22334
11330766891279474906.jpg
  • Krezga
    Nagyon szép ez a Stab!:D Asszem a váz magában 300 körül van, nemtom pontosan.
    Nagyon szívesen vennék egy ilyen vázat!(vagy egy cannondale gemini dh 2005-öt:D).
    Csak erre meg most nincs keretem:D Meg senkit sem tudok lehuzni hirtelen ennyi zsével:((, de majd lesz valahogy, ha más nem lesz veszek egy olcsóbb DH vázat, csak még nemtom, hogy milyent...
  • Mike
    ok :)
  • bld
    ebben teljesen igazad van de sajnos egyebet nem tudok mondani egy elnézést tudok kérni;)
  • Mike
    bld, azert valamit reagalhattal volna, ha mar fel oldalt irogatok neked
  • bld
    nem tom észrevetted-e de egy szmájli volt a mondat végén (:D így nézett ki)
    amúgy meg lehet h jobban jársz ebben az árkategóriában egy magellánnal mint egy konával én csak ezt próbáltam hangsúlyozni.
    itt debrecenben is trend stb volt a kona sokan vettek mert jól néz ki meg mert az a menő:) de mégsem oylan jó, azért városi (street) biciklizésre egy 80rugós scab legyen már elég egy 60-70kilós gyerek alá, érted.. na kb ezt akartam mondani
    a stab püedig valóban isten váz azért írtam ironikusan h az kevés, deelux kel, viccből:)
  • gordon 24
    Bocs de nem bírom!!!!
    A Kona vázai nagyon jók! Az első dolog se a Konának se a többi Mountit gyártó cégnek nincs félmillás váza. A Dh vázak 290000-450000 ig tartanak kb. Pl az amit belinkeltem Kona Stinky 16,5 XL 279900 Ft .Stinky Deelux 16,5 +DHX 5.0 319900 Ft . Konának ez a legjobb váza ez félmillió: Váz Kona 06 Stab Supreme+Agy S +DHX 5.0 499900 Ft

Ha ismered ezeket a dolgokat akkor nem értem miért irsz butaságot, ma ha megnézed a magyar bajnokságon indulók zömét nem sok alatt fogsz látni Stab Deelux-ot, Stinky-t és más gyártótól hasonlót viszont annál többet.

Ezeket a bringákat brutális Dh pályákra használják hatalmas ugratókra (néz meg egy WB pályát) magyaországon hol látsz ilyen pályákat, mert ha van olyan pálya ami nem max 10perc és összesen három nagyobb kő van rajta, akkor szólj mert azt megnézem. ilyet még a Mátrába se találsz. Márpedig ha ilyen pályák nincsenek akkor minnek 1200000ft-ért bicikli. Egyébként a törés nem csak a vázon múlik ha valaki bátor.de nincs mögötte tudás még egy Stab Deeluxot is el tud törni, mert attól hogy egy nagy DH monstrum attól még, nem lehet űlve lemenni vele egy DH pályán mint egyesek megteszik, és ha az ugrás után nem lerakod szépen ivre hanem lebasz..d akkor ezt nem fogja kibírni semmi, de még egy Crossmotor sem. Szóval gondold át ezt újra. Én egy Merev Bringával Dh-zom mo-n kb 3 éve nagyon sok helyen jártam (versenyeken indúltam: Miskolc, Köszeg Szilvásvárad, MátraFüred stb) és ezt egy Merev Magellan Polaris extreme tettem indultam Dual Slalom versenyen is, az pedig csak ugrató, és nem tört el nem csavarodott meg és semmi ilyen badarság, és azért egy Magellan az nem egy Kona.
  • gordon 24
    Miről beszélsz? Stab az egy igazi Dh-váz ha azt eltöröd fejen állva pörgök neked egy hétig.Egyébként a Stab deelux todod mennyibe kerül 1200000ft, nem az Alpokba vagyunk könyörgöm magyarországon a legmagassab hegy is csak egy domb minek ide egy olyan bringa amivel Wb-futamokat nyernek?

Szerintem a magyar DH-ra egy ilyen bőven elég és csak 510000ft:

• bld
    áá azgagyi delux alatt meg se állj:D
    amúgy nkem is rst villám van egy tök laap vmi nyolccentit ha mozog de városban használom kis ugrálásra nem dhra:Dazt bírja csak msot iszonyat mocskos és nem merem szétszedni tuti h elcseszem:) a boltban meg lehúznak vagy két rugóval egy iylen programért...
  • Danee
    volt egy RST telóm, 4 méteres ugratón ugy kettétört h majd kitörtem a nyakam :)
  • Krezga
    Én egy Kona Stab-ra gondoltam, az remélem elég jó.
  • Krezga
    Nah a galériámba raktam fel egy képet(ne várj tőle sokat, ez csak egy ideiglenes bike).
  • bld
    a konát jól nézd meg emrt az alsóbb ketegóriás (nem félmillás) vázik elég gagyik láttam már csavarodni meg törni párat krómolit is...
  • gordon 24
    Oké! Várom!!!
  • Krezga
    Még nincs, de majd holnap délután gyorsan csinálok egyet.(A mol kutra néha én is járok, csak nem a kávégéphez:D)
  • gordon 24
    Az szép jó messze van, jártam már arra sokat a munkám miatt. (Mol kútra a kávégéphez stb) Sopronba még nem bringáztam, de arra is sokat jártam, már . Nincs kép róla?
  • Krezga
    Szentgotthárdi vagyok, rendes DH pálya nincs a közelben, bár vonattal Kőszeg másfél óra, ami nem olyan vészes, meg ha jól tudom Sopronban is van vmilyen Dh pálya féle, az meg innen 2 óra. Kisebb hegyek vannak, pl nálunk is van Hármashatárhegy(itt tényleg három határ találkozik), néha itt szoktunk legurulni, meg burulni, de sajna most még csak egy freeride géppel nyomom.
  • gordon 24
    Te hol bringázol? Van hegy aközelben?
  • Krezga
    Hát irigyellek[de komolyan]. Nekem is össze kéne raknom vmi komolyabb gépet, mert a mostanin nem épp a legjobb cuccok vannak.(meg most tiszta sár is, mert képes voltam megnézni a nagy belvizeket közelröl, és már nem volt kedvem lemosni:D)
  • gordon 24
    Voltam igen!! Nagyon kemény terep, de jó.Ott pl már indultam versenyen is de estem egy k..a nagyot aztán igy nem sok értelme volt folytatni.
    Én Bp-én lakom ugyhogy Szabadsághegy, Jánoshegy, Hármashatárhegyen állatkodunk amikor lehet. A versenyzést már kb 2 éve abba hagytam és most csak hobbi állatkodás van.
  • Krezga
    Akkor neked hiszek:D
    Kőszegi DH pályán voltál már? Azt mondják nagyon jó. Kb két hét múlva le is megyek bringával körülnézni. Amúgy merrefelé DH-zol?
  • gordon 24
    Nem jól hiszed!! Ez váz Dual slalomra és Dirt Jumpra épült 2003-ban a mostani Polarix elődje, a különbség csupán annyi hogy más szine van és a hátsó háromszög nem s-bendes. Gulyás Mihály egy ilyennel lett annak idején magyarbajnok Dual Slalomban. Az igaz hogy nem DH-váz ,de egyik merev váz sem az, viszont ha Dirt Jumpot, Dual Slalomt kibírja bírni fogja a magyar viszonyok beli DH-t is. Ja és még annyit hogy én 3 éve használom kemény DH-ra és ugrálok is vele és semmi baja, bírja.
  • Krezga
    Hümm..szép kecaj, de szerintem a váz nem bírja ki az igazán durva DH-t. Most én is egy merevvázassal küldöm, de csak lightos DH jöhet szóba:).
    De már nézegetek új vázak után, és úgy néz ki hogy valamilyen kona lesz.
  • gordon 24
    Maga a fék 25000(fék)+9000(tárcsa)+4000(konzol)=38000ft+ egy kerék ennek az árát külön nem tudom mert a kettő volt 25000ft(akcioba) ha füzetni akarsz egy ilyen kereket hátra az kb egy 20000ft. De ha neked olyan kereked van aminek tárcsafékes agya van akkor csak 38000 ft-ből kilyön.
  • gergelyanevem
    ok, akkor valszeg utánakérdezek, hogy mikor van edzése stb. aztán megbeszélem vele, hogy kipróbálhatok-e egy két bringát
    köszi,
  • Mike
    akkor a hátsó tárcsafék mennyiből jött ki?
  • gordon 24
    Hayes Olajos tárcsafék. Az első 8"a hátsó 6"-os tárcsával.
    Az ára elég húzos volt a fékek /db_25000ft+ az első trcsa 10000ft a hátsó 9000ft, meg a konzolok amik felfogják /db 4000ft. Meg a két kerék 27000ft (kivették egy Kona Coilerből és akcióba adták) Szóval kb 100000 ft körül volt. Nem olcsó, de király. A váz egy 2003-as Magellan Polaris Extreme, azért tünik kicsit elavultnak, de az is cserélve lesz kb jövőre veszek majd valami Kona merev vázat.
  • Danee
    nem rossz, de nekem a váz nem tetszik annyira.
    a fékek milyenek? és menyi volt?
  • Mike
    ja es persze ocsem roces-e sem nyomja a talpam, csak ocsem laba nagyobb mint az enyem, a roces meg nem tetszik, de pl. a roces jegkorim is jo
    lehet, hogy hanyagolnom kene a rollerblade-t?
  • Mike
    fitnessbol meg eppen ez van

jo gyors, legmodernebb gyorsoldo (csak ezert vetten ezt) csak hurkalabuaknak
    volt rajtam vagy 3x?
  • Mike
    ja igaz
    kis betoncsizmacskak :)
    tenyleg van agro koribol konnyu?
  • Mike
    naja, csak nyomja a jobb talpam
    mondjuk nyomta akkor is amikor megvettem,
    a fitness korim nem nyomja a talpam, az csak olyan mint a satu

szal mindig ugyesen tudtam valasztani, a pillanatnyi mohosag es birtoklasi vagy mindig erosebb volt a turelemnel es a jozansagnal :)

pedig hany embernek megirtam koris forumokban, hogy csak olyat szabad megvenni, ami kenyelmes, ami nem, nem is lesz az soha, a kori nem cipo
    csak en nem tudtam betartani

de most hogy van ilyen is olyan is, meg mar eppen eleg penzt elszortam korikra felelotlenul, van remeny arra, hogy szep nyugisan vegyek majd valamit, ami nem nagy, nem kicsi, nem nyom, es ha eppen nincs az uzletben akkor nem veszem meg a x szammal nagyobbat csak azert, hogy a birtoklasi vagyamat kielegitsem :)
  • bld
    sokáig az estilo volt a kedvencem de amúgy iszonyat jól néz ki sztem a göri felesleges cserélned sztem teljesen jó mindenre, ugrálni is meg csúszkálni is talán anyni negatívuma van h kicsit nehéz
  • madmax1979
    185?...hm...szerintem nagyjából az 58-as váz lenne neked ideális. De ha haverod tagja egy klubnak, akkor ott biztosan van több féle méretű bringa, amit esetleg kipróbálhatsz. Csak annyira kell, hogy ráűlj és gurulj pár métert, mert aki ért hozzá mindjár látni fogja a testtartásból, hogy jó-e vagy sem. Mert ha nagy a váz, akkor szinte fekszel a bringán, ami nagyon megterhelő a deréknak, hátnak és hosszabb úton nagyon fárasztó a karnak is, mert nagy súly esik rá. Ha meg kicsi a váz, akkor összegörnyedsz rajta, ami szintén kényelmetlen hosszabb úton. Nameg a tekerés hatékonysága is csökken mindkét esetben.
  • gordon 24
    Én Dh-zom ! Sokat durván és nagyon.....

Ezzel:
  • Mike
    most van egy ilyen

Rollerblade TRS ACCESS

és szeretnék helyette vagy egy razort vagy valo-t
  • bld
    na azért:D
    amúgym iylen kori?
    (tudom biciklis topic de most úgysem folyik itt semmi érdemleges)
  • Mike
    nem fitness :)
  • bld
    hát azért nem oylan sok az, egy pro aggresive kori
    ami jó is igen csak 100k-kba van ott is vannak alkatrészek ugye külön amiket érdemes lecserélni mert a gyári általábban silány (sinek csapágyak bélés plate-ek stb)
    persze ha fitness koriról van szó akkor nem tom h mi kerül benne 80kba:D
  • Mike
    csak kettot? :)
  • Danee
    a biciklim árábol vehetnél 2 pár görkorit :) sőt még vehetnál pótkereket is :)