22347
-
Ok, azért köszike. -
Köszi, még időben szóltál:) Most hétvégén akartam kisérletezni vele. De megnéztem, hozzávetőleg vízszintes, talán kicsit lefelé áll. -
Az ott az én bringám, de azt nem tudom megmondani pontosan, hogy mennyi volt, mert alkatrészenként vettem, magam építettem. De úgy saccolom, hogy kb 170.000 körűl lehet benne eddig(+/-15.000). Viszont majd most lesznek új fék/váltókarok meg 9-es fogaskerék sor és új lánc. Ez is lesz vagy 55.000. -
Köszi a segítséget, azt hiszem sikerűlt, legalábbis ez mindjárt kiderűl...Egyébként SGH-X480 -
Tsityu #1005 Arra a csavarra gondolsz, ami a váltófelfogató imbusz felett van? Azt a csavart nem szabad bántani! A gyártó beállítja a rugonyomatékot. A csavar azt álítja, hogy mennyi fogat fogjon át a lánc a hátsó lánckeréken. Sokan elállítják. Nem szabad. A lánc hossza akkor jó, ha elől és hátúl is a legkisebb keréken van a lánc. Ha ez ok, akkor a hátsó váltó villája( ami a 2 db görgöt fogja) vízszintesen áll. Ha ez így be van lőve, nem lehet gond. -
Samsung SGH-X660
Tisztelt Hölgyem/Uram!
Tájékoztatjuk - technikus kollégáinktól kapott információ alapján -, hogy a jelzett jelenséget a következő beállítás módosításával küszöbölheti ki:
Üzenetek/Szöveges üzenetek/Testreszabás/Általános/Karakter támogatás/Ékezet nélküli.
A testreszabás nélkül abban az esetben is ékezetes formátumban küldi el az üzenetet, amennyiben annak szövege nem tartalmaz ékezetes karaktereket. A fenti beállítási opció a készülék gyártó által kiadott használati útmutatásában is feltüntetésre került; a Pannon a készülék beállításaiért, azokból adódó problémákért felelősséget nem tud vállalni.
Reméljük sikerült megfelelő felvilágosítással szolgálnunk.
(Sry az offért de remélem segíthettem) -
Kicsit off de miylen telód van, nekem mindig ugyan ez voölt a probléma írtam a pannonnak és felvilágosítottak hogy telefonbállítás kérdése a dolog. -
Hol vetted, mennyiért? -
Köszi szépen, hogy feltetted! Azóta sem tudtam VIP-s lenni, mindig ugyanaz a válaszüzenet érkezik. -
Hosszú volna? ...Hm... Nem hiszem. De most hogy mondod és jobban megnézem a képet, a váltó szögén lehet kellene állítanom, azzal a lánc is feszesebb lesz. -
Cateye jóak, ike. -
Tsityu #998 Én ezeket használom. Az elsőnek brutál fénye van. Sokáig bírja és 1 db led van benne. A hátsó is jól világit. 4 fukciót tud.Igaz, Cateye nem a legolcsóbb, de megéri.
Cateye front
Cateye rear -
esetleg egy kis rummal, vodkával kell átmosni
ha folldja kkor ez nem jött be :()) -
Gabo #996 Én is ugyan ilyen italtartó tasakot használok.
Szerintem az összes ilyen tatyónak van némi műanyag mellékíze. Ez idővel valamelyest enyhülni szokott. Előtte Camelbak-ot használtam annak is volt, illetve a bringás palackomnak is van pedig az már jó pár éve használatban van. Én az első használat előtt, mosószerrel kimosom és jó alaposan, többször is átöblítem. Használat után a kimosás szinte kötelező és utána hagyni kell kiszáradni, máskép hajlamos bepenészedni.
Javaslom, hogy tiszta víz helyett használj valamilyen ízesítést vagy sportitalport. Ezzel a műanyag mellékíze valamelyest elnyomható. -
tudtok ajánlani vmi jó ledes lámpát?
az a lényeg hogy világítson mint állat, legalább 5 óráig, és ne kerüljön irtózatosan sokba -
qper #994 Sziasztok!
Belekontárkodok a topikba engedelmetekkel.
A Decathlonban sikerült vásárolnom egy Rockrider (Decathlon saját márkája) tevepúpot, de használni még nem sikeredett mert akárhányszor megtöltöm a 2 lityós tasakot vízzel, annyiszor kell kiöntenem belőle a vizet, mert a műanyag tasakban valami olyan penetránsan bűzös, rossz ízű lesz a víz, hogy az sz.tem emberi fogyasztásra teljesen alkalmatlan (arról nem is beszélve, hogy sz.tem egy kicsit mintha marna is a víz).
Próbálkozom azzal a technikával, hogy öntögetem bele a vizet, hagyom állni, majd cserélem, de eddig hasztalan a víz u.olyan bűzös még mindig mint amikor megvettem.
Volt-e már valamelyikőtöknek hasonló tapasztalata? Mit lehet sz.tetek ezzel tenni? (mosószert, vegyszert nem szeretnék bele tenni, én barom a számlát meg elvesztettem, úgyhogy a visszavétel ugrott) -
Tsityu #993 Nem rossz, csak kicsit nagy a kép. :) Jó tanács. Az ülés dőlésszögét úgy állítsd be, hogy az ülés eleje, egy lehelletnyit feljebb legyen, mint a hátúlja. Tehát, majdnem vízszintes. Így, ha a kormányt lent fogod, nem csúszol nagyon előre, mert az ülés eleje megfogja a súlypontodat. Nem fárad el a csuklód, és a kezed, mert nem nehezedeik rá akkora súly. Persze, kinek hogy kényelmes. A lánc nem hosszú egy kicsit? -
madmax1979 bringája:
-
Gabo #991 Ne csak a kép felbontását vedd kisebbre, hanem a jpg mentéskor a minőségéből is vegyél vissza. Netre egy 800x600-as 80%-kos minőségű jpg tökéletesen elég.
Így már VIP jogokra se lesz szükséged. Ha megnézed a galériámat, az összes képem így van feltöltve. -
Azt nem tom nekem olyat nem ír. -
off
Egyébként mi a csoda az a bináris üzenet?
on -
Ja ott van a VIP jogok felvételénél. Küldeni kell sms-t vagy hívni egy számot és megkapod 4 hónapra. Én most meghosszabítom és megnézem müködik-e. -
Na tessék! Megtaláltam, erre olyan válaszüzenet érkezett, hogy "jelen szolgáltatás ékezetes szöveget és bináris üzenetet nem támogat. Kérjük ellenőrizze, majd ismételje meg kérését!"
Egyébként 400+áfa 4hónapra -
És egyáltalán hol kell azt kérni? Mert lövésem sincs, eddig azt sem tudtam, hogy van itt ilyen. -
Küldd át nekem, én meg felrakom. -
Legyél Vip-es 300ft és 6 hónapig aszem feltölthetsz 200kbyt-ot -
Már lekicsinyítettem 640x480ra, de még így is 164Kb. -
Le tudod csökkenteni ekkorára, hogy még látható is maradjon??? -
Tsityu #981 Átalakítsam? :) -
akartam feltölteni egy képet, de ezt írja ki, hogy max 20Kbyte lehet. De ha annyira lekicsinyítem, nem marad más, mint egy smile méretű színes paca. -
Én is megjártam a szamárlétra eddigi fokait. Először egy kis csepel gyerekbicóm volt, majd egy camping, amit elloptak, majd egy BMX(ez is csepel volt), később egy Tescobájk, amit egy év alatt leamortizáltam, de javíthatatlanra (több kereket elfogyasztottam, aztán már megtekeredett a váz, eltört a villa). Ezután vásároltam át a bratyó bringáját és most tartok, ahol tartok. -
Tsityu #978 Kívánok hozzá, sok szerencsét. Én is így kezdtem anno. M léx m, az első bringám egy orosz gyártmányú Skolnyik nevezetű bringának csúfolt járgány volt. :)A régi szép gyermekkorom. Utána Camping, 28"-as Csepel Ffi kerékpár, orosz "versenybringa". Első normálisabbnak mondott bringám, 1989-ben volt. Ezután nem volt megállás. -
Tsityu #977 Sosem tudtam megbecsülni a tömegét valaminek :) Ígérem, lemérem majd. Engem is érdekel a tömege. -
adjatok valami linket, ahol mountain bike-ra frankó piros gumit tudok rendelni!!! -
köcce -
PGA #974 www.testbike.hu
-
melyik is az az oldal, ahol alkatrészekről mondanak véleményt a hozzászólók,
répával juatlamazva? -
Szóval srácok, nagy dilemmában vagyok, hogy mit csináljak, mert fejleszteni kell, de mindenképp tovább akarok vinni valamit a bratyó gépéből...igaz...most, hogy végiggondoltam, a kulacstartója...az a mai gépemen is szolgál...és a kulacsa is megvan... -
Na jó, ezt nehogy komolyan vegyétek, hisz én csak arra törekszem, hogy a kerékpárom és én egy tökéletes összhangot képezzünk. Engem nem érdekel, hogy ki mennyit költöött a bringájára csak azért, hogy villogjon vele (Stephanus, ezt ne vedd magadra, hisz mi kérdeztük), viszont ha van valakinek jó tanácsa a "ROAD"-osoknak, azt szívesen fogadom, hisz még úgymond kezdő vagyok, mert eddig "csak" egy, a bátyámtól (kit országoson z első 10-ben jegyeztek) átvásárolt bringáról kell építenem egy olyan paripát, ami az én igényeimnek megfelel. És így az "Ő" paripájából "sajna" ma már nem sok maradt. De a hírmondója még ott van a 105(5)ös fékekben és a az RSX fékkar/váltókban...valamint a 7-es fogsort sem volt még szívem lecserélni, pedig a TIAGRA set kívánná már a 9-es fogsort és a hozzávaló fékkar/váltót...de valahogy nem visz rá a szívem....hisz a bátyám ezzel a szettel....meg én is több csúcsot döntöttem ezzel a cuccal... -
De rettegj, mert még csak az alapokon vagyok és nem állok meg! Tovább és tovább viszem a gépem, míg a csúcsot el nem éri! Ezt nem hagyom abba soha