47
-
Cat #47 ez csak egy hír fóruma... ott felül van egy olyan menüpont hogy fórum, kattintcs oda - egyből megnyílik előtted a világ -
Cat #45 fantasztikus -
Ben C #37 Nagyon érdekes,szeretem olvasni eme,s hasonló híreket. -
#35 én úgytudtam hogy a politikusok böfögése és agyvizpárája -
Marki.. #23 Nem csak a címet olvastam el és nem mondtam, hogy qrva jó, csak belinkeltem egy másik hírt :) -
Shadow_THH #18 Tényleg az :D durva
Szegény NASA mennyi pénzt ölt bele, erre kiderült, hogy rossz szélességi körön végzett kutatást -
Marki.. #16 Végre csökken az ózonréteg pusztulása -
#14 hát egy picivel.. :) -
Dömper Ármánd #11 Beszarás! Mérni, meg előrejelezni már tudjuk az ózonpusztulást, de tenni ellene, azt minek...
Bár, igazuk is van, marha drága lenne tenni bármit is az ózonpajzs vékonyodása ellen, ráadásul emiatt komoly visszaesés mutatkozna a naptejeladásban is. -
Cat #10 gondolom az még nem jutott eszébe senkinek, hogy azért a déli sarkot mutató kép van, mert ott már évtizedek ota vékonyodik az ozonpajzs, mig az északi felett csak az utóbbi időben lett észrevehető... -
bunny #8 És a kép alatt ott van, hogy ANTARKTISZ ... szóval nem értem mi a gond. Eh ... -
Wharyoo #7 Nem értem hol a probléma, sehol nem írják, hogy a fotón az északi-sark lenne... Ott a méréseket végzö repülö van... -
#6 A déli sark van rajta, csak Ökör kör egy ökör... -
#3 lol -
Pepito #2 Szerinted mi? Ausztralia?