14
  • [HUN]PAStheLoD
    #14
    hát ez igen fasza .. mikor axerné befizecc a dsl-re akkor elvileg ő nyujt neked 1 szolgáltatást olyan minőségb3n ahogy vállalja .. namármost ha le DDoS olnak és ledob a zaxer amihez egyébként nem sok joga lenne .. védjen meg .. tilcsa a dos oló ip-ket .. de ne dobjon le .. ugyanis az ilyenekkel nem nagyon jön össze a 99% -os rendelkezésreálláa
  • K.András
    #13
    De rohadt gusztustalan ez az axelero.Havi 15 ezerbe nem fér nekik bele ez az apro szivesség???Hát menjenek a...
  • gz8
    #11
    Mulder a 8-asban a számból vette ki a szót. Én sem fizetnék ilyesmiért egy árva petákot sem.
  • mittu
    #10
    Sodi
    "Helyes.
    De akkor szüntesség meg a szolgáltatást nem igénylők levelezésének automatikus vírusszűrését. Elég idegesítő, hogy egyetlen MyDoom sem jutott el hozzám annak dacára, hogy én nem igényeltem semmi féle védelmet!!"

    Nem egészen értelek. Én pl nem szeretném, ha megszüntetnék a kéretlen vírusos levelek kiszűrését. Nem tudom, miért probléma az, h szűrik az olyan káros tartalmú leveleket, ráadásul ingyen -azaz a szolgáltatásba/előfizetésbe építve-, melyek ártanak szinte minden felhasználónak? Ennek inkább örülni kéne...
    Mellesleg én se kértem, mégis kaptam pl MyDoomot, az axelerós címemre. Ha pedig kell, küddhetek:)
  • JZO
    #7
    meg ha akad egy program, ami hálózatot használ, könyörögni kellesz az Axeleronak, hogy engedélyezzék a portját?
  • SoDI---
    #4
    Helyes.
    De akkor szüntesség meg a szolgáltatást nem igénylők levelezésének automatikus vírusszűrését. Elég idegesítő, hogy egyetlen MyDoom sem jutott el hozzám annak dacára, hogy én nem igényeltem semmi féle védelmet!!
  • Cat #3
    szerintem okosak! ezt hivják innovációnak, kitalálnak uj dolgokat vagy legalábbis lekoppintják az amcsikról, mert ott már jóideje megvan ez. Semmi nem akadályozza meg, hogy a chello, interware, datanet stb. ugyanilyet bevezessen! Nem siránkozni kell, hanem dolgozni, szövetségeket kötni, ötleteket kitalálni és bereklámozni. Én abból a szempontból is örülök, hogy ha sokan előfizetnek ilyenekre (mert biztos fogják követni más ISPk is) akkor többezerrel kevesebb olyan gép lesz, ahonnan levélvirusok származhatnak, tehát ha a lámák/bénák KÖLTENEK a biztonságra, azzal az én életemet (meg persze a tiédet is) is megkönnyítik!
  • gz8
    #2
    Utóbbi :)

    Ebből is mekkora bevételük lesz!
  • Eiki
    #1
    Ez mit jelent a gyakorlatban, kapok egy szoftver, mintegy bérlem az havi 1000 forintért, vagy pedig szerver oldalról van ez megoldva?