36
  • Darth Sith
    én is wint hazsnálok és nagyon jól megvok vele. lehet rajta programozni, htm;php;java stb.. -zni, netelni, game minden. nem tóm mér jó annyira hogy mindenki linux -ozik. használtam azt is de csak szarakodni kellett vele. abba meg nem halok bele hogy hetente egyszer felrakok egy patchet ami mondjuk kemény 2perc... a virus scan meg lemegy hamar. nem tóm mér kell ezzel ennyit szarakodni..
  • Alien_AM
    "Winpc a lamereknek akik máshoz nem értenek!!!!"

Ehh na en meg ettol hányok, az ijen 8 éves luserektol, es mibol gondolod hogy ha valaki wint hasznal az lamer? he?
  • Vik1984
    flame gyanús téma...
    amúgy linux4ever :-)
    De még nem kell senkit megölni, aki Windowsos.
  • [HUN]PAStheLoD
    hát végülis elég specifikus az a feladat amire win kell .. de ha nagyon akarják akkor tényleg eltüntethető a win
  • [HUN]PAStheLoD
    számvevőszék ajánlása ... beadvány .. mint az oviban .... csak szebb szavakkal!
  • mrzool
    "Amugy a szerint aki csinálta volna max 2-3 napi munka."

Én is ismerek néhány olcsójánost. De a tapasztalatok szerint érdemesebb normális céggel / emberrel szerződni, mert akkor biztos lehetsz benne, hogy azt és olyan határidőn belül kapod, amiben megegyeztetek.

A 80 ezer nagyon gyanús, 3 napi munka = 24 óra, ez csak 3300 forintos órabér, amiből még lehön az adó... A 3 napba beletartorik a specifikáció leadása és a beüzemelés, átadás is?
  • mrzool
    80 ezerért? Tényleg egyszerű honlap lehetett, ez kb. 5 órai munkabér a webdizájn piacon. Biztos, hogy te képben vagy az árakkal? 5 óra alatt még a szerződést és a a specifikációkat is nehezen lehet letárgyalni, nem hogy a kész webet átadni...
  • JZO
    "A szakemberek szerint a belföldi megbízások háromnegyedét közbeszerzési eljárás kiírása nélkül nyerték el a cégek. Az ORH szerint könnyen előfordulhat, hogy a beszerzésekkel megbízott munkatársak nem hogy a számítógépekkel, de még a törvényekkel sem tudnak mit kezdeni, gyakran nem értenek hozzájuk."

Tisztára mint Magyarhonban! :))) :((((

Nem is tudom, hogy röhögjek vagy sírjak. A közalkalmazottak nagy többsége nem ért ahhoz, amit csinál sajna. Vagy aki meg igen, az meg nincs döntési pozícióban, csak a fejét fogja a hülyeségek láttán.
  • Alien_AM
    "Aki már felnőtt a Unix/Linux/*BSD-k szintjére az úgyis valamelyiket a 3-ból használja...
    Csecsemőknek meg ott a "jégvirágos ablak" :))"

Lol ezt honnan veszed? Megis mit akarsz hasznalni egy bsd-én? beconf tuzfalnak aztan annyi. Es unix? Azt is beconf aztan eccer keccer hetente lekerdezed a mailt azt csa. A linux-ot azt megertem, maraggyunk anyiban hogy 50-50% a kliens arány.
    Es en linuxrol attertem win2k3-ra szerencsere meg idoben, es ha jol belemelyedsz a linuxba rajosz te is hogy egy nagy xar. Tudom most azt gondolod hogy win user poweres vagyok de nem igy van csak azt hasznalom ami jobb mint a masik. erted :)
  • Mice
    azért tod van a másik eset is. én pl. nem unixon hanem dos-on nőttem fel. a Me megjelenésének idején kezdtem el linuxokat próbálgatni, de jelentősen csak akkortájt tudtam átváltani linuxra amikor már meg volt az xp-m. szóval nálam pl. az volt meg előbb, nem pedig hozzávettem. viszont tény és való, h. a linuxomért senkinek nem kellett perkálnom. viszont előtte az xp is totál jól ellátta feladatát. 30k meg szerintem nem sok érte.
  • Mice
    hát a vírusokról mondjuk annyit, hogy egy 7es virusscan autoupdate-el szerintem elég jól el megy

az én winemet már mióta nem kellett megpiszkálni, igaz hogy egy jó ideje már keveset ülök előtte, de amikor még többet ültem előtte akkor se voltak ilyen gondjaim

dundi, tudod te milyen szép a lanka ? :)))
    jóvan lelövöm magam
  • Cat #2
    "aki csak használja a gépet, azt nem érdekli mi van mögötte"
    Csak beülsz a kocsiba, megnyomod a gázt, felpörög a motor és elindul az autó. Benyomod a távirányítót, áram alá kerül a tévé, többkilométernyi kábelen (vagy műholdon) eljut hozzád az adás, és te nézheted a tévéműsorokat. Bekapcsolod a rádiót, és máris szól a roxy vagy a danubius. Őszintén, ha Marikának meg kell irnia egy levelet a szövegszerkesztőjén, azt 15 éve irógépen tette, ma Windows oprendszeres gépen. Holnap lehet máson, de ez a lényegen nem változtat: a levelet meg kell irni. Ez ellustulás lenne? Tévedés, baj akkor van ha Marika néninek foglalkoznia kell mással is, és nem tud teljes erejével a munkájára koncentrálni.