Megtalálták az ózonpusztító molekulát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez csak egy hír fóruma... ott felül van egy olyan menüpont hogy fórum, kattintcs oda - egybõl megnyílik elõtted a világ

fantasztikus

Nagyon érdekes,szeretem olvasni eme,s hasonló híreket.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

[HUN]PAStheLoD
én úgytudtam hogy a politikusok böfögése és agyvizpárája

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Nem csak a címet olvastam el és nem mondtam, hogy qrva jó, csak belinkeltem egy másik hírt 😊

Tényleg az 😄 durva
Szegény NASA mennyi pénzt ölt bele, erre kiderült, hogy rossz szélességi körön végzett kutatást

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Darth Sith
hát egy picivel.. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Beszarás! Mérni, meg elõrejelezni már tudjuk az ózonpusztulást, de tenni ellene, azt minek...
Bár, igazuk is van, marha drága lenne tenni bármit is az ózonpajzs vékonyodása ellen, ráadásul emiatt komoly visszaesés mutatkozna a naptejeladásban is.

gondolom az még nem jutott eszébe senkinek, hogy azért a déli sarkot mutató kép van, mert ott már évtizedek ota vékonyodik az ozonpajzs, mig az északi felett csak az utóbbi idõben lett észrevehetõ...

És a kép alatt ott van, hogy ANTARKTISZ ... szóval nem értem mi a gond. Eh ...

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Nem értem hol a probléma, sehol nem írják, hogy a fotón az északi-sark lenne... Ott a méréseket végzö repülö van...

Davidka
A déli sark van rajta, csak Ökör kör egy ökör...

Evil
lol

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Szerinted mi? Ausztralia?