Megtalálták az ózonpusztító molekulát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez csak egy hír fóruma... ott felül van egy olyan menüpont hogy fórum, kattintcs oda - egybõl megnyílik elõtted a világ
fantasztikus
Nagyon érdekes,szeretem olvasni eme,s hasonló híreket.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
én úgytudtam hogy a politikusok böfögése és agyvizpárája
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nem csak a címet olvastam el és nem mondtam, hogy qrva jó, csak belinkeltem egy másik hírt 😊
Tényleg az 😄 durva
Szegény NASA mennyi pénzt ölt bele, erre kiderült, hogy rossz szélességi körön végzett kutatást
Szegény NASA mennyi pénzt ölt bele, erre kiderült, hogy rossz szélességi körön végzett kutatást
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Beszarás! Mérni, meg elõrejelezni már tudjuk az ózonpusztulást, de tenni ellene, azt minek...
Bár, igazuk is van, marha drága lenne tenni bármit is az ózonpajzs vékonyodása ellen, ráadásul emiatt komoly visszaesés mutatkozna a naptejeladásban is.
Bár, igazuk is van, marha drága lenne tenni bármit is az ózonpajzs vékonyodása ellen, ráadásul emiatt komoly visszaesés mutatkozna a naptejeladásban is.
gondolom az még nem jutott eszébe senkinek, hogy azért a déli sarkot mutató kép van, mert ott már évtizedek ota vékonyodik az ozonpajzs, mig az északi felett csak az utóbbi idõben lett észrevehetõ...
És a kép alatt ott van, hogy ANTARKTISZ ... szóval nem értem mi a gond. Eh ...
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Nem értem hol a probléma, sehol nem írják, hogy a fotón az északi-sark lenne... Ott a méréseket végzö repülö van...
lol
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Szerinted mi? Ausztralia?