22334
11330766891279474906.jpg
  • Novartis
    hali mindenki lenne egy problémám a hajtóművet akarom lepucolni a vasról és kiszedtem a két csavart de z egy istenért nem akar lejönni mi a gond? már csak ez van a vázon... előre is köszi

• madmax1979
    Még egy lehetőség: nézd meg nincsenek-e fellazúlva a küllők. Ez esetben is produkálhat hasonló tüneteket.
  • bld
    vagy megrángatod oszt h lötyög meghúzod ha nem akkor meg betolod a szervízbe és megmondod h 2 sörért megcsinálják e
    ebben a melegben nem mondhatnak nemet két hideg sörre:)
  • gordon 24
    Nézd meg a hátsó láncvilla hegesztéseit, ha nincs repedés akkor nem azért.
    Nézd meg a légnyomást a kerékben. És nézd meg a kerék felfügesztést hátul jól van-e rögzítve vagy nem repedt-e. És még egy nézd meg a hátsó kerék nem lóg-e.
    Ha ezek közül egyiket sen tapasztalod akkor nem tudom, akkor vidd servizbe.
  • Mike
    1 kérdés, mitől lehet, hogy úgy érzem egy ideje, a hátsó kerék "sodródik"
  • gordon 24
    Dehogynem... Csillebércnél ott van az ami a vb -ment egy pár éve.
    Már én is végig mentem rajta párszor. Amikor még cc-s voltam, most hogy Dh-zok má nem járok arra de az egy kemény pálya 11 km hosszú. Most inkább Jonoshegy és Normafa környékén járkálunk (persze lefelé)
  • Krezga
    Szerintem a Hármashatárhegy felé nézz körül ott lehet valamiféle útvonal cc-seknek. (Menj el a Kolosy tértől a Római partig:D)
  • madmax1979
    Sajna nem vagyok ismerős arrafelé...megztán nem is az én műfajom:)
  • PGA
    nem tudtok bp környékén valami jó cc pályát?
  • Gabo
    Ha a héten nem is, de a következő két hétben szándékomban áll túrázgatni egy kicsit, lévén végre szabin leszek. A nagy meleget ugyan nem igazán kedvelem, de azért a bico nyergében kicsit jobban elviselem.
    Amúgy a bringás lesülés nálam is megvan. Karok a mez és a kesztyű között, a lábak a bicosgatyó vonaláig... Nekem néha még a napszemüveg helye is látszik. Nem hiszem, hogy strandra mennék mostanában, így különösebben nem izgat.
  • Andora
    Az jó.
  • madmax1979
    Szombathelyre menet nekem több, mint 6 liter folyadék elment a szűk 8 óra alatt, viszont hazafelé kevesebb, mint 7és fél óra volt az út és még 4 liter sem fogyott el. Igaz, enyhébb volt az idő vagy 4-5fokkal és a szél is hűtött rendesen.
  • Andora
    Nem nagyon.
  • gordon 24
    Igen járkálok. DH fent a Jancsi hegyen. 4-5 liter ücsivel megoldható.
  • madmax1979
    És a kesztyű is megvan rendesen:D
  • madmax1979
    Jártok valamerre ebben a nagy melegben? Én azért elmegyek kicsit, még ha nem is nagy távra. Most néztm a hiradót, péntekre már 37fokot is mond...
    Basszus! Az úton úgy belesűlt a hátamba a hátizsák...úgy nézek ki, mintha kantáros nadrágban napoztam volna:D
  • gordon 24
    Én is itt vok. Csak nincs miről beszélni. valaki dobjon be témát.
  • Gabo
    Én is megfordulok erre, de erősen read only módban. Rengeteg a melom.
  • Andora
    De én itt vagyok.
  • madmax1979
    Na mi az fiúk, lányok? Sehol senki?
  • Andora
    nm
  • madmax1979
    Thanx!:)
  • Andora
    :D Grat!
  • madmax1979
    Igaz, erre nem is gondoltam...
  • madmax1979
    Újra itthon. Megérkeztem Szombathelyről. Pápa után olyan pofaszelem volt, hogy némelyik kaptatónál már le kellett tennem elöl is a kis tányérra. Azt hittem letép a bringáról. De akkor is leküzdöttem!
  • Andora
    Hú de jó ez az új, és hogy fog lánc nélkűl menni?
  • bld
    ja csak az úgy túl vékony lenne elég hamar megfrogyna egy nagyobb ütéstől...
  • madmax1979
    Ahogy a képet néztem, a "láncvilla" jobb szára mintha a középrész közepébe csatlakozna bele, ebből gondoltam, hogy talán abban fut valami kardán tengely.
  • bld
    én nem értem h h a francba működik
  • Ramox
    Sztem a bringa már nem bringa lánc nélkül és olajos kéz nélkül :P
    [Bár ő BMX-es]
  • madmax1979
    Nem igazán értek angolul, így csak a képekre tudok hagyatkozni. Ez vajon valami kardános erőátvitellel van megoldva?
  • Krezga
    Teljes ledöbbenés.
  • Magnumrolcsi
    Ilyen is van már
  • madmax1979
    Köszi, én nem tudom hogyan kell ilyeneket csinálni.:) Még arra is alig tudtam rájönni, hogyan tegyek fel képet.:D
  • Andora
    Ez jó.
  • Danee
    segítek :)
  • madmax1979
    ja és kisker áron 55.700-ra írja az árlista
  • madmax1979
    http://www.shimano.hu/catalog_sh/c_wheels_index.html itt található a kinézett szet
  • madmax1979
    Egy kérdés: Kinek mi a véleménye a shimano wh-r550-es kerékszet-ről? Mert azt néztem ki következő lépcsőnek a fejlesztésben. Persze mellé egy tiagra fék/váltókarral. De ha van valami jobb ötlet elfogadható áron, arra is kíváncsi lennék. Viszont csak 9-es fogaskoszorú sorral, mert nem akarom most lecserélni a hátsó váltót is.
  • madmax1979
    Miután azt írtad, hogy az alpokban laksz, így valószínűsítem, hogy te valahol az osztrák oldalon vagy, én meg a másik irányba. Tatabányától mintegy 10km-re lakom egy kis faluban.