segítõ ember amennyire nem is gondolna az ember otthon. Tapasztalat...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Úgy az egész témához érdemben semmit sem tudtál hozzászólni. Sephy barátunk leírta egy igen rossz éléményét. Amihez mindenki hozzátette azt, amivel megértetheti a topic olvasóival, hogy hogyan lehetne az ilyen helyzetekre megoldást találni, vagy leírta a saját esetét. Ellenben te álatlánossan a magyarságod szólod le!
Már megkérdezném, te nem vagy magyar v. magyar származású?
Üdv!
Egyébként valóban igaz, hogy szarunk a másikra... ez is annak a nemzeti összetartást kitörlõ szarságnak köszönhetõ, ami errefelé dúlt....
Most nem akarok politizálni, de ennyit ér a keleti blokk neveltetése. Nyugaton ilyen nem fordulhat elõ!
Ismerõsunk ment egy szaros trabival Hollandiába, és ugye a gép nem bírta az útat le is robbant. Szinte az elsõ holland csávó megállt egy bálnamercivel segíteni egy trabantosnak!
Itt keleten, max ledudálnak.
-the invisible-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Nem tort el halistennek 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyebkent gipszben a kezem 15 napig. Kiderult hogy porc toresem (lehet nem ejtettem ki helyesen magyar orvosi szaknyelven) lett a tegnap este.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha az ember nem teljesen biztos a dolgában, akkor ilyen helyzetben jobb nem piszkálódni.